nju mobile znów rozdaje bonusy

21 lutego 2018

nju mobile znów rozdaje bonusy

nju mobile – nasza sieć najbardziej zadowolonych klientów stale rośnie. Jak pamiętacie, niedawno stuknęło nam 500 000 aktywnych (ważne słowo) klientów nju z rachunkiem. Ogółem mogliśmy się pochwalić, że z usług nju korzysta już blisko 800 000 klientów. I co ważne nie były to czcze przechwałki.

Pipik jednak nie zamierza zasypiać gruszek w popiele (nie dopatrujcie się analogii 😉 ). Koleżanki i koledzy z nju przygotowali kolejną promocję, w której premiujemy przeniesienie numeru do nju mobile z rachunkiem. Tym razem jest ona skierowana do wszystkich posiadających numer w sieciach innych operatorów – czyli poza nju na kartę i Orange.

Co można zyskać?

Oczywiście – przede wszystkim super ofertę na tanie usługi. Na przykład – przechodząc do nju z kimś bliskim albo po prostu z dwoma numerami, za rozmowy na komórki i stacjonarne, SMS-y i MMS-y bez limitu, roaming w UE bez dodatkowych opłat i do tego 10 GB (a już po 6 miesiącach 20 GB) zapłacicie na głowę tylko 19 zł miesięcznie. Inne możliwości wyglądają równie atrakcyjnie, a i tak wszystko zaczyna się od przeniesienia pierwszego numeru do planu „Wszystko – Nie więcej niż 29 zł”. Czy Wam się opłaca? Łatwo policzycie za pomocą kalkulatora.

To jednak nie wszystko, bo mówiłem przecież o bonusach za przeniesienie numeru, a tu mamy do wyboru:

gadzety nju

• Powerbank 4000 mAh
  • Słuchawki  bluetooth SNAKE
  • Mini głośnik bluetooth Eggi XG21016

Zasady – nie kwasy

Zasady są takie jak zwykle – czyli proste. Żeby cieszyć się niższym rachunkiem za telefon i jeszcze dostać za to nagrodę wystarczy skorzystać z formularza na stronie, która dla Was przygotowaliśmy. Przed Wami 4 łatwe kroki, wg wskazówek jakie tam znajdziecie. Nie zabierze Wam to dużo czasu, choć czas ma tu pewne znaczenie. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem i Wasz numer w nju mobile będzie aktywny przez co najmniej jeden, pełny okres rozliczeniowy – czyli miesiąc, to…

Możecie zaczynać wypatrywać kuriera, który przyniesie Wam wybrany wcześniej gadżet.

I teraz to właściwie wszystko. Promocja trwa do wyczerpania zapasu gadżetów. Jak się dowiedziałem – jest tego trochę ale… Nigdy nie wiadomo na jak długo starczy. Rzućcie więc okiem na kalkulator i nie bójcie się przenieść numeru do nju. Wy też możecie być najbardziej zadowolonymi klientami na rynku.

Udostępnij: nju mobile znów rozdaje bonusy

Gaming

Pashę dopala Orange Światłowód. Prześcignij go i zgarnij laptopa HP Omen

21 grudnia 2017

Pashę dopala Orange Światłowód. Prześcignij go i zgarnij laptopa HP Omen

O tym, że Orange Światłowód to usługa wymarzona dla wszystkich, którzy kochają grać w sieci chyba nie trzeba nikogo przekonywać. Prędkość łącza, brak opóźnień i niezawodność sprawiają, że światłowodowy internet dodaje graczom skrzydeł, zapewniając dodatkową przewagę. To nie jest twierdzenie wyssane z palca – potwierdzają je najlepsi gracze, którzy bez szybkiego łącza nie wyobrażają sobie żadnej poważnej rozgrywki, przecież liczą się ułamki sekund.

Bądź szybki jak światłowód

O tym jak szybki jest światłowód będziecie mogli się przekonać podejmując wyzwanie jakie dla Was przygotowaliśmy. Uprzedzam, że nie będzie łatwo, bo trzeba stanąć do wyścigu z pashąBicepsem – członkiem Złotej Piątki drużyny Virtus.Pro, zdobywcą m.in. tytułów mistrza World Cyber Games 2011 oraz Intel Extreme Masters VI.

