Przeprowadzka w niezwykłym stylu

11 kwietnia 2012

Przeprowadzka w niezwykłym stylu

Za chwile miną dwa tygodnie, od kiedy rozpoczęliśmy przeprowadzkę Serca i Rozumu. Telewizja, radio, prasa – wszędzie ich pełno, jednak mi osobiście najbardziej podoba się ich przeprowadzka w internecie. Abstrahując od klasycznej kampanii na popularnych portalach, bardzo mocno zaangażowaliśmy się w media społecznościowe – a jeśli o tym mówimy, to nie mogło zabraknąć wirusowego spotu…

Serce i Rozum po spakowaniu wszystkich rzeczy wracają do domu, by sprawdzić czy wszystko zabrali. A tam zostają… 🙂

Wraz z rozpoczęciem kampanii, profil Serca i Rozumu przeszedł na nowy layout na FB. Z nowym wyglądem pojawiły się też nowe funkcje. Zrobiliśmy aplikację pozwalającą na przeglądanie podróży Serca i Rozumu po Polsce. Stworzyliśmy zakładkę, która łatwo pozwala wejść do gier z Sercem i Rozumem. Oczywiście pamiętaliśmy o aplikacji przeprowadzkowej, pozwalającej przeprowadzić Serce i Rozum po Internecie (tę polecam w szczególności!).

Pomimo oskarżenia o pobicie paparazzi, Sercu i Rozumowi udało się zostać brandem nr 1 na FB (prawie 900 tys. fanów), angażować („mówi o tym” 150 tys. ludzi) i bawić spotami na YouTubie (ponad 13 milionów wyświetleń na kanale TP).

A co Wy sądzicie o przeprowadzce Serca i Rozumu?

Udostępnij: Przeprowadzka w niezwykłym stylu

Wszyscy będziemy Orange

29 marca 2012

Wszyscy będziemy Orange

Od jakiegoś czasu trwa dyskusja czy i kiedy TP zmieni się w Orange. Nie ma w tym nic dziwnego bo zapowiadaliśmy rebranding już w 2008 roku, gdy podpisaliśmy umowę licencyjną na sprzedaż produktów i usług pod marką Orange. No i stało się. Zarząd Telekomunikacji Polskiej zdecydował dziś o rebrandingu całości usług stacjonarnych. Oznacza to, że do końca drugiego kwartału 2012 roku Orange stanie się marką handlową wszystkich produktów i usług TP.

Na bieżąco będziemy Was informować co i jak będzie się zmieniać. Atrakcji na pewno nie zabraknie. Dziś mogę powiedzieć, że TP i PTK Centertel nadal będą dwoma odrębnymi firmami i obie będą korzystać z marki Orange. Dodatkowe informacje znajdziecie tutaj. Zapraszam Was też do obejrzenia najnowszego, premierowego spotu Serca i Rozumu, zatytułowanego „Przeprowadzka”. Ciekawe dlaczego :o)

Udostępnij: Wszyscy będziemy Orange