No-limit i 15 GB za 24,50 w Orange na kartę

29 listopada 2017

No-limit i 15 GB za 24,50 w Orange na kartę

Czasami newsy o promocji nie trafiają we właściwy moment. Bywają także źle napisane.  Potem okazuje się, że informacja o bardzo fajnej promocji dociera do bardzo małej grupy. A szkoda! Tak też chyba było w tym przypadku.

W końcu 24,50 zł za nielimitowane rozmowy, sms oraz 15 GB internetu przez miesiąc w Orange na kartę to kawał dobrej promocji i aktualnie chyba najlepsza oferta na rynku!

Jedyne co trzeba zrobić, żeby skorzystać z tej okazji to wysłać SMS o treści RBL31GB na 80106 i doładować konto kwotą co najmniej 5 zł. I gotowe!

Wydaje mi się, że w porównaniu z rynkiem to bardzo dobra cena. Szczególnie, że pakiet danych jest duży, a kwota, którą płacicie – niewielka. Z drugiej strony – jeżeli korzystacie z naszej oferty dla przenoszących numer do Orange (tej za 28 zł) i minęło więcej niż 12 miesięcy od momentu przeniesienia, przynajmniej moim zdaniem lepiej zostać przy aktualnym rozwiązaniu. Promocja trwa bowiem do 31 stycznia

Jeżeli wejdziecie na stronę rabatypodoladowaniu.pl, gdzie piszemy więcej o akcji, znajdziecie znacznie więcej rabatów. Obecnie możecie zgarnąć 10% rabatu na część asortymentu Euro RTV AGD, niedługo będzie to obniżka cen w sklepie Astratex.pl. Informacje o rabacie otrzymacie także w formie SMS po każdym doładowaniu telefonu. W promocji biorą udział także Wittchen i PizzaPortal, więc szczególnie jeżeli chcecie kupić w najbliższym czasie artykuły skórzane warto regularnie doładowywać konto i śledzić co dzieje się na stronie!

Udostępnij: No-limit i 15 GB za 24,50 w Orange na kartę

Świetne rabaty za doładowanie konta w Orange na kartę

8 listopada 2017

Świetne rabaty za doładowanie konta w Orange na kartę

Do Świąt i związanych z nimi szałem prezentów jeszcze ponad miesiąc (czyli jak mawia Święty Mikołaj hohohoho), ale gdybyście chcieli nieco wcześniej dokonać zakupów mamy dla Was bardzo fajną okazję.  Teraz za doładowanie konta w Orange na kartę otrzymujecie rabaty w części sklepów, które razem z nami biorą udział w programie PAYBACK, a także rabaty na część naszych usług. Uwaga, najlepsze na końcu!

Kilkanaście procent rabatów zawsze w cenie 😉

Promocja jest niezależna od tego, czy jesteś członkiem programu PAYBACK – nie trzeba mieć karty, zbierać punktów itp. Wystarczy tylko, że doładujecie konto kwotą co najmniej 5 zł, a otrzymacie w ciągu 24 godzin SMS z kodem rabatowym, który możecie wykorzystać w wybranym sklepie. W SMS znajdziecie także inne ważne informacje o rabacie, jak choćby czas jego ważności. Pamiętajcie jednak, że jeżeli nie wyraziliście zgody na kontakt marketingowy z naszej strony, SMS do Was nie przyjdzie!

W tym momencie jest to Pizza Portal, a dokładnie 15% na wszystkie zamówienia przy płatności online. A to dopiero początek – w kolejce czekają m.in. RTV Euro AGD, C&A, Wittchen i Astratex.pl.

Rabaty możecie także aktywować w inny sposób – poprzez stronę  http://www.rabatypodoladowaniu.pl/. Wchodzicie tam, wysyłacie SMS z kodem pod przypisany do każdego sklepu numer, a następnie doładowujecie konto. Rezultat będzie ten sam – dostaniecie kod rabatowy.

