Gorąco polecam, wielka swoboda

27 kwietnia 2012

Gorąco polecam, wielka swoboda

Wczoraj hitem był nasz pakiet 600 SMS-ów do wszystkich sieci za 6 zł na 30 dni, którym jak wnioskuję po komentarzach, pozytywnie was zaskoczyliśmy, nie wspominając już fioletowej konkurencji. Ale to nie wszystko. Niektórzy pewnie zauważyli, że wróciła też po korzystnym liftingu Wielka Swoboda, czyli pakiet 2000 minut i 2000 SMS-ów do Orange. Szczegóły znajdziecie w tabelce i tutaj.

81ae0a1338b28fd7a7abe4aafc2b8d37dcf

Ponadto chcę was jeszcze zaiteresować zupełnie nową propozycją, którą nazwaliśmy „Gorąco Polecam”. To usługa premiująca tych z was, którzy polecą Orange na kartę drugiej osobie. Jeśli wasz znajomy kupi nasz starter lub przeniesie numer z innej sieci, wspólnie będziecie otrzymywać dziesięciozłotowe bonusy przy kolejnych doładowaniach za minimum 25 zł.  Szczegóły tutaj.

Udostępnij: Gorąco polecam, wielka swoboda

600 SMS-ów do wszystkich sieci oraz 2000 minut i SMS-ów w Orange na kartę

26 kwietnia 2012

600 SMS-ów do wszystkich sieci oraz 2000 minut i SMS-ów w Orange na kartę

Od dziś, we wszystkich ofertach Orange na kartę można korzystać z pakietów – 600 SMS-ów do wszystkich sieci. Pakiet kosztuje tylko 6 zł (z VAT) i jest ważny przez 30 dni, co oznacza, że biorąc pod uwagę cenę i okres ważności, jest to najlepsza tego typu oferta na rynku. Dla klientów najczęściej łączących się z osobami w Orange, przygotowano też promocję Wielka Swoboda, w której już za 5 zł (z VAT) dostępny jest pakiet 2000 minut i SMS-ów.

Z pakietów 600 SMS-ów do wszystkich sieci można korzystać we wszystkich aktualnych planach taryfowych dla usług głosowych w Orange na kartę:

• Orange One,
  • Orange POP,
  • Nowy Orange Go.

Aby aktywować pakiet wystarczy wysyłać SMS o treści PAKIET pod nr 585 lub użyć kodu wpisując do telefonu: *110*55# i wciskając klawisz „zadzwoń”.

Czytaj także więcej o nowszych ofertach Orange na Kartę: 1410 GB neta za doładowanie w Orange Free na kartę

Klienci, którzy najczęściej rozmawiają z przyjaciółmi w Orange mogą skorzystać z pakietu Wielka Swoboda, w którym dostaną 2000 minut i SMS-ów do wykorzystania w sieci. Do wyboru są trzy warianty różniące się czasem ważności (ceny z VAT):

• Wielka Swoboda 5 – pakiet w cenie 5 zł, ważny 5 dni,
  • Wielka Swoboda 10 – pakiet w cenie 10 zł, ważny 10 dni,
  • Wielka Swoboda 20 – pakiet w cenie 20 zł, ważny 25 dni.

Aby włączyć wybrany pakiet wystarczy SMS o treści odpowiadającej wariantowi: 5, 10 lub 20, wysłany pod numer 176. Aktywacji można dokonać także za pomocą krótkich kodów: *110*87*X#, gdzie X to cyfra odpowiadająca wybieranemu wariantowi pakietu.

