Dama z gronostajem w kolejnej kampanii Orange na Kartę

5 kwietnia 2018

Dama z gronostajem w kolejnej kampanii Orange na Kartę

Od kilku dni możecie zobaczyć w telewizji nasz nowy spot Orange na Kartę. Tradycyjnie pojawia się w niej Robert Górski, któremu od jakiegoś czasu partneruje Mikołaj Cieślak. Tym razem u boku Roberta i Mikołaja pojawia się nowa postać – Dama z gronostajem. Kampania towarzyszy promocji, w ramach której po aktywacji startera można otrzymać 100 zł bonusu na rozmowy w sieciach stacjonarnych i komórkowych. Bonus jest ważny przez 30 dni, a można go aktywować do końca maja.

I jeszcze garść informacji – za kreację odpowiada Leo Burnett, produkcję – Film Produkcja, postprodukcję – Studio Orka, a media kupił dom mediowy Initiative Media. Spot wyreżyserował Michał Gazda, którego możecie kojarzyć między innymi z seriali TVN (Belle Epoque, Druga Szansa czy Usta Usta). Oceńcie sami kunszt aktorski naszej tchórzofretki, która wcieliła się w rolę gronostaja ;-).

Udostępnij: Dama z gronostajem w kolejnej kampanii Orange na Kartę

Nowa kampania Orange na kartę

12 stycznia 2018

Nowa kampania Orange na kartę

Chwilę mnie tu nie było, ale wracam i to z petardą. Wasz ulubiony kioskarz Robert Górski ma w naszej nowej kampanii kolegę. Jeśli śledzicie inne produkcje z Robertem, to ten duet nie wyda Wam się obcy. 😉

A o czym tym razem opowiada nasz spot? Na warsztat wzięliśmy „Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich + GB” za 25zł. Rozwiązania ‘bez limitu’ pozwalające na korzystanie z telefonu zupełnie bez ograniczeń w zakresie połączeń i SMSów, oferujące mnóstwo GB, a wszystko w naprawdę niskiej cenie, stały się bardzo atrakcyjną alternatywą dla oferty abonamentowej przy pełnej wolności prepaida (brak umowy).

Powiecie, że przecież wszyscy nasi główni konkurenci oferują w swoim portfolio podobne rozwiązania w zbliżonej cenie. Racja, jednak to Orange wygrywa zdecydowanie ilością GB. W jednorazowej wersji usługi, przy stażu krótszym niż rok klient dostaje co miesiąc aż 15 GB. Wielkość pakietu rośnie wraz ze stażem (20 GB po 3 latach), a w wersji cyklicznej usługi dodatkowo o 1 GB co miesiąc (czyli po roku w Orange, korzystając z usługi cyklicznej pakiet wynosi 27 GB, a po 2 latach – 41 GB).

A teraz trochę technikaliów. W kampanii już po raz czwarty spotykamy się ze sławnym Polakiem, tym razem – Mikołajem Kopernikiem, który wraz z Robertem Górskim i nową postacią – Mikołajem Cieślakiem przekonują, że „prawdziwy kosmos tylko w Orange na kartę”. Kreację opracowała agencja Publicis, produkcją zajął się dom produkcyjny M5, postprodukcją studio produkcyjne Orka, a media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media. Spot wyreżyserował Michał Gazda znany z Watahy, Świadka koronnego czy Belle Epoque.

I jak Wam się podoba?

Udostępnij: Nowa kampania Orange na kartę

Jagiełło i 1410 GB

19 czerwca 2017

Jagiełło i 1410 GB

Całkiem niedawno Piotr informował Was o tym, że do końca wakacji za doładowanie Orange Free na kartę kwotą 200 zł dostaniecie 1410 GB transferu, do wykorzystania przez 5 miesięcy. Ruszyliśmy z nieco szerszą komunikacją tego tematu. W telewizji nasz nowy spot z samym Władysławem Jagiełło w roli głównej. Oczywiście u jego boku Robert Górski.

Za kreacje spotu odpowiada agencja Publicis. Jego produkcją zajął się Lemon Film, a postprodukcją Orka Films. Spot wyreżyserował Michał Gazda znany m.in. z Belle Epoque, Drugiej Szansy czy Watahy.

Udostępnij: Jagiełło i 1410 GB

Orange na kartę