Dajemy także rabaty na nasze usługi

Jeżeli dokładnie przyjrzycie się tej stronie znajdziecie tam coś, co moim zdaniem spodoba się Wam jeszcze bardziej. Chodzi o 30% rabaty na jednorazowe wersje trzech naszych usług – Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich + 15 GB na 7 dni, Rozmowy bez limitu do wszystkich na 31 dni, Rozmowy i SMSy Bez Limitu + GB na 31 dni. Ta ostatnia kosztować będzie dzięki temu tylko 24 zł i 50 groszy. Piękna cena, za taką paczkę danych. Rabaty dotyczą także naszych innych usług – odwiedźcie stronę, żeby dowiedzieć się więcej.

Promocja trwa do końca stycznia 2018.

Udostępnij: Świetne rabaty za doładowanie konta w Orange na kartę

Opłaca się doładowywać konto przez bankowość mobilną Orange Finanse

9 maja 2017

Opłaca się doładowywać konto przez bankowość mobilną Orange Finanse

Koledzy z Orange Finanse przygotowali dla Was bardzo fajną promocję. Jeżeli doładujecie konto prepaid przez system bankowości elektronicznej Orange Finanse lub aplikację mobilną dostajecie 30% więcej, a dodatkowa kwota wpłynie na konto promocyjne w ciągu 14 dni. Dodatkowe środki możecie wykorzystać w ciągu 14 dni na SMS, MMS i transfer danych, choć z kilkoma ograniczeniami, na przykład związane z wykorzystaniem w roamingu. Te dodatkowe środki nie łączą się z promocją konto ważne rok.

Mamy nawet krótką rozpiskę doładowań i kwot, które zyskujecie:

• 1,5 zł za doładowanie nominałem 5 zł
  • 3 zł za doładowanie nominałem 10 zł
  • 9 zł za doładowanie nominałem 30 zł
  • 12 zł za doładowanie nominałem 40 zł
  • 15 zł za doładowanie nominałem 50 zł
  • 30 zł za doładowanie nominałem 100 zł
  • 60 zł za doładowanie nominałem 200 zł

Promocja trwa do 18 sierpnia, więc to fajny dodatek na wakacje. Sądzę, że może być to także kolejny argument za tym by przyjrzeć się ofercie Orange Finanse. Moim zdaniem warto, bo oferujemy darmowe utrzymanie konta, a Ci bardziej oszczędni będą mogli skorzystać z bardzo dobrego oprocentowania konta oszczędnościowego (3,5% piechotą nie chodzi). A do tego dochodzi bardzo fajny bonus dla nowych klientów za aktywne korzystanie z karty płatniczej (lub BLIKa) Orange Finanse – 120 zł doładowania lub zniżki na naszych fakturach w skali roku. Aktywne korzystanie oznacza płatność kartą za zakupy co najmniej 300 zł w ciągu miesiąca.;-) Za każdy taki miesiąc dostajecie 10 zł, co razem daje wspomniane 120 rocznie.

Więcej informacji znajdziecie na stronie orangefinanse.pl.

Niby niewiele, ale jak mówi stare porzekadło ludowe: mieć tysiąc i nie mieć tysiąca to razem dwa tysiące 😉

Jak ktoś napisze w komentarzach, skąd jest ten cytat (oryginalnie) odpalę mu mały prezencik. Bo przyznaję – znam go tylko z „Wieży Jaskółki” Sapkowskiego, a mam poczucie, że raczej nie jest to jego źródło.

P.S. jeszcze jedna sprawa. Ruszyliśmy z trwającą nieco krócej promocją, w której również możecie zgarnąć 30% bonusu za doładowanie przez internet (na liście są portale takie jak www.doladowania.pl i serwisy transakcyjne banków). Ta promocja trwa jednak krócej – od 8 do 14 maja, a środki ważne są przez 14 dni. Obie oferty się nie łączą. Link do oferty znajdziecie na stronie orange.pl.

