Kod ukrył się w eterze

13 maja 2016

Kod ukrył się w eterze

Dzisiejszy tajemniczy kod jest ukryty w nietypowym miejscu. Wszystkich chcących poznać jego magiczną moc zapraszam w godzinach 9:00 – 14:00 do uważnego słuchania radia RMF, RMF MAXX lub RMF Classic. Słuchajcie, a znajdziecie! 🙂

Udostępnij: Kod ukrył się w eterze

Tajemniczy kod POLSKA

16 października 2012

Tajemniczy kod POLSKA

Już pewnie wiecie, że meczu Polska – Anglia dziś nie będzie, dlatego nie znajdziecie na bandach pierwszego tajemniczego kodu Orange. Muszę zastąpić organizatorów meczu i samemu go Wam podać, co robię z nieukrywaną przyjemnością. Żeby zdobyć bonus wyślijcie SMS-a o treści POLSKA pod bezpłatny numer 80101. Przypominam, kod musi być napisany duż8f61ec14e34292cbdc73f587edaa3127634ymi literami.

Udostępnij: Tajemniczy kod POLSKA

Tajemnicze kody zaczynamy od meczu

15 października 2012

Tajemnicze kody zaczynamy od meczu

Udostępnij: Tajemnicze kody zaczynamy od meczu

Co ukrywa FALUBAZ?

19 lipca 2012

Co ukrywa FALUBAZ?

Dziś i jutro moja kolej, aby ujawnić wam tajemniczy kod Orange. Zatem do dzieła. Żeby sprawdzić jaką kryje niespodziankę wystarczy wysłać SMS-a o treści FALUBAZ pod bezpłatny numer 80408. Przypominam, że tym razem zabawa dotyczy klientów oferty postpaid. W tej edycji zabawy, kodów szukacie: na naszej stronie w necie, Facebooku, moim blogu oraz w innych akcjach Orange. Szczegóły znajdziecie na www.orange.pl oraz tutaj.

cf581f448e35e28b7bf8b10cbabf9d33771.jpg

Udostępnij: Co ukrywa FALUBAZ?

Tajemnicze kody wracają!

16 maja 2012

Tajemnicze kody wracają!

Dzisiaj wystartowała nowa edycja tajemniczych kodów Orange, tym razem w wersji piłkarskiej. Zabawa dostępna jest tylko przez nasz profil na Facebooku. Zasada prosta. Odgadujecie kod ukryty na obrazku i wysyłacie go SMS-em (pamiętajcie zapisany wielkimi literami) na numer 80101. W nagrodę dostajecie minuty, SMS-y lub transfer. Miłego zgadywania 🙂

0c1f2c5955010e7f4c0e9c6c5d96329452a

Udostępnij: Tajemnicze kody wracają!