Drugi, szybszy stutysięcznik

26 marca 2012

Drugi, szybszy stutysięcznik

Niedawno pisałem o sukcesie Orange Combo i fakcie, że 10 miesięcy wystarczyło, by 100 tys. klientów wybrało ofertę, która znacznie obniża rachunki. Jeszcze szybciej stutysięcznikiem został FunPack HD, czyli multimedialny pakiet usług TP. W tym wypadku wystarczyło tylko 5 miesięcy. Przypomnę, że w podstawowej ofercie znajdziecie ponad 70 kanałów tv (w tym 13 HD), szybki internet i telefon z nielimitowanymi rozmowami na numery stacjonarne w Polsce. A wszystko to w jednej korzystnej cenie. Przy okazji przypominam, że trwa fajna promocja FunPack`a HD, w której możecie wygrać tablety Samsunga.

Udostępnij: Drugi, szybszy stutysięcznik

FunPack HD razy 100 000!

26 marca 2012

FunPack HD razy 100 000!

Ponad 100 tys. klientów korzysta już z FunPack-a HD – multimedialnego pakietu usług Telekomunikacji Polskiej. W zestawie znajduje się telewizja z 75 kanałami, szybki internet oraz telefon stacjonarny z nielimitowanymi rozmowami na krajowe numery stacjonarne – wszystko w  jednej korzystnej cenie.

FunPack HD jest dostępny w ofercie TP od pięciu miesięcy. Zastąpił oferowany wcześniej pakiet Neostrady z telewizją i telefonią internetową.

W FunPack-u HD klienci otrzymują znacznie większy niż wcześniej wybór kanałów telewizyjnych – w sumie 75, w tym 13 nadawanych w jakości HD. W zestawie jest także nowoczesny dekoder telewizyjny z nagrywarką oraz telewizja na życzenie, która umożliwia ogladanie ulubionego programu czy serialu w najbardziej dogodnym dla widza czasie – w ciągu 7 dni od emisji w telewizji. Dodatkowo klienci mogą korzystać z bogatej oferty filmów w wideo na życzenie.

FunPack HD to także bardzo szybki internet do 80Mb/s oraz telefon stacjonarny z nieograniczoną ilością darmowych minut na krajowe numery stacjonarne oraz tanimi połączeniami na komórki (od 30 groszy za minutę) i za granicę (od 10 groszy za minutę). Do dyspozycji użytkowników jest m.in. najnowszy modemem WiFi Livebox, umożliwiający wszystkim domownikom bezpieczne surfowanie po internecie na kilku komputerach jednocześnie.

FunPack HD jest dostępny od 128,91 zł miesięcznie.

* * * * *

Klienci, którzy zdecydują się na korzystanie z FunPacka HD mogą wziąć udział w konkursie i wygrać nowoczesne tablety Samsung Galaxy Tab 10.1. Wystarczy podpisać nową umowę lub przedłużyć dotychczasową i zgłosić na  www.konkurstp.pl propozycję hasła promującego FunPack HD. Codziennie – aż do 20 kwietnia – jest do wygrania 12 tabletów.

Udostępnij: FunPack HD razy 100 000!

Tablety za promocję FunPack HD

9 marca 2012

Tablety za promocję FunPack HD

Udostępnij: Tablety za promocję FunPack HD

Konkurs z FunPackiem HD- co godzinę do wygrania tablety Samsung Galaxy Tab 10.1

9 marca 2012

Konkurs z FunPackiem HD- co godzinę do wygrania tablety Samsung Galaxy Tab 10.1

Dziś (9 marca) startuje konkurs dla klientów, którzy zdecydują się skorzystać z oferty FunPack HD. Każdy, kto do 20 kwietnia podpisze nową umowę lub przedłuży dotychczasową i zaproponuje hasło promujące FunPack HD, może wygrać nowoczesne tablety Samsung Galaxy Tab 10.1. Propozycje można zgłaszać na  www.konkurstp.pl

Codziennie (w dni robocze) od 16 marca aż do 20 kwietnia komisja konkursowa będzie wyłaniać 12 autorów najciekawszych propozycji, którzy w nagrodę otrzymają tablet.

Aby wziąć udział w konkursie, wystarczy po podpisaniu umowy zarejestrować się na stronie www.konkurstp.pl i zgłosić swoją propozycję hasła reklamowego promującego FunPack HD. Każdy uczestnik konkursu może zgłosić dowolną liczbę haseł.

FunPack HD to telewizja, szybki Internet i telefon z nielimitowanymi rozmowami na krajowe numery stacjonarne w jednej korzystnej cenie. W ramach abonamentu TP oferuje dostęp do podstawowego pakietu kanałów TV oraz pakietu Witaj HD. To w sumie ponad 74 kanały telewizyjne, w tym 13 w jakości HD. Do tego wideo na życzenie z blisko 1000 filmów do wyboru i telewizja na życzenie, która umożliwia oglądanie ulubionych programów telewizyjnych w najbardziej dogodnej chwili aż do 7 dni po emisji. FunPack HD jest dostępny od 128,91 zł miesięcznie.

Samsung Galaxy Tab 10.1 to najlżejszy i najcieńszy tablet na rynku i jednocześnie najlepiej wyposażony w swojej klasie. Wyświetlacz o przekątnej 10.1” i rozdzielczości HD zapewnia doskonałą jakość oglądanych na nim zdjęć czy filmów.  Procesor Dual Core 1,2 GHz, 1GB pamięci RAM oraz 16GB pamięci wewnętrznej gwarantuje wysoką wydajność pracy, pełną wielozadaniowość oraz obsługę multimediów w wysokiej rozdzielczości. Dzięki modemowi HSPA (21 Mb/s) i obsłudze sieci bezprzewodowej WiFi zapewnia wygodny dostęp do szybkiego Internetu.

Więcej o Samsungu Galaxy Tab 10.1 na stronie :

Udostępnij: Konkurs z FunPackiem HD- co godzinę do wygrania tablety Samsung Galaxy Tab 10.1

Zapobiegliwe Serce i Rozum

16 stycznia 2012

Zapobiegliwe Serce i Rozum

Choinka rozebrana, marzanna utopiona, słoninka dla sikorek uszykowana, czyli te kilka rzeczy, które trzeba załatwić, zanim usiądziemy w fotelu i do końca maja będziemy za darmo korzystali z oferty VOD w FunPacku HD.

Właśnie o tym mówi nowa kampania z udziałem Serca i Rozumu, która pokazuje trochę inną stronę oferty TP. Nie ceny czy prędkości, ale dodatkową korzyść przy zakupie FunPacka HD – czyli pakiet filmów VOD do zobaczenia za darmo.

Jeśli chodzi o media społecznościowe, w tej reklamie po raz pierwszy umieściliśmy animację po spocie, która ma zachęcić do przejścia na nasz fanpage na facebook’u – oczywiście z polem adnotacji, która może nas bezpośrednio przenieść na naszą stronę.

Od razu tłumaczę też dlaczego flaga w spocie jest czerwona, a nie biało-czerwona. Flaga Polski jest chroniona ustawą, dlatego musieliśmy dać flagę jednolitego koloru. Decyzja wahała się pomiędzy białym i czerwonym a decyzję podjęliśmy w oparciu o najskuteczniejszą metodę selekcji – rzucaliśmy monetą 😉

Udostępnij: Zapobiegliwe Serce i Rozum