P.S. 2 jeżeli sądzicie, że doładowania przez internet są trudne… obejrzyjcie ten film 😉

Udostępnij: Opłaca się doładowywać konto przez bankowość mobilną Orange Finanse

Orange Open Extra – jeszcze więcej korzyści dla domu i domowników

13 czerwca 2016

Orange Open Extra – jeszcze więcej korzyści dla domu i domowników

Od 13 czerwca wszyscy klienci Orange mogą skorzystać z nowej oferty konwergentnej Orange Open Extra. Łącząc w niej usługi domowe i mobilne dostaną rabat na abonament komórkowy, dzięki czemu będą go mieli za darmo przez rok lub przez dwa lata za połowę ceny. Wystarczy, że do już posiadanych usług dokupią dodatkową usługę komórkową lub domową. Klienci superszybkiego internetu – Orange Światłowód, w Funpacku zyskają dodatkowo rok Telewizji za 0 zł. Nowością jest zasada, że rabaty są przyznawane za każdą usługę stacjonarną połączoną w parę z usługą mobilną. Rabaty można dostać na więcej niż jeden abonament komórkowy.

Nowa oferta konwergentna jest dostępna dla wszystkich klientów abonamentowych Orange, korzystających z usług domowych (stacjonarnych) i mobilnych planów komórkowych. Można z niej skorzystać w dowolnym momencie trwania umowy, wystarczy dokupić kolejna usługę komórkową lub domową albo przedłużyć umowę na jedną z już posiadanych usług.

Aby stworzyć zestaw usług umożliwiających skorzystanie z oferty można na przykład:

• Do abonamentu komórkowego dokupić dowolną usługę domową (Neostradę, Orange Światłowód, Internet domowy LTE albo telefon stacjonarny).
  • Do dowolnej usługi domowej dokupić abonament komórkowy w Smart Planie LTE, zarówno w opcji z telefonem jak bez.
  • Przedłużyć umowę na jedną z usług tworzących w.w. zestaw.

W zależności od wartości wybranego lub posiadanego abonamentu komórkowego, klienci dostaną do niego 100 proc. rabatu na rok lub 50 procent, co miesiąc przez dwa lata.

Rabat do abonamentu komórkowego można dostać za każdą parę usług domowych i komórkowych. Oznacza to, że klienci mający np. trzy abonamenty komórkowe a do tego abonament na Orange Światłowód i abonament na telefon domowy mogą stworzyć dwie pary, czyli otrzymać rabat na dwa abonamenty komórkowe. Za trzeci abonament komórkowy – pozostający bez pary dostaną rabat w wysokości 10 zł miesięcznie.

Klienci, którzy jeszcze nie korzystają z usług Orange mogą kupić gotowe pakiety, dzięki którym mogą zaoszczędzić nawet 1800 zł lub więcej – w zależności od wartości i liczby wybieranych usług. Na przykład:

Kupując w cenie promocyjnej Internet domowy – Orange Światłowód o prędkości 100, 300 lub 600 Mb/s w zestawie z bezpłatną telewizją przez rok (91 kanałów, w tym 25 HD), mogą dokupić abonament komórkowy z nielimitowanymi rozmowami i SMS-ami do wszystkich sieci komórkowych i wybranym telefonem, płacąc za niego 0 zł przez 12 miesięcy.

Pakiety można dobierać dowolnie – w zależności od potrzeb, korzystając z wygodnego kreatora na stronie http://www.orange.pl/indyw_oferta_laczona.phtml lub z pomocy konsultanta w Salonie Orange lub pod numerem 801 234 567.

Z oferty mogą skorzystać także klienci korzystający ze starszych planów abonamentowych na telefon komórkowy, bez konieczności jego zmiany. Klienci korzystający z więcej niż jednego abonamentu komórkowego otrzymają rabat liczony od abonamentu uprawniającego do najwyższego rabatu.

Szczegóły rabatów do planów komórkowych, dostępnych w nowej ofercie konwergentnej Orange Open Extra prezentuje poniższe zestawienie (ceny z VAT, z uwzględnieniem rabatów za e-fakturę i zgody marketingowe, na opłatę miesięczną składają się: miesięczny abonament za usługi oraz w przypadku ofert z telefonem – minimalna miesięczna rata za telefon w wysokości 15,01 zł. W zależności od wybranego modelu rata może być wyższa):

