Smartfony w Orange znów potaniały

19 października 2017

Smartfony w Orange znów potaniały

Właściwie zastanawiam się jak zacząć, bo „tym razem – dla odmiany” znów chcę podrzucić Wam informację, że… Obniżamy ceny smartfonów. Ostatnio pisałem o tym pięć dni temu, a poprzednio – nie tak dawno – we wrześniu. Dla pełnego oglądu sytuacji dodam, że w międzyczasie, od 6 października jeszcze raz obniżaliśmy ceny smartfonów, o czym nie pisałem. Sami zobaczcie – są tam nie tylko Samsungi ale Motorole, (o których ciekawie pisał Piotr), Huawei i LG.

Te obniżki nadal obowiązują, a nam chyba cięcie cen weszło w krew, bo jak wspomniałem, ceny w dół wędrują po raz kolejny i pojawia się…

Szalona obniżka na Samsung Galaxy S8+

W wybranych ofertach dla klientów indywidualnych i biznesowych jest on teraz jeszcze tańszy – nawet o 500 zł. Zanim przejdę do szczegółów jeszcze istotna informacja. Tak na prawdę, w stosunku do cen sprzed wspomnianej wyżej obniżki z 6 października, S8+ jest dziś tańszy nawet o 871 zł. Już poprzednio bowiem obniżyliśmy jego cenę o 367 zł a dziś zaszaleliśmy za ponad 500. muszę więc dodać, że oferta jest dostępna do wyczerpania zapasów. Myślę, że to ważne, bo chociaż w magazynie mamy ich niemało, to cena jest na serio atrakcyjna i spodziewamy się, że zapas zostanie wyczerpany. Nie warto więc zwlekać.

Garść szczegółów

Z największej obniżki ucieszą się klienci indywidualni, którzy dzięki kolejnej obniżce będą mogli zostawić w swojej kieszeni aż 504 zł korzystając z oferty Orange Love. Całkiem spora kasa będzie do odłożenia w planach abonamentowych bez pakietu. Na przykład w planie Optymalny cena idzie w dół o 440 zł, a we Wzbogaconym o 412 zł. Nawet w najtańszym – Standardowym jest taniej o prawie 180 zł.

Dla poszczególnych planów z umową na 24 miesiące, opłaty wyglądają tak:

• Standardowy (39,99 zł) – pierwsza włata: 769 zł / rata miesięczna: 108 zł
    • Optymalny (49,99 zł) – pierwsza włata: 199 zł / rata miesięczna: 108 zł
    • Wzbogacony (69,99 zł) – pierwsza włata: 99 zł / rata miesięczna: 95 zł

Przypomnę też, że biorąc – do posiadanego już pakietu Orange Love – dodatkowy numer z abonamentem w dowolnym Planie Komórkowym otrzymujecie rabat – 20 zł. Czyli przy wyborze planu Standardowego i uwzględnieniu rabatu za e-fakturę i terminową płatność oraz zgodę marketingową, co miesiąc kosztuje on tylko 19,99 zł. Podobnie będzie przy dobraniu dodatkowych kart SIM z abonamentem w planie Standardowym, w ramach oferty Duety i Rodzina. Każdy dodatkowy abonament będzie kosztował miesięcznie tylko 19,99 zł. Czyli podsumowując – zaoszczędzone na obniżce ceny Samsunga Galaxy S8+ 500 zł można z powodzeniem przeznaczyć na dwuletni abonament na kartę SIM dla dziecka czy kogoś bliskiego. Nawet zostanie parę złotych na pierwszą ratę za dodatkowego smartfona do tej karty. To dwa lata komórki za free.

Udostępnij: Smartfony w Orange znów potaniały

Szalone ceny na różne sposoby

13 maja 2014

Szalone ceny na różne sposoby

Zapraszam do skorzystania z kolejnej edycji szalonych cen na smartfony, która potrwa do 20 maja. Tym razem będzie sporo liczb i możliwości. Oto konkrety: Samsung Galaxy S III w Smart Planie Multi 89,98 za 19 zł (stara cena 289 zł), Sony Xperia Z w Smart Planie Multi Max 129,98 za 1 zł (stara cena 199 zł) i Smart Planie Multi 89,98 za 199 zł (stara cena 449 zł), LG L90 w Smart Planie Halo 59,98 za 1 zł (stara cena 129 zł), Nokia Lumia 625 w Smart Planie Multi 49,98 za 79 zł (stara cena 249 zł) i Sony Xperia M w Smart Planie Multi 49,98 za 1 zł (stara cena 149 zł). Dodatkowo, jeśli telefon kosztuje w promocji więcej niż złotówkę, możecie dalej ja obniżyć płacąc punktami PAYBACK. Wszystkie umowy na 24 miesiące.

