Okazja na Samsung Galaxy A53 5G

12 maja 2022

Okazja na Samsung Galaxy A53 5G

Od dzisiaj do 18 maja w naszej Ofercie Tygodnia możecie kupić dużo taniej Samsung Galaxy A53 5G 128 GB. Dostaniecie go z wybranymi Planami Mobilnymi i pakietami Orange Love.

Przykładowo z Planami 60 i 80 oraz Orange Love Standard, Orange Love Extra i Orange Love Premium obniżka wynosi 294 zł. Smartfon dostaniecie też w ofercie bez abonamentu i wtedy zapłacicie 350 zł mniej. Warto się śpieszyć.

Szczegóły na stronie.

Udostępnij: Okazja na Samsung Galaxy A53 5G

Okazja na tańszy vivo V21

5 maja 2022

Okazja na tańszy vivo V21

Wracamy z „Ofertą tygodnia” i mamy dla Was tańszy smartfon vivo V21 5G. Z wybranymi Planami Mobilnymi i pakietami Orange Love otrzymacie go nawet o 378 zł taniej. Przy zakupie Planu 80 cena spada do 609 zł. W ratach to 29 zł i to tylko przez 21 miesięcy, ponieważ 3 pierwsze raty Orange bierze na siebie.

Promocja jest dostępna także w ofercie bez abonamentu, tu obniżka wynosi 400 zł. To oznacza, że cały koszt smartfona to 1 399 zł. Zakup można rozłożyć na 20 rat po 69,95 zł miesięcznie.

Blogowy test vivo V21 znajdziecie tutaj.

Oferta jest dostępna do 11 maja. Szczegóły na naszej stronie.

Udostępnij: Okazja na tańszy vivo V21

Oferta tygodnia z realme GT Master Edition 5G

25 stycznia 2022

Oferta tygodnia z realme GT Master Edition 5G

Przypominam, że wielka wyprzedaż w Orange trwa do 2 lutego. Dzisiaj startujemy z nową ofertą tygodnia dla klientów indywidualnych, w której w roli głównej występuje smartfon realme GT Master Edition 5G 6/128 GB.

Jego cenę obniżamy o 240 zł w pakietach Love Extra, Love Premium oraz przy zakupie Planu 60 i 80. W ofercie bez abonamentu pozostaje w supercenie od 23 grudnia.

Dlaczego realme GT Master Edition 5G 6/128 GB?

Ma ekran z najwyższej półki urządzeń mobilnych. Zapewnia żywe, wiernie odwzorowane kolory na wyświetlaczu wykonanym w technologii AMOLED. Do tego rozdzielczość Full HD+ i odświeżanie obrazu z częstotliwością 120 Hz. Co więcej – dopisek GT w nazwie nie pojawił się przypadkiem. Smartfon realme GT Master Edition 5G ma szybki procesor i daje dostęp do sieci mobilnej 5. generacji. Posiada też specjalny tryb zwiększający wydajność. Jego duża moc została ukryta w smukłej i efektownej obudowie, ważącej tylko 180 g. Smartfon oferuje złącze słuchawkowe, Dual SIM, czy moduł NFC. Dopracowany system aparatów pozwoli uwiecznić wyjątkowe chwile w wysokiej jakości.

Na blogu możecie zobaczyć test telefonu wykonany przez Michała.

Oferta tygodnia jest dostępna do 31 stycznia br. Szczegóły znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Oferta tygodnia z realme GT Master Edition 5G

Oferta tygodnia ze smartfonami vivo

18 stycznia 2022

Oferta tygodnia ze smartfonami vivo

Przypominam, że wielka wyprzedaż w Orange trwa do 2 lutego. A dzisiaj startujemy z nową ofertą tygodnia dla klientów indywidualnych. Mamy dla Was tańsze smartfony vivo.

Ceny telefonów obniżamy aż o 360 zł w pakietach Love Standard, Love Extra, Love Premium oraz przy zakupie Planu 60 i 80. W ofercie bez abonamentu oba modele pozostają w supercenie od 23 grudnia.

vivo V21 5G
Co go wyróżnia? Zdecydowanie ultrasmukły design, 90 Hz ekran AMOLED, czy aparaty przystosowane do zdjęć nocnych i selfie. Można na nim grać w wymagające gry mobilne albo pracować na kilku aplikacjach jednocześnie. Procesor MediaTek Dimensity 800U i 8 GB pamięci RAM są na to gotowe. Nowy algorytm AI i tryb usuwania szumów z pewnością poprawi jakość galerii zdjęć. Smartfon vivo V21 5G daje także dostęp do błyskawicznej łączności 5G.

Test tego telefonu wykonany przez Karola znajdziecie na blogu.

vivo Y52 5G
Również ze smartfonem vivo Y52 5G będziesz mieć jeszcze więcej przyjemności z fotografii. Posiada wiele przeróżnych trybów i funkcji, np. zdjęć poklatkowych i naklejek AR, dla pięknego odwzorowania kolorów i dużej szczegółowości zdjęć. Do dyspozycji aż 128 GB, a w razie potrzeby można skorzystać z dodatkowej karty microUSB o pojemności aż 256 GB. Na smartfonie korzystaj z szybkiego internetu i z łatwością przesyłaj dane do innego urządzenia. Smartfon jest przystosowany do obsługi sieci 5G, wspiera szybki standard Bluetooth 5.1 i ma pojemną baterię.

Oferta tygodnia jest dostępna do 24 stycznia br. Szczegóły znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Oferta tygodnia ze smartfonami vivo

Oferta tygodnia z OPPO w roli głównej

11 stycznia 2022

Oferta tygodnia z OPPO w roli głównej

Przypominam, że do końca wielkiej wyprzedaży w Orange pozostały jeszcze ponad trzy tygodnie. A dzisiaj startujemy z nową ofertą tygodnia dla klientów indywidualnych. Mamy dla Was tańsze smartfony OPPO.

OPPO A54 5G

Cenę smartfona obniżamy o 120 zł w pakietach Love Standard, Love Extra, Love Premium oraz przy zakupie Planu 60 i 80. W ofercie bez abonamentu OPPO pozostaje w supercenie niższej o 50 zł od 23 grudnia.

OPPO A54 5G to smartfon z wytrzymałą baterią o pojemności 5000 mAh. Dodatkowo wyposażony w algorytm, który wydłuża czas jego pracy. Model ma poczwórny aparat, który sprawdzi się zwłaszcza podczas zdjęć w plenerze lub sesji grupowych. OPPO A54 5G posiada też wiele przydatnych funkcji: np. systemową nakładkę ColorOS 11, odpowiadającą za ochronę płatności, a także szybkie tłumaczenie treści na ekranie.

OPPO Reno6 Pro 5G

Telefon kupicie taniej aż o 312 zł w pakietach Love Standard, Love Extra, Love Premium oraz przy zakupie Planu 60 i 80. Bez abonamentu cena nie uległa zmianie.

OPPO Reno6 Pro z poczwórnym aparatem jest idealny do robienia zdjęć. Duży ekran wykonany w technologii AMOLED wyświetla czytelne treści, zapewnia odpowiednio nasycone kolory i kontrast przyjemny dla oczu. Smartfon obsługuje nowy standard Wi-Fi 6, ma aż 12 GB pamięci RAM oraz wydajny procesor. Dzięki pojemnej baterii można rozmawiać przez 14 godzin.

Oferta tygodnia jest dostępna do 17 stycznia br. Szczegóły znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Oferta tygodnia z OPPO w roli głównej