Plan taryfowy

Smart Plan LTE

Smart Plan LTE Wspólny

Opcja

Z telefonem

Tylko SIM

Z telefonem

Tylko SIM

Opłata miesięczna w promocji Orange Open Extra od

0 zł przez rok

0 zł przez rok

Opłata miesięczna

Rozmowy w sieci komórkowej Orange

Nielimitowane

Rozmowy i SMS-y do wszystkich sieci komórkowych

MMS-y

Nielimitowane za 0 zł w 1m potem 10 zł

Nielimitowane za 0 zł w 1m potem 10 zł / m-c

Rozmowy z numerami stacjonarnymi

Nielimitowane za 0 zł w 1m potem 10 zł

Pakiet na Internet w telefonie

przez 3 miesiące + bezpłatny nielimitowany LTE

15 GB

6 GB

3 GB

15 GB

6 GB

Internet w telefonie po 3 miesiącach

5 GB

2 GB

1 GB

5 GB

2 GB

20 GB

10 GB

Dodatkowe pakiety na internet – na zamówienie

Tak – mechanizm Bezpieczny Internet w Telefonie

Roaming w UE

50 min 50 MB

30 min + 50 MB za 0 zł w 1m, potem 10 zł

30 min + 50 MB za 0 zł w 1m, potem 10 zł

Rozmowy międzynarodowe w 1 strefie

40 min za 0 zł w 1m,

potem 10 zł

40 min za 0 zł w 1m,

potem 10 zł

Jedna opłata za abonament i aż 4 karty SIM

n.d.

Pierwsza karta SIM w ramach um. zawieranej w Smart Planie LTE Głównym, druga i trzecia w ramach umów zawieranych w Smart Planie LTE Dodatkowym, czwarta karta SIM do internetu za 0 zł

*   *   *

Orange jest jedynym w Polsce operatorem inwestującym na bardzo dużą skalę w budowę sieci światłowodowych i rozwój zasięgu bardzo szybkiego internetu mobilnego LTE. Już teraz obejmuje on ponad 90 procent Polaków, a na koniec roku odsetek ten może wzrosnąć do 98 proc. W oparciu o nowoczesne usługi stacjonarne i mobilne o największym zasięgu w Polsce, oferuje szereg kompleksowych rozwiązań telekomunikacyjnych przeznaczonych dla dużych firm i przedsiębiorstw, a także opracowanych z myślą o małych i średnich podmiotach gospodarczych.

Orange jest też rekordzistą prędkości transmisji mobilnego internetu. Dzięki agregacji pasm LTE, we współpracy z Huawei – dostawcą sprzętu dla sieci komórkowej – zrealizował testową transmisję danych o prędkości 1 Gb/s. To pierwszy krok w kierunku sieci 5G w Polsce.

Kontakt dla mediów:

Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska

biuro.prasowe@orange.com

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Orange Open Extra – jeszcze więcej korzyści dla domu i domowników

TP otwiera Strefę Korzyści dla swoich klientów

1 grudnia 2011

TP otwiera Strefę Korzyści dla swoich klientów

Od 1 grudnia wszyscy klienci Telekomunikacji Polskiej mogą korzystać ze Strefy Korzyści oferującej zniżki od 5 do nawet 40% na zakupy w wybranych sklepach i punktach usługowych. Wystarczy przy zakupie przedstawić bieżącą fakturę za którąkolwiek z usług TP.

Na start w Strefie Korzyści dostępne są zniżki na zakupy w sklepach internetowych merlin.pl, alma24.pl, na korzystanie z usług szkoły językowej Lingua Nova, parku rozrywki Fantasy Park, kliniki Dent-a-Medical oraz w pizzeriach Dominium. Oferta będzie sukcesywnie rozszerzana o kolejne propozycje.

Aby skorzystać z rabatów oferowanych w Strefie Korzyści, wystarczy przedstawić przy dokonywaniu zakupów bieżącą fakturę na usługi TP lub zalogować się poprzez stronę www.strefakorzysci.pl na stronie wybranego sklepu czy firmy.

Dodatkowo, w ramach nowej oferty klienci TP mogą robić zakupy na alma24.pl oraz merlin.pl bezpośrednio poprzez stronę www.strefakorzysci.pl

Szczegółowe informacje znajdują się na: www.strefakorzysci.pl

Udostępnij: TP otwiera Strefę Korzyści dla swoich klientów