Więcej o usłudze na www.orange.pl

* * *

Orange jest liderem polskiego rynku telekomunikacyjnego. Udostępnia unikatową ofertę konwergentną – Orange Open, łączącą usługi stacjonarne i mobilne z telewizją oraz rozrywką. Oferuje plany taryfowe bez limitów połączeń ze wszystkimi sieciami mobilnymi i stacjonarnymi w Polsce a także numerami międzynarodowymi. Orange ma największą sieć telekomunikacyjną w Polsce, obejmującą cały kraj i jest najprzyjaźniejszym operatorem dla użytkowników smartfonów. Oferuje specjalne plany telefoniczne z dostępem do Internetu i bezpłatnym korzystaniem z portali społecznościowych. Ma także pakiety transmisji danych pozwalające w pełni korzystać z sieci, bez obaw o wysokość rachunku. Ponadto klienci mogą wybierać z bogatej oferty najnowocześniejszych smartfonów, tabletów i netbooków w najlepszych cenach na rynku. W kwietniu nowościami oferty smartfonów są: HTC One X, LG Swift L3, Motorola Motoluxe i Motorola Defy Mini.
Dlaczego warto wybrać smartfona w Orange szukaj na: www.orange.pl/smartfony oraz www.mojtelefon.info Recenzje, wideoprezentacje, testy i instruktaże na stronach: www.orange.pl/telefony

Osoba kontaktowa:
Wojciech Jabczyński, Rzecznik Orange Polska
Tel.: 22 527 19 39
e-mail: biuro.prasowe@orange.com

Udostępnij: 600 SMS-ów do wszystkich sieci oraz 2000 minut i SMS-ów w Orange na kartę

Wielka Swoboda w Orange na kartę

17 października 2011

Wielka Swoboda w Orange na kartę

Od 17 października wszyscy abonenci ofert Orange na kartę mogą skorzystać z nowej usługi „Wielka Swoboda”, w której dostają aż 2000 minut i 2000 SMS-ów do wykorzystania w sieci Orange.

Aby włączyć usługę i dostać 2000 minut oraz 2000 SMS-ów wystarczy doładować konto kwotą minimum 25 zł, wysyłając pod bezpłatny numer 80176 SMS z niewykorzystanym, 14 -to cyfrowym kodem doładowującym oraz symbol wybranej opcji usługi (5,10 lub 20).

W zależności od niej, z doładowania zostanie pobrana cena za zamówioną usługę, a pozostała kwota zasili konto główne abonenta.

Do wyboru są trzy opcje, różniące się okresem ważności minut i SMS-ów otrzymanych w usłudze Wielka Swoboda:

Nazwa Cena z VAT Okres ważności Liczba minut i SMS-ów do Orange
Wielka Swoboda 5 5 zł 5 dni 2000 minut

2000 SMS-ów

Wielka Swoboda 10 10 zł 10 dni
Wielka Swoboda 20 20 zł 25 dni

Usługa jest dostępna dla wszystkich abonentów Orange na kartę, w taryfach Orange One, Orange POP i Nowe Orange Go.

Szczegóły oraz regulamin usługi są dostępne na stronie www.orange.pl

Udostępnij: Wielka Swoboda w Orange na kartę

Dwa tysiące minut i SMS-ów

17 października 2011

Dwa tysiące minut i SMS-ów

Ruszamy z kolejną usługą dla posiadaczy ofert na kartę. Połączyliśmy w niej potrzeby tych z Was, co lubią jednocześnie dużo rozmawiać i SMS-ować. Wielka Swoboda to aż 2000 minut i 2000 SMS-ów do wykorzystania na kontakt z przyjaciółmi w Orange. Usługa jest dostępna w 3 wersjach, różniących się ceną i okresem ważności.

Opcja usługi Cena Okres ważności Minuty i SMS-y do Orange
Wielka Swoboda 5 5 zł 5 dni 2000 minut; 2000 SMS-ów
Wielka Swoboda 10 10 zł 10 dni
Wielka Swoboda 20 20 zł 25 dni

Aby ją aktywować powinniście doładować konto za minimum 25 zł, wpisując w treści SMS-a 14 cyfrowy kod doładowujący oraz wybraną opcję (5, 10 lub 20) i wysłać go pod bezpłatny numer 80176. Z doładowania automatycznie pobierzemy opłatę za usługę, a pozostała kwota zasili konto główne. Nowość jest dostępna w taryfach Orange One, Orange POP i Nowe Orange Go.

Udostępnij: Dwa tysiące minut i SMS-ów