Orange ma dla Was nową telewizję

22 lutego 2016

Orange ma dla Was nową telewizję

A w niej 91 kanałów bez dodatkowych opłat, w ramach abonamentu za FunPack lub Neostradę z telewizją. Nowe pakiety kanałów tematycznych za 0 zł przez 6 miesięcy, Eleven i Eleven Sports (tak wiem, że czekaliście i dopytywaliście). Wszystko jest dostępne w technologii IPTV, czyli dla korzystających z szybkiego internetu Orange – Neostrady w opcji do 20 Mb/s, do 80 Mb/s i internetu światłowodowego Supernova.

Bardzo się cieszę, na myśl o tej ofercie. Telewizor włączam rzadko, jednak jestem olbrzymim fanem programów przyrodniczych i edukacyjnych jak choćby Discovery, National Geographic Channel, czy History. Wszystkie one będą dostępne właśnie w owym pakiecie występującym pod nazwą „Optymalny”, o którym pisałem wcześniej. Wśród pozostałych znajdziecie między innymi kilkanaście kanałów informacyjnych, kanały sportowe obydwa kanały Eurosportu w wersji HD oraz TVP Sport HD  i 10 muzycznych. I jeszcze jedno – w pakiecie do 17 marca, czyli przez dobre trzy tygodnie dostaniecie, na próbę Eleven i Eleven Sports.

Obok pakietu Optymalnego, za który nie będzie trzeba dodatkowo płacić, w naszej ofercie pojawiają się także cztery dodatkowe pakiety: Pakiet HBO zawierający 3 kanały w jakości HD (HBO, HBO2 i HBO Comedy) oraz dostęp do serwisu HBO GO przez cały okres umowy. Wszyscy wiemy, czym HBO jest, a dodam tylko, że premiera kolejnej serii „Gry o Tron” to 25 kwietnia ;-). Osobną kwestią jest wprowadzenie do oferty telewizji Orange HBO GO – internetowego  serwisu wideo na żądanie, który zapewnia dostęp do biblioteki ponad 2500 godzin programu.

Drugi z pakietów – Pakiet Bogaty, to 134 kanały TV, z czego 48 w jakości HD. Między nimi znajdziecie choćby Eleven Sports. Dodatkowo, jeżeli się na niego zdecydujecie otrzymacie programy HBO na próbę przez miesiąc. Pakiet Bogaty i Pakiet HBO można połączyć w jeden, pod zaskakującą nazwą – Pakiet Bogaty z HBO  :-D.

Gdy wymieszamy to wszystko otrzymamy Pakiet Maksymalny, czyli 148 kanałów, w tym 56 w jakości HD, a w śród nich FilmBox, pakiet HBO z dostępem do HBO GO, kanały Cinemax HD i Cinemax2. Jest tam też zestaw filmów dla dorosłych.

To jeszcze nie wszystko.

Podzieliliśmy kanały w bardziej intuicyjny sposób, zminimalizowaliśmy też konieczność przewijania dublujących się kanałów w jakości SD i HD. Udostępniliśmy także usługę „telewizja na życzenie”, dającą dostęp do wybranych programów, do 7 dni po dacie ich premiery. Możecie też zmienić wybrany pakiet TV na inny, nie tańszy pakiet dostępny w tej samej promocji, bez zmiany okresu trwania umowy.

Pewnie nasunęły się Wam w czasie czytania dwa pytania. Od razu odpowiem. Równocześnie w dalszym ciągu planujemy  rozwijać partnerstwo z platformą satelitarną nc+ i dosprzedawać  pakiety nc+ dla klientów IPTV.  Jeśli chodzi o ofertę telewizyjną w technologii satelitarnej, nie ulega ona zmianie. Nadal będzie oparta na sprzedaży treści telewizyjnych platformy satelitarnej nc+ .

A wszystko, czego nie opisałem, a co chcielibyście wiedzieć, znajdziecie na naszej stronie internetowej.

