3 GB za 3 gole piłkarzy

29 marca 2021

3 GB za 3 gole piłkarzy

Drugi mecz eliminacji za nami. Polska drużyna w piłce nożnej zwyciężyła z Andorą 3:0. Uczcijmy to zwycięstwo pakietem darmowych 3 gigabajtów. Aby go zgarnąć wystarczy wysłać SMS o treści TRZYZERO pod numer 233 (opłata za SMS zgodna z cennikiem planu taryfowego, maksymalnie 0,20zł). Jeśli jesteś użytkownikiem Orange Flex, dodatkowe GB otrzymasz wpisując TRZYZERO w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”. Na jednym numerze można włączyć tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać w ciągu 24 godz. od publikacji posta na oficjalnym koncie na Facebooku Orange Polska (do ok. godz. 23.20, 29 marca). Promocyjne GB są ważne 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.

Kolejny mecz 31 marca z Anglią. Będę następne GB za gole 🙂

Regulamin promocji znajdziecie tutaj

Udostępnij: 3 GB za 3 gole piłkarzy

30 GB lub 60 GB extra od nju na wiosnę

2 marca 2021

30 GB lub 60 GB extra od nju na wiosnę

Każdy nowy klient nju, który do 22 marca br. kupi ofertę nju na abonament lub internet mobilny otrzyma bonus 30 GB. Po aktywacji karty wystarczy wysłać pod nr 80855 bezpłatnego SMS-a o treści BONUS.

Ważna informacja, jeżeli chcecie skorzystać z oferty w parze, należy aktywować bonus na każdym numerze osobno i cieszyć się aż 60 GB. Gigabajty ważne są 30 dni od dnia ich włączenia. Można je wykorzystać w kraju. Już ponad milion osób korzysta z nju. Warto, bo ilość GB rośnie wraz ze stażem. Drugi numer w parze kosztuje tylko 9 zł a umowę można wypowiedzieć kiedy się chce. Więcej informacji i regulamin promocji tutaj.

Udostępnij: 30 GB lub 60 GB extra od nju na wiosnę

10 GB dla wszystkich klientów nju na nowy rok

8 stycznia 2021

10 GB dla wszystkich klientów nju na nowy rok

Nju daje w prezencie pakiet 10 GB do wykorzystania jeszcze w ferie lub po. Promocja skierowana jest do wszystkich klientów oferty nju na abonament oraz nju na kartę. Otrzymane  GB można wykorzystać przez 30 dni od momentu ich włączenia. Aby otrzymać pakiet należy wysłać bezpłatnego SMS-a o treści PAKIET10GB pod numer 80955. Promocja ważna jest do 31 stycznia b.r. Informacja o promocji na dedykowanej stronie  https://www.njumobile.pl/oferta/10gb-w-prezencie

Tym sposobem nju dołącza do #jestesmyzwami na ferie, o której pisaliśmy wczoraj. Dla wszystkich swoich klientów, Orange przygotował darmowy pakiet 10 GB, hity kinowe w Środy z Orange na VOD za złotówkę oraz 44 filmy familijne w niższych cenach.

Udostępnij: 10 GB dla wszystkich klientów nju na nowy rok

Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

19 listopada 2020

Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

Polska reprezentacja przegrała wczoraj z Holandią, ale strzeliła 1 bramkę. Bohaterem meczu był Kamil Jóźwiak. Młody polski skrzydłowy popisał się kapitalnym rajdem, którego nie powstydziłyby się najbardziej doświadczone gwiazdy futbolu. Mogło być tak pięknie…

Mimo porażki Orange dla wszystkich użytkowników daje na pocieszenie 1 GB. Wystarczy wysłać SMS-a o treści JOZWIAK pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). GB mogą odebrać także użytkownicy Flexa , wpisując JOZWIAK w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.

Tradycyjnie, na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać tylko dzisiaj do godziny ok. 22:45. Promocyjne GB ważne 3 dni od daty aktywacji, obowiązują tylko w kraju.

Udostępnij: Na pocieszenie 1 GB dla wszystkich

Darmowy internet na otarcie łez

16 listopada 2020

Darmowy internet na otarcie łez

Mamy dla Was kolejną odsłonę akcji GB dla wszystkich za gole. Niestety wczorajszy mecz nie potoczył się po naszej myśli, przegraliśmy z Włochami 0:2. Ale nie martwcie się, gramy dalej a dla swoich klientów Orange na pocieszenie daje 1 GB. Aby skorzystać należy wysłać SMS-a o treści GRAMYDALEJ pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego, max 0,20zł). Także użytkownicy Flexa mogą zgarnąć dodatkowy 1 GB, wpisując GRAMYDALEJ w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.

Proszę pamiętajcie, że na jednym numerze można aktywować tylko raz dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać dzisiaj do godz ok. 23:15. Promocyjne GB ważne są 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.

Regulamin promocji GB za gole

Udostępnij: Darmowy internet na otarcie łez