5 GB za piłkarskie emocje

8 września 2021

5 GB za piłkarskie emocje

Emocje sięgnęły dziś zenitu! Na szczęście Polska zremisowała z Anglią 1:1. Z tej okazji klienci Orange mogą odebrać aż 5 GB internetu. Wystarczy wysłać SMS o treści MECZOCLOCK pod numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, maksymalnie 0,25 zł). Użytkownicy Orange Flex, żeby dostać dodatkowe GB, wpisują MECZOCLOCK w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”. Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godzin od publikacji tego wpisu. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Link do regulaminu: https://orange.binaries.pl/bw/20155/0/36109/7b0c55c1-ec3b-4075-a070-ec4d4910c50d.pdf

Udostępnij: 5 GB za piłkarskie emocje

Aż 32 GB za mecz Polaków

14 czerwca 2021

Aż 32 GB za mecz Polaków

Trzymaliśmy dzisiaj wszyscy kciuki, ale niestety polska reprezentacja przegrała ze Słowacją 1:2.  Wynik wynikiem, ale gra toczy się dalej. Nie poddajemy się i razem z Adim z naszego call center w Kielcach dajemy Wam aż 32 GB. Zapytacie skąd ta liczba? Tyle cali ma plazma Adiego, na której oglądał dzisiejszy mecz 😉

Jeżeli chcecie skorzystać z 32 GB, wyślijcie SMS-a o treści ADIZKIELC pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,25 zł). Jeśli korzystacie z Flexa zgarnijcie dodatkowe GB, wpisując ADIZKIELC w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.  Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji tego posta. Promocyjne GB ważne będą 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Udostępnij: Aż 32 GB za mecz Polaków

3 GB za 3 gole piłkarzy

29 marca 2021

3 GB za 3 gole piłkarzy

Drugi mecz eliminacji za nami. Polska drużyna w piłce nożnej zwyciężyła z Andorą 3:0. Uczcijmy to zwycięstwo pakietem darmowych 3 gigabajtów. Aby go zgarnąć wystarczy wysłać SMS o treści TRZYZERO pod numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, maksymalnie 0,20zł). Jeśli jesteś użytkownikiem Orange Flex, dodatkowe GB otrzymasz wpisując TRZYZERO w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”. Na jednym numerze można włączyć tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji posta na oficjalnym koncie na Facebooku Orange Polska (do ok. godz. 23.20, 29 marca). Promocyjne GB są ważne 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.

Kolejny mecz 31 marca z Anglią. Będę następne GB za gole 🙂

Regulamin promocji znajdziecie tutaj

Udostępnij: 3 GB za 3 gole piłkarzy

30 GB lub 60 GB extra od nju na wiosnę

2 marca 2021

30 GB lub 60 GB extra od nju na wiosnę

Każdy nowy klient nju, który do 22 marca br. kupi ofertę nju na abonament lub internet mobilny otrzyma bonus 30 GB. Po aktywacji karty wystarczy wysłać pod nr 80855 bezpłatnego SMS-a o treści BONUS.

Ważna informacja, jeżeli chcecie skorzystać z oferty w parze, należy aktywować bonus na każdym numerze osobno i cieszyć się aż 60 GB. Gigabajty ważne są 30 dni od dnia ich włączenia. Można je wykorzystać w kraju. Już ponad milion osób korzysta z nju. Warto, bo ilość GB rośnie wraz ze stażem. Drugi numer w parze kosztuje tylko 9 zł a umowę można wypowiedzieć kiedy się chce. Więcej informacji i regulamin promocji tutaj.

Udostępnij: 30 GB lub 60 GB extra od nju na wiosnę

10 GB dla wszystkich klientów nju na nowy rok

8 stycznia 2021

10 GB dla wszystkich klientów nju na nowy rok

Nju daje w prezencie pakiet 10 GB do wykorzystania jeszcze w ferie lub po. Promocja skierowana jest do wszystkich klientów oferty nju na abonament oraz nju na kartę. Otrzymane  GB można wykorzystać przez 30 dni od momentu ich włączenia. Aby otrzymać pakiet należy wysłać bezpłatnego SMS-a o treści PAKIET10GB pod numer 80955. Promocja ważna jest do 31 stycznia b.r. Informacja o promocji na dedykowanej stronie  https://www.njumobile.pl/oferta/10gb-w-prezencie

Tym sposobem nju dołącza do #jestesmyzwami na ferie, o której pisaliśmy wczoraj. Dla wszystkich swoich klientów, Orange przygotował darmowy pakiet 10 GB, hity kinowe w Środy z Orange na VOD za złotówkę oraz 44 filmy familijne w niższych cenach.

Udostępnij: 10 GB dla wszystkich klientów nju na nowy rok