Ciężko? Wiemy, wiemy – ale warto. Do wygrania jest 5 laptopów gamingowych HP Omen z systemem Windows 10. Jak pamiętacie, o starszej wersji Omena pisaliśmy na blogu jakiś czas temu. Obecnie mamy w ofercie nową generację tych maszyn i właśnie takie będą do wzięcia w konkursie, który znajdziecie na www.orange.pl/gamers.  Zresztą to nie jedyne nagrody do zgarnięcia w naszej szybkiej jak światłowód zabawie.

Co trzeba zrobić?

Przede wszystkim zgłosić się do konkursu – za pomocą formularza. Macie na to czas do 4 stycznia 2018 r. Wraz ze zgłoszeniem należy odpowiedzieć na pytanie konkursowe. Odpowiedź warto dobrze przemyśleć, bo spośród Waszych propozycji wybierzemy w sumie 50 najlepszych odpowiedzi (35 finalistów i 15 zawodników, którzy trafią na listę rezerwową). O tym, czy zostaliście zakwalifikowani dowiecie się 5 stycznia. Szczęśliwcy otrzymają od nas maila – więc zaglądajcie do skrzynki.

Finaliści zmierzą się w grze Forza Motorsport 7, na platformie Xbox Live. W ten sposób, w pięciu wyścigach wyłonimy pięciu najszybszych kierowców i wręczymy im mandaty… No dobrze – żartowałem. Pięciu najszybszych otrzyma nagrody główne – wypasione laptopy gamingowe HP, na których na prawdę można  dać czadu nie tylko w wyścigach.

To nie wszystko. Dla wszystkich zarejestrowanych uczestników konkursu, którzy nie zakwalifikowali się do finałowego wyścigu mamy niespodziankę! Siedem fajnych smartfonów. O tym jak zdobyć jeden z nich powiemy w czasie finałowych zmagań z cyfrowym asfaltem i pashąBicepsem, które będzie można – raczej trzeba oglądać podczas specjalnego streamingu na facebookowym profilu Orange Polska 8 stycznia 2018 r., o 18:00.

Pasha_konkurs_nagrody

Nie czekaj na Mikołaja – zrób sobie pomarańczową gwiazdkę

Jeśli więc nie macie konsoli XBOX, ale bardzo chcecie by znalazła się pod choinką, może warto się pośpieszyć i spełnić to marzenie jeszcze przed świętami – choć już mało czasu. Warto też potrenować zbieranie zakrętów na pełnym gazie, bo na taryfę ulgową w wyścigu o takie nagrody nie ma co liczyć. Przy okazji podpowiem, że XBOX’a ONE S solo i w zestawie z telewizorem znajdziecie w naszej ofercie, a już dziś możecie w niej kupić też nowość – XBOX One X. Więcej o tym już niebawem na blogu.

Udostępnij: Pashę dopala Orange Światłowód. Prześcignij go i zgarnij laptopa HP Omen

Inne

MEGA konkurs z Samsungiem czyli druga szansa na Galaxy Note 8! – wyniki!

8 listopada 2017

MEGA konkurs z Samsungiem czyli druga szansa na Galaxy Note 8! – wyniki!

Pierwsza odsłona konkursu, za nami. Jestem pod wrażeniem – blisko 400 uczestników i masa dowodów na Waszą wyobraźnię. Wszystkie odpowiedzi znajdziecie tutaj. Jak zapowiedzieliśmy z Olafem do wygrania są trzy Samsungi Galaxy Note 8. Czas zatem na drugą szansę. Żeby zdobyć telefon musicie ponownie wykazać się kreatywnością i odpowiedzieć na konkursowe pytanie. Jedna uwaga. Doświadczeni pierwszą odsłoną postanowiliśmy ograniczyć długość Waszych odpowiedzi do maksymalnie 140 znaków, ale możecie do tego dodać grafiki, zdjęcia czy wideo. Na Twitterze krótkie wypowiedzi się sprawdzają, więc i w naszym konkursie będzie ok.

