Bartosz Graczyk

30 października 2020
Bartosz Graczyk

W wieku dwóch lat spadłem z huśtawki, ale wylądowałem na sianie. W taki oto sposób wykonałem pierwszy skok wiary, zanim powstała pierwsze cześć Assassina. W gry komputerowe gram od małego dziecka i na nich się wychowałem. Pracowałem jako dziennikarz technologiczny na portalu videotesty.pl, przez lata tworzyłem treści na temat popkultury na własnym kanale YouTube, a teraz swoją pasją do nowych technologii i gier komputerowych chcę dzielić się z czytelnikami blog Orange.

Obecnie członek jedynej takiej „Ekipy Orange”.

Na mediach społecznościowych dzielę się swoim doświadczeniem ze świata gier komputerowych.

Wojtek Jabczyński

29 października 2020
Wojtek Jabczyński
Koordynuje prace redakcji bloga, jednocześnie pisząc teksty na wybrane tematy telekomunikacyjne. Współtworzy dwie serie wideo: „Wszyscy ludzie strategii” i „Zielono mi”. Znajdziecie go też w mediach społecznościowych. Członek Polskiego Stowarzyszenia Public Relations. Prelegent na wielu branżowych kongresach i wydarzeniach. Poza pracą pochłaniają go podróże po świecie, turystyka wysokogórska i sport.

Hania Jaworska-Orthwein

28 października 2020
Hania Jaworska-Orthwein

Cześć.

Pracuję w obszarze społecznej odpowiedzialności biznesu opiekując się projektami, dzięki którym nasza firma dba o środowisko.

Na blogu postaram się przybliżyć tematykę wpływu nowoczesnych technologii na środowisko, pokazując starania Orange minimalizujące ślad węglowy oraz jak nowe technologie mogą pomóc w walce ze zmianami klimatu.

Prywatnie mama trójki dzieci, którym zaszczepiam troskę o naszą planetę, poprzez zwykłe codzienne nawyki.