Nowością szalonych cen jest możliwość skorzystania z innej formy kupienia telefonu, płacąc za niego miesięcznie kwotę doliczaną abonamentu. Promocja polega na tym, że ta miesięczna cena telefonu jest obniżona. Nowym klientom Orange proponujemy: iPhone 4S 8GB w abonamencie 49,98, miesięczne za telefon 55,02 zł zamiast 65,02 zł, Samsung Galaxy S5 w abonamencie 89,98 miesięczne za telefon 65,02 zł zamiast 85,02 zł, HTC One w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 55,02 zł zamiast 65,02 zł i LG G2 w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 55,02 zł zamiast 65,02 zł. Umowy na 24 miesiące. Taka sama możliwość jest dla klientów przedłużających z nami umowę: Samsung Galaxy S5 w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 60,02 zł zamiast 65,02 zł, HTC One w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 45,02 zł zamiast 55,02 zł oraz LG G2 w abonamencie 89,98, miesięczne za telefon 40,02 zł zamiast 45,02 zł. Umowy na 30 miesięcy.

7ee55abfa894bf3641b5954d146449ef6b6

Udostępnij: Szalone ceny na różne sposoby

Marcowe szalone dni jeszcze przez tydzień

19 marca 2013

Marcowe szalone dni jeszcze przez tydzień

Jedne szalone dni z atrakcyjnymi smartfonami właśnie zakończyliśmy, ale od razu ruszamy z kolejną odsłoną. Tym razem czeka na Was 6 ciekawych telefonów: Samsung Galaxy Ace 2 za 99 zł (stara cena 569 zł) w Smart Planie Multi 49,90 zł; Windows Phone 8X by HTC za 49 zł (stara cena 819 zł) w Smart Planie Halo 109,90 zł; Windows Phone 8S by HTC za 39 zł (stara cena 439 zł) w Smart Planie Halo 59,90 zł; Blackberry Bold 9790 za 1 zł (stara cena 919 zł) w Smart Planie Halo 79,90 zł; Nokia Asha 302 za 1 zł (stara cena 169 zł) w Smart Planie Halo 29,90 zł i Nokia Asha 300 za 1 zł (stara cena 49 zł) w Smart Planie Halo 29,90 zł. Wszystkie umowy na 24 miesiące. Oferta dostępna tylko w e-sklepie do 25 marca włącznie.

f7324ab66a4b538a6f9105a6bf75f1a84c2

Udostępnij: Marcowe szalone dni jeszcze przez tydzień

iPhone 4S i inne smartfony w szalonych cenach

16 października 2012

iPhone 4S i inne smartfony w szalonych cenach

Zgodnie z obietnicą daną przy premierze iPhone`a 5 ruszamy z aktrakcyjną ofertą na wcześniejszy model iPhone 4S. Możecie go kupić nawet o 800 zł taniej. Ale to nie wszystko. Zapraszam Was do skorzystania z oferty innych smartfonów, które oferujemy w szalonych cenach. Promocja rusza dziś i potrwa do końca października. Oto szczegóły: iPhone 4S 16GB w Smart Planie Multi za 129,90 zł kosztuje teraz 99 zł (obniżka z 899 zł), a w ofercie za 149,90 zł tylko 1 zł (obniżka z 799 zł), ponadto HTC One S w Smart Planie Multi za 89,90 zł kosztuje 99 zł (obniżka z 819 zł), Sony Xperia S w Smart Planie Multi za 89,90 zł oferujemy po 99 zł (obniżka z 919 zł), Samsung Galaxy SII w Smart Planie Halo za 109,90 zł kosztuje 49 zł (obniżka z 549 zł) oraz Sony Ericsson Xperia arc s w Smart Planie Halo za 79,90 zł kosztuje 49 zł (obniżka z 549 zł). Wszystkie umowy na 24 miesiące. Korzystając z okazji zachęcam do zapoznania się z testami tabletu FunTab 7.0, które wywołały ciekawą dyskusję na blogu technologicznym.

ahfd8x8u8hsu8uyf78husn

Udostępnij: iPhone 4S i inne smartfony w szalonych cenach

Szalone ceny i tańsze urządzenia Apple

19 czerwca 2012

Szalone ceny i tańsze urządzenia Apple

Ruszamy z kolejnym weekendem szalonych cen smartfonów, który potrwa do 25 czerwca. Tym razem macie do wyboru: Samsunga Galaxy Ace 2 za 3 zł, Pantera 69,90 zł (stara cena 299 zł), HTC Desire C za 3 zł, Delfin 59,90 zł, (stara cena 259 zł) i Motorolę Defy Mini za 99 zł, Delfin 29,90 zł (stara cena 429 zł). Wszystkie kontrakty na 24 miesiące. Ponadto również od dziś zmieniają się nasze cenniki na iPhone`a 4S i iPada WiFi + 4G w ofercie biznesowej. Telefon można dostać taniej nawet 548 zł, a tablet o 300 zł. A jeśli już mówimy o tabletach, to nowością jest Samsung Galaxy Tab 2 10.1. Szczegóły znajdziecie na www.orange.pl.

9498cb2c176e5313af9be8e095c0c4b7b16

Udostępnij: Szalone ceny i tańsze urządzenia Apple