A teraz najważniejsze – pytanie: „6,3 – calowy wyświetlacz Samsung Galaxy Note 8 świetnie współpracuje z rysikiem. Co Waszym zdaniem można nim najfajniejszego pokazać lub narysować?” Jeśli szukacie inspiracji polecam recenzję Samsung Galaxy Note 8 na naszym blogu.

Na konkursowe pytanie możecie odpowiadać do najbliższego poniedziałku, 6 listopada do godziny 23:59. Później jury ma półtora dnia na wybranie zwycięzcy i wyniki  podamy jako aktualizację wpisu do godz.13:00, 8 listopada.Pamiętajcie odpowiadajcie w komentarzach poniżej. Powodzenia!

Regulamin znajdziecie pod tym linkiem.

Aktualizacja 11:54 08.11.2017

Zwycięzcą drugiej odsłony konkursu został incantare23. Jury urzekło jego wideo nawiązujące do Gwiezdnych Wojen, przy okazji pokazujący kilka możliwości Samsunga Galaxy Note 8.

Prośba o kontakt na podany w regulaminie adres mailowy. Przypominam, że w piątek ruszamy z ostatnią odsłoną naszego konkursu z Samsungiem. Bądźcie czujni!

Aktualizacja 2 – 10:20 10.11.2017

Wybór jury wzbudził sporo kontrowersji. Z niektórymi trudno dyskutować, jednak inne mają spore znaczenie. Okazało się, że fragment nagrania wykorzystany w zwycięskiej pracy, pochodził z Gwiezdnych Wojen. Było to faktycznie niezgodne z regulaminem, dlatego podjęliśmy decyzję o tym, by nagrodę przyznać osobie, która w ocenie jury zajęła drugie miejsce w zestawieniu.  Trafi ona do osoby o pseudonimie MASA. W 140 znakach zawarł ciekawy pomysł, który przypadł do gusty jury, wykorzystujący zarówno rysik, jak i aparat telefonu.

Przeoczenie fragmentu utworu muzycznego, który od początku powinien się wydać  dziwnie znajomy to błąd za który bardzo przepraszamy.

Udostępnij: MEGA konkurs z Samsungiem czyli druga szansa na Galaxy Note 8! – wyniki!

Inne

MEGA konkurs z Samsung Galaxy Note 8! – wyniki!

23 października 2017

MEGA konkurs z Samsung Galaxy Note 8! – wyniki!

Takie konkursy, to ja lubię! Dzięki Samsung Polska i Orange Polska mamy dla Was 3 (słownie: „trzy”) smartfony, a właściwie phablety Galaxy Note8. Nikogo nie muszę przekonywać do tych urządzeń. To małe komputery, z masą możliwości, olbrzymim ekranem, rysikiem i świetną ergonomią. Zresztą po co o tym pisać, zapraszam do obejrzenia rozmowy z rzecznikiem Samsung Polska, Olafem Krynickim.

Tak jak mówił Olaf żeby wygrać najnowszego Samsung Galaxy Note8 trzeba pokazać nam zupełnie nowe możliwości tego urządzenia. By nieco ułatwić zadanie, pytania będą w trzech odsłonach. Pierwsza dotycząca jego mocy obliczeniowej, druga ekranu, trzecia – aparatu. W każdym przypadku na odpowiedź – w komentarzach poniżej, macie kilka dni. Spośród komentarzy wybierzemy najlepszy, a jego autor dostanie Samsung Galaxy Note8. Tym razem nie będzie żadnych testów. Zaznaczam od razu – nie można wygrać dwóch telefonów – jeżeli zwyciężycie w jednej odsłonie, nie możecie już brać udziału w kolejnych.

A więc zaczynamy. Mówi się, że Samsung Galaxy Note8 to sprzęt o możliwościach obliczeniowych, jakie pozwoliły człowiekowi dolecieć na Księżyc. Jaką wyprawę zaplanowalibyście Wy, mając takie możliwości jak w tym smartfonie?

