Drapnij okazję w Orange dla Firm!

6 września 2019

Drapnij okazję w Orange dla Firm!

Ja wiem – nie każdy, kto czyta naszego bloga musi mieć od razu własną firmę. Ale zakładam, że są tu i tacy. A skoro są, to i ja i nasza nowa kampania przypominamy Wam, że ponad połowa firm w Polsce jest w Orange. Dlaczego? Bo u nas można drapnąć okazję! Na przykład teraz jest to Samsung Galaxy A50 w supercenie. Dlatego od dziś emitujemy spot o drapaniu… okazji. 😉

Za jego kreację odpowiada Havas Warsaw, produkcję Selfish 3, postprodukcję ICE Images, a zakup mediów Initiative Media. Spot wyreżyserował Tomek Nowak.

Kto marzy o Samsungu Galaxy A50? Albo o takich paznokciach? 😉

Udostępnij: Drapnij okazję w Orange dla Firm!

Są wakacje, czas na lody

10 czerwca 2019

Są wakacje, czas na lody

A jak wakacje, to lodów można mieć dwa razy więcej. Zupełnie jak internetu po każdym doładowaniu w Orange na kartę. Pisała o tym całkiem niedawno Marta. O tu. Wiecie dlaczego w wakacje można sobie pozwolić bezkarnie na dwa razy więcej lodów? Ja mam taką teorię, że jak coś jest białe (na przykład lody waniliowe), to ma tyle kalorii co śnieg. U mnie działa. 😉 A jeśli już jesteśmy przy lodach, to wolicie świderki czy gałki? Ja te drugie. A co wybiorą nasi uroczy Robert Górski i Mikołaj Cieślak w najnowszej kampanii Orange na kartę? Zobaczcie sami.

I garść informacji nie związanych z lodami. Za kreację materiału odpowiada agencja Leo Burnett. Produkcją spotu zajęło się M5. Postprodukcją Lemon/ ICE. Reżyserię powierzyliśmy Michałowi Gaździe. A media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media.

To jak – świderki czy gałki? 🙂

Udostępnij: Są wakacje, czas na lody

Wakacyjnie i festiwalowo

17 maja 2019

Wakacyjnie i festiwalowo

W naszej komunikacji już wakacyjnie i festiwalowo (i chyba nawet pogoda za oknem zrozumiała, że nie ma sensu z tym walczyć, bo lato i tak za chwilę przyjdzie). Od dziś zobaczycie nasz nowy spot. W nim trzy festiwale, a dla naszych klientów muzyka bez limitu danych w najlepszych serwisach przez trzy miesiące w prezencie. Mało tych prezentów? To jeszcze dokładam słuchawki Galaxy Buds do Samsunga Galaxy A20e. Czego chcieć więcej? No może już tylko biletu na festiwal, ale o tym jak go wygrać przeczytacie tu.

I króciutko – za kreację odpowiada Leo Burnett, produkcję Prodigious, a media kupił dom mediowy Initiative Media. Do zobaczenia na naszych festiwalach! 🙂

Udostępnij: Wakacyjnie i festiwalowo

Oferta w parze najpopularniejsza

16 maja 2019

Oferta w parze najpopularniejsza

Już ponad 1/3 wszystkich klientów nju mobile korzysta z co najmniej dwóch numerów. Najchętniej wybieracie ofertę 19 zł na głowę w parze, czyli połączenie „bez limitu 29 zł” z dodatkowym numerem za 9 zł. O tym jak łatwo możecie ją mieć pisałem szczegółowo tutaj.

Nic więc dziwnego, że właśnie tę ofertę zauważycie w najnowszych reklamach nju. Kampania w telewizji (billboardy sponsorskie) i internecie startuje od dziś i potrwa do końca czerwca. Reklamy wyprodukowała agencja Ogilvy&Mather, a za zakup mediów odpowiada dom mediowy Initiative Media.

A u nas premierowo możecie zobaczyć filmik z parą żółtych bohaterów nju.

Nowe wideo nju mobile

Udostępnij: Oferta w parze najpopularniejsza

W Love dla Firm nowa kampania

25 marca 2019

W Love dla Firm nowa kampania

A w niej dwa plany komórkowe w cenie jednego, czyli za 28,78 zł + VAT miesięcznie. Pamiętajcie, że już co druga firma w Polsce jest w Orange. Nic dziwnego. Dodatkowo tylko teraz najnowsze smartfony Samsung Galaxy S10e i S10 w kolorze niebieskim na wyłączność w Orange. To zanim Was zaproszę do obejrzenia naszego nowego spotu, załączam garść informacji praktycznych. Za kreację odpowiada Havas Warsaw. Produkcją zajęła się Film Produkcja. Postprodukcja to Miło. Reżyserem spotu jest Michał Gazda, a media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media.

Udostępnij: W Love dla Firm nowa kampania