P.S. Warto, jeszcze z jednego powodu – mamy Happy Week z Neostradą i internetem Supernova. Więcej informacji o nim znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Orange ma dla Was nową telewizję

Rozum i serce namawiają do powrotu

23 września 2010

Rozum i serce namawiają do powrotu

Nie wiem, czy się ze mną zgodzicie, ale nasi bohaterowie Rozum i Serce mają coraz ciekawsze kreacje. Namawiają już do pakietów TV, a od jutra będą przekonywać, by powrócić do neostrady. Spot ma wzmocnić trend, który ostatnio zaobserwowaliśmy, czyli coraz liczniejsze przenosiny klientów z konkurencji do TP. Jestem przekonany, że to dopiero początek większego exodusu, bo już naprawdę niedługo wystartujemy z nową ofertą neo i neo z TV.

Udostępnij: Rozum i serce namawiają do powrotu

Pakiety telewizyjne TP przez pół roku za darmo

5 marca 2010

Pakiety telewizyjne TP przez pół roku za darmo

Telekomunikacja Polska wprowadziła nową ofertę pakietów telewizyjnych. Wybrane pakiety są dostępne w niższej cenie, a dodatkowo, klienci, którzy podpiszą umowę na 24 miesiące, będą je mogli oglądać za darmo przez pierwsze 6 miesięcy. Dzięki nowej ofercie średni miesięczny koszt największego pakietu, obejmującego wszystkie najbardziej popularne kanały tematyczne dostępne na rynku, wynosi niewiele ponad 50 zł.

Pakiety telewizyjne to uzupełnienie podstawowego zestawu ponad 30 najchętniej oglądanych kanałów dostępnych w ramach abonamentu neostrady z telewizją. Decydując się na jeden z dodatkowych pakietów, klienci mogą urozmaicić podstawową ofertę programową i dopasować ją do potrzeb i zainteresowań całej rodziny. W pakietach telewizyjnych TP znajdują się najlepsze programy filmowe, sportowe, dziecięce, rozrywkowe, a także informacyjne i edukacyjne.

Pakiety telewizyjne dostępne w promocji:

umowa na 24 mies., ceny za miesiąc,

z VAT

średnia cena za miesiąc, z VAT

pierwsze 6 mies.

następne 18 mies.

HBO + Orange sport

29,90 zł

(43,90 zł)

22,42 zł
  M  + Orange sport

39,90 zł

(53,90 zł)

29,92 zł
  L + Orange sport

49,90 zł

(73,90 zł)

37,42 zł
  L + HBO + Orange sport

69,90 zł

(98,90 zł)

52,42 zł

Pakiet M – to rozszerzenie pakietu podstawowego o ponad 20 programów o różnej tematyce: m.in. filmowe (AXN, Hallmark, Movies 24), informacyjne (TVN24, CNN), sportowe (Eurosport, Sportklub, TVP Sport), dla dzieci (Disney Chanel, Cartoon Network, Jetix Play), muzyczne (MTV) oraz popularno-naukowe (Animal Planet, Discovery Chanel, Discovery Historia orazID Investigation Discovery ).

Pakiet L – zawiera wszystkie programy z pakietu M i ponad 20 dodatkowych, m.in. filmowe (Universal Channel, AXN Crime, Comedy Central, Kino Polska) dla dzieci (Boomerang, KidsCo) muzyczne (MTV2, MTV Dance) oraz popularno-naukowe (Discovery Word, Discovery Science i Nat Geo Wild).

Pakiet HBO – kanały HBO, HBO2 i HBO Comedy a w nich najnowsze hollywoodzkie produkcje, głośne i kontrowersyjne seriale, poruszające dokumenty, koncerty gwiazd muzyki oraz programy rozrywkowe.

Orange sport – kanał pełen sportowych emocji, można tu obejrzeć wszystkie mecze Ekstraklasy, w każdej kolejce aż 6 na żywo. Ponadto, mecze Młodej ekstraklasy, Remes Pucharu Polski, Ligue 1 (Liga francuska), Liga Sagres (Liga portugalska), NBA, szwedzkiej ligi żużlowa Elitserien (występuje w niej wielu Polaków), rozgrywki Bundesligi piłki ręcznej i wiele innych wydarzeń sportowych z najwyższej półki.

Szczegółowe informacje na www.tp.pl

Udostępnij: Pakiety telewizyjne TP przez pół roku za darmo