Muzyka

The 1975 zagrają na Orange Warsaw Festival

22 listopada 2022

The 1975 zagrają na Orange Warsaw Festival

The 1975, jeden z najciekawszych brytyjskich zespołów ostatniej dekady, dołącza do line-upu Orange Warsaw Festival 2023. Karnety Early Bird na tę imprezę już w sprzedaży! Klienci Orange maja 15% taniej.

The 1975 jest zespołem, który przez 20 lat istnienia przeczesał niemal wszystkie obszary muzyczne. Flirtowali zarówno z radosnym popem, anarchistycznym punkiem, garażowym rockiem, elektro-funkiem czy country. Swojej twórczości używali do zadawania pytań fundamentalnych i egzystencjalnych – o odkrywanie ludzkiej natury, zmiany klimatyczne, zdrowie psychiczne, uzależnienia, post-modernizm czy nawet cyberseks. Ich najnowszy album „Being Funny in a Foreign Language”, tak jak wszystkie dotychczasowe płyty The 1975, trafił na sam szczyt sprzedaży w UK. Słychać na nim elementy, które uczyniły ich jednym z najważniejszych brytyjskich zespołów ostatniej dekady – zarówno celebrację swoich początków jak i podkreślenie rozwoju. The 1975 jest dziś zespołem dojrzałym – tak jak jego członkowie. Matt Healy, leader  grupy, od 4 lat pozostaje wolny od narkotyków, a kryzys osobowości zdaje się mieć za sobą. Natomiast gitarzysta Adam Hann został szczęśliwym ojcem. „Jesteśmy dziś mężczyznami” – przyznają. Jak dodają, czują się z tym świetnie!

Udostępnij: The 1975 zagrają na Orange Warsaw Festival

Muzyka

Nominacje do European Festival Awards 2019

13 listopada 2019

Nominacje do European Festival Awards 2019

Trzy festiwale wspierane przez Orange, czyli Open’er Festival, Orange Warsaw Festival i Kraków Live Festival  zostały nominowane do European Festival Awards 2019. To coroczne święto najbardziej cenionych festiwali w Europie. Przyznane nagrody, a tym samym ,wyróżnione festiwale są powszechnie uważane za najlepsze wydarzenia w branży.

Open’er Festival Powered by Orange został nominowany w kategorii Best Major Festival, Orange Warsaw Festival 2019 w kategorii Best Medium-Sized Festival oraz Kraków Live Festival 2019 także otrzymał nominację w kategorii Best Medium-Sized Festival.

Wiem, że festiwalowe lato dawno za nami, ale fajnie powspominać czas pełen świetnej muzyki i energii. Stąd prośba do was, głosujcie na nasze festiwale na stronie ➡[LINK]  Głosowanie trwa do piątku, 30 listopada. Za każdy głos bardzo dziękujemy!!!

A teraz czas powspominać i przypomnieć sobie, jak świetnie bawiliście się latem.

Open’er Festival Powered by Orange

Zabawa na Orange Warsaw Festival

Super emocje na Kraków Live Festival 2019

Udostępnij: Nominacje do European Festival Awards 2019

Bezpieczeństwo

(nie)Bezpieczna Sieć #16 – Baw się bezpiecznie!

13 czerwca 2019

(nie)Bezpieczna Sieć #16 – Baw się bezpiecznie!

Przeszedłem się ostatnio na Orange Warsaw Festival. Nie do końca dla muzyki, bo klimaty raczej nie moje. Wciąż jednak bardzo fajnie mi się patrzyło, na śmiejący się, radosny, barwny tłum ludzi o pełnej wiekowej rozpiętości. Każdy fantastycznie się bawił nie tylko pod scenami stołecznej imprezy.

I wtedy wjeżdżam ja, na bia… No dobra, bez przesady 🙂 Tak na serio – skorzystałem z okazji i OWFu, żeby pokazać Wam jakie zagrożenia, mniej lub bardziej „cyber” mogą na Was czyhać na imprezach masowych w dzisiejszym cyfrowym świecie. Tylko kilka, tych najważniejszych. Żeby nie zaprzątać Wam zbytnio głów, ale też pomóc coś zrozumieć, nie wychodząc z niebywale dynamicznego klimatu Orange Warsaw Festival 🙂

Miłego oglądania, chętnie poczytam i odpowiem na wszelkie Wasze uwagi, czy to na YT, czy tutaj w komentarzach.

Oczywiście te same niebezpieczeństwa czają na Was na innych festiwalach – Orange Warsaw Festival Open’er, czy Kraków Live to tylko niewielka część z mniejszych czy większych imprez muzycznych, które każdego roku odbywają się w Polsce.

Jeżeli mało Wam oglądania zabawy z tegorocznego Orange Warsaw Festival zajrzyjcie do wpisu Kasi Barys, gdzie jest przepiękny reportaż z dwóch dni OWF 2019.

Udostępnij: (nie)Bezpieczna Sieć #16 – Baw się bezpiecznie!

Inne

Zapraszamy na Orange Warsaw Festival!

31 maja 2019

Zapraszamy na Orange Warsaw Festival!

Tak wczoraj wyglądał Orange Warsaw Festival. Jeszcze trwały ostatnie przygotowania do dzisiejszych koncertów.

Pamiętajcie, ze  w Orange Strefie czekają atrakcje m. in holotatuaze, zniżki na burgera od Orange albo spotkanie z TikTokerami. Będzie także można naładować telefon i skorzystac z darmowego wi-fi.

Orange Strefy nie przegapicie. Znajduje się w centralnym miejscu OWF na wprost sceny głównej. Mamy także spory teraz z naprawdę fajnym widokiem na Orange Stage. Wpadajcie!

Udostępnij: Zapraszamy na Orange Warsaw Festival!

Wakacyjnie i festiwalowo

17 maja 2019

Wakacyjnie i festiwalowo

W naszej komunikacji już wakacyjnie i festiwalowo (i chyba nawet pogoda za oknem zrozumiała, że nie ma sensu z tym walczyć, bo lato i tak za chwilę przyjdzie). Od dziś zobaczycie nasz nowy spot. W nim trzy festiwale, a dla naszych klientów muzyka bez limitu danych w najlepszych serwisach przez trzy miesiące w prezencie. Mało tych prezentów? To jeszcze dokładam słuchawki Galaxy Buds do Samsunga Galaxy A20e. Czego chcieć więcej? No może już tylko biletu na festiwal, ale o tym jak go wygrać przeczytacie tu.

I króciutko – za kreację odpowiada Leo Burnett, produkcję Prodigious, a media kupił dom mediowy Initiative Media. Do zobaczenia na naszych festiwalach! 🙂

Udostępnij: Wakacyjnie i festiwalowo