Na odpowiedź macie czas do godziny 23:59 w niedzielę 29 października. Odpowiadacie w komentarzach pod tym wpisem. Regulamin konkursu znajdziecie pod tym linkiem.

Aktualizacja 12:50 31.10.2017

Wyniki konkursu! Pierwszy Note8 jedzie do…

Przyznaję, zainteresowanie konkursem mnie zaskoczyło – prawie 400 komentarzy, filmy, prezentacje, a nawet komiks. Jury przez kilka godzin czytało je wnikliwie i zadecydowało, że zwycięzcą zostaje osoba podpisująca się pod nickiem casau3on. I do niej trafi pierwszy z trzech smartfonów Samsung Galaxy Note 8. Jury doceniło zwięzłą treść, poczucie humoru i formę. Postanowiliśmy także przyznać nagrodę pocieszenia dla Karoliny, której historia o VR i babci nas poruszyła. Dla niej mamy gogle Orange VR 1. Gratuluję obydwu zwycięzcom.

Doświadczeni pierwszą odsłoną konkursu postanowiliśmy nieco skrócić odpowiedzi w kolejnych dwóch. Macie dokładnie do 140 znaków. Na Twitterze się sprawdza, więc i w naszym konkursie mamy nadzieję, że poskutkuje. Drugą zmiana podyktowana jest przyczynami technicznymi. Drugą edycję kończymy 8 listopada, a trzecią zaczniemy 10 listopada. Bądźcie gotowi. Regulamin już zmieniony.

P.S. Polecam też recenzję Samsung Galaxy Note 8 autorstwa Michała.

Udostępnij: MEGA konkurs z Samsung Galaxy Note 8! – wyniki!

6000 punktów payback do zgarnięcia od nju mobile

11 września 2017

6000 punktów payback do zgarnięcia od nju mobile

Nie minął jeszcze miesiąc od dnia, kiedy pisałem o gadżetach – niespodziankach, jakie można było dostać w nju. Dziś chcę Wam podrzucić info o kolejnej – jeszcze lepszej i zupełnie innej ofercie. Tym razem to Wy wybieracie swoją nagrodę z katalogu PAYBACK, czyli programu premiującego zakupy, którego chyba nie muszę specjalnie przedstawiać.

Od dziś do 10 października 2017 roku, dajemy 6000 punktów PAYBACK każdemu, kto kupi ofertę nju z rachunkiem lub nju internetowy. Wystarczy złożyć zamówienie i zarejestrować jego numer, wraz z numerem karty PAYBACK – na stronie promocji.

Jeśli nie macie jeszcze konta i karty w programie PAYBACK nie ma powodów do zmartwienia. Rejestracja trwa kilka chwil, a w zamian możecie zacząć zbierać punkty za zakupy u licznych partnerów programu. Wśród nich jest oczywiście Orange a ponadto mBank, BP, Hyundai, LOT, MediaMarkt i RTV Euro AGD, a nawet Zalando i wielu, wielu innych.

Wracajmy jednak do naszych 6000 punktów, które dostaniecie od nju. Możecie je połączyć z tym, co już macie na karcie, a jeśli to wasz debiut w PAYBACK – możecie zbierać dalej albo wykorzystać je na pierwsze zakupy. Z takim portfelem punktów wybór jest już naprawdę duży. W katalogu znajdziecie: co najmniej kilka typów słuchawek – dousznych i nausznych, przewodowych i bluetooth, myszki do komputerów, samochodowe uchwyty na telefon, audiobooki, kupony na zakupy, czy vouchery do wykorzystania w myTaxi. Uwadze polecam też dodatkową promocję Orange, w której teraz za 5900 punktów możecie zamówić etui na telefon według własnego, wymarzonego i oczywiście unikalnego projektu.

Myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie, ale osobiście polecam systematyczne zbieranie punktów, bo w programie PAYBACK naprawdę można dostać za nie wypasione nagrody. Zamówcie nju, zacznijcie zbierać punkty i przekonajcie się sami – ja zbieram :).

Udostępnij: 6000 punktów payback do zgarnięcia od nju mobile