Kliczko versus Wach – bokserski hit po raz pierwszy w pay per view na orange.pl

8 listopada 2012

Kliczko versus Wach – bokserski hit po raz pierwszy w pay per view na orange.pl

W sobotę, 10 listopada Mariusz Wach stanie do walki z królem wagi ciężkiej – Władimirem Kliczko. Stawką pojedynku będą mistrzowskie pasy federacji WBA, WBO, IFB i IBO. Transmisję z gali w Internecie będzie można obejrzeć na portalu orange.pl w Telewizji Tu i Tam, w systemie pay per view.

Pasjonująco zapowiadający się pojedynek odbędzie się w hali O2 World w Hamburgu, gdzie obejrzy go 17 tys. widzów. Natomiast wszyscy, którzy chcą go zobaczyć na swoim komputerze, czy tablecie mogą skorzystać z Telewizji Tu i Tam na portalu orange.pl. Oferta będzie dostępna w systemie pay per view za 30 zł.

System płatności za oglądanie gali został uruchomiony na stronie: http://www.orange.pl/telewizja-tu-i-tam/wideo/8477409/pay-per-view:-kliczko-vs-wach Zapłacić można kartą kredytową lub przelewem bankowym. W tym drugim przypadku prosimy klientów o wcześniejsze wykupienie dostępu w związku z czasem potrzebnym na zaksięgowanie wpłat. Klienci posiadający telefon komórkowy Orange będą mogli skorzystać z opcji szybkiej płatności, a opłata zostanie dołączona do kolejnego miesięcznego rachunku telefonicznego.

Transmisja z gali w Hamburgu rozpoczyna się od godz. 20.50. Walka wieczoru powinna rozpocząć się ok. godz. 23:00. Przed nią zmierzą się m.in. Rafał Jackiewicz z Anglikiem Rickiem Goddingiem.

Zwiastun walki: http://www.youtube.com/watch?v=yy3gc_5cR6c

Udostępnij: Kliczko versus Wach – bokserski hit po raz pierwszy w pay per view na orange.pl

Klitschko – Wach na orange.pl

8 listopada 2012

Klitschko – Wach na orange.pl

Walkę Klitschko – Wach zobaczycie w Telewizji Tu i Tam na Orange.pl – podajemy tego newsa jako pierwsi! Już w sobotę bokserski pojedynek, który elektryzuje wszystkich fanów na świecie, a w Polsce najbardziej. Z legendarnym Wladimirem Klitschko dzierżącym pasy federacji WBA, WBO, IFB i IBO zmierzy się Mariusz Wach. W telewizji transmisję zapowiedziała na razie tylko platforma „n”, oczywiście w systemie Pay Per View. Tymczasem Orange przygotował niespodziankę dla wszystkich fanów pięściarstwa – całą galę będzie można śledzić w Telewizji Tu i Tam na orange.pl.

3e5486d9575baa74c9c13cf326d127d7e7a

Dostęp można wykupić od dzisiaj. Transmisja kosztuje 30 zł. Zapłacić można na kilka sposobów: kartą kredytową, przelewem bankowym (w tym przypadku trzeba wykupić dostęp wcześniej w związku z księgowaniem wpłat – najbezpieczniej wykupić ją już dzisiaj) a Klienci abonamentowi Orange będą mogli skorzystać z dodatkowej formy szybkiej płatności a opłata zostanie dołączona do kolejnego rachunku telefonicznego (wystarczy wybrać na orange.pl opcję „płatność Orange”).
Transmisję z gali w Hamburgu rozpoczniemy o godzinie 20:50. Walka wieczoru rozpocznie się ok godziny 23:05. Wcześniej wystąpi kilku polskich pięściarzy, m.in. były mistrz Europy kategorii półśredniej Rafał Jackiewicz, który spotka się z Brytyjczykiem Rickiem Goddingiem.

PlayWyłącz głos

Jak sądzicie, czy Ukrainiec Władimir Kliczko, który odniósł 58 zwycięstw, w tym aż 51 (!) przed czasem, a przegrał zaledwie trzy walki pokona młodszego Polaka, który do tej pory wygrał wszystkie 27 walk (15 przed czasem). Czy po raz pierwszy w historii najcięższej kategorii będziemy mieli swojego mistrza? Czy Wach okaże się lepszy od Gołoty, Adamka i Sosnowskiego?

Udostępnij: Klitschko – Wach na orange.pl

Cracovia w Pucharze i Lidze

28 września 2012

Cracovia w Pucharze i Lidze

Kolejne mecze 1/8 Pucharu Polski na żywo na antenie Orange sport i w Telewizji Tu i Tam. We wtorek (godz. 18) hit tej kolejki czyli spotkanie drużyn z Ekstraklasy: KGHM Zagłębie Lubin – Polonia Warszawa. Dzień później (godz. 15) spotkanie I-ligowców: Flota Świnoujście – Cracovia. Mecze zobaczycie na żywo na Orange sport oraz w internecie w Telewizji Tu i Tam w systemie Pay Per View (5 zł za mecz).

55b634a4e2b4a8af1ae5ef423382fc17785

Skoro już jesteśmy przy zespole  z Krakowa, mamy wielką niespodziankę dla kibiców tego klubu. Będą mogli zobaczyć wszystkie mecze z udziałem swojej drużyny. Niektóre będą transmitowane w telewizji Orange sport, a część na stronie orange.pl. Już w niedzielę w internecie będzie można trzymać kciuki za Cracovię podczas ich pojedynku z Kolejarzem Stróże (godz. 12.15).

Udostępnij: Cracovia w Pucharze i Lidze

Puchar Polski w PPV

25 września 2012

Puchar Polski w PPV

1/8 Pucharu Polski, którą możecie zobaczyć tylko w Orange sport. W tym tygodniu  możecie na żywo zobaczyć zmagania zespołów, które jeszcze nie dawno rządziły w Ekstraklasie, a teraz są w dużym dołku. Tym bardziej mecze będą ciekawe, bo piłkarze z Wisły Kraków i Śląska Wrocław, wcale nie są zdecydowanymi faworytami. Jednocześnie to właśnie tym drużynom zależy na wygranej i jak zapowiadają trenerzy, wystawią najsilniejsze składy.

Dzisiaj o godz. 15 mecz Warta Poznań – Wisła Kraków a jutro o godz. 20.00 Śląsk Wrocław – GKS Bełchatów.
Mecze będą transmitowane za darmo w Orange sport. Będzie je można zobaczyć na komputerach w Telewizji Tu i Tam ale w systemie Pay Per View. Jeden mecz kosztuje 5 zł (można doliczyć koszt meczu do rachunku jak i wykonać przelew).

71ee2010ac2799f7a9c9be25f6b90e9dfca
A za tydzień kolejne mecze Pucharu Polski, które będziecie mogli zobaczyć tylko w  Orange sport oraz w systemie Pay Per Viev w Telewizji Tu i Tam.
2.10, godz. 18: Zagłębie Lubin – Polonia Warszawa
3.10, godz. 15: Flota Świnoujście – Cracovia

Co sądzicie o wprowadzeniu systemu PPV do polskiej telewizji? Czy polski widz jest już na to gotowy? W ciągu ostatnich kilku tygodni w ten sposób mogliśmy oglądać walki Tomasza Adamka i Mariusza Pudzianowskiego oraz dwa eliminacyjne mecze polskiej reprezentacji w piłkę nożną.

Udostępnij: Puchar Polski w PPV

Porażka polskiej piłki nożnej