Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

19 listopada 2020

Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

Polska reprezentacja przegrała wczoraj z Holandią, ale strzeliła 1 bramkę. Bohaterem meczu był Kamil Jóźwiak. Młody polski skrzydłowy popisał się kapitalnym rajdem, którego nie powstydziłyby się najbardziej doświadczone gwiazdy futbolu. Mogło być tak pięknie…

Mimo porażki Orange dla wszystkich użytkowników daje na pocieszenie 1 GB. Wystarczy wysłać SMS-a o treści JOZWIAK pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). GB mogą odebrać także użytkownicy Flexa , wpisując JOZWIAK w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.

Tradycyjnie, na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać tylko dzisiaj do godziny ok. 22:45. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Udostępnij: Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

Darmowy internet na otarcie łez

16 listopada 2020

Darmowy internet na otarcie łez

Mamy dla Was kolejną odsłonę akcji GB dla wszystkich za gole. Niestety wczorajszy mecz nie potoczył się po naszej myśli, przegraliśmy z Włochami 0:2. Ale nie martwcie się, gramy dalej a dla swoich klientów Orange na pocieszenie daje 1 GB. Aby skorzystać należy wysłać SMS-a o treści GRAMYDALEJ pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Także użytkownicy Flexa mogą zgarnąć dodatkowy 1 GB, wpisując GRAMYDALEJ w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.

Proszę pamiętajcie, że na jednym numerze można aktywować tylko raz dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać dzisiaj do godz ok. 23:15. Promocyjne GB ważne są 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.

Regulamin promocji GB za gole

Udostępnij: Darmowy internet na otarcie łez