Sypnęło gigabajtami w Orange na kartę

25 stycznia 2019

Sypnęło gigabajtami w Orange na kartę

Ciekawi jesteście co nowego u duetu Górski – Cieślak? Spieszę donieść, że panowie tym razem popadli w konflikt na stoku. No może nie konflikt, ale delikatne przekomarzanie. A o co tym razem? To zobaczycie w spocie, który od dziś emitujemy m.in. w telewizji. Powiem tylko, że panowie tym razem w scenerii śnieżnej, w której zostają zasypani. Ale nie śniegiem, tylko gigabajtami internetu. Jak w naszym Orange na kartę, gdzie przy każdym doładowaniu otrzymujecie bonus, nawet do 100 GB. Jeśli jesteście ciekawi co robi kot Mikołaja Cieślaka, jak pilnie potrzebuje skorzystać z kuwety, to ten spot jest dla Was. 😉

I garść informacji mało przydatnych, ale jakże ciekawych:

Kreacja – Leo Burnett

Produkcja – Film Produkcja

Postprodukcja – Orka

Reżyser –  Michał Gazda

Zakup mediów – Initiative Media

P.S. Ta liczba 100 jest bardzo symboliczna w dzisiejszym wpisie. 100 GB jak mój setny wpis na blogu Orange. Chyba czas otworzyć szampana (po pracy oczywiście i tylko 100 ml!).  🙂

Jeżeli chcecie przeczytać więcej więcej o promocji, zajrzyjcie do wpisu Marty: Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji.

Udostępnij: Sypnęło gigabajtami w Orange na kartę

Milion klientów w Orange Love w nowej kampanii

11 stycznia 2019

Milion klientów w Orange Love w nowej kampanii

Milion naszych klientów lubi bardzo różne rzeczy. A nasza nowa kampania jest o tym, że zbliża ich świetna rozrywka w pakiecie Orange Love. Spot od dziś w telewizji. Jego kreacją zajęła się agencja Leo Burnett, produkcją M5, postprodukcją Delapost, za dźwięk odpowiada Lunapark, a media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media. Spot wyreżyserował Mikołaj Łebkowski, który realizował zdjęcia m.in. do Planety Singli 2 i seriali Twarzą w Twarz i Prawo Agaty.

Udostępnij: Milion klientów w Orange Love w nowej kampanii

Prezent na święta od Orange

20 listopada 2018

Prezent na święta od Orange

To już oficjalne. W telewizji, galeriach handlowych, na ulicach… wszędzie mamy święta. W Orange w najlepsze trwają już świąteczne kampanie ofert dla firm i na kartę, a teraz kolejna, z ofertą dla klientów indywidualnych. Jest to historia o tym, jak hołdując polskiej tradycji, przygotować się na niezapowiedzianego gościa. Komunikacja zbudowana jest wokół elementu zaskoczenia, który tylko pozornie zakłóca trwającą kolację świąteczną. Choć pojawienie się gościa budzi konsternację, finalnie pokazuje, jak powinny wyglądać prawdziwe święta. Bo polskie święta są o dzieleniu się. Ich podstawą jest mnogość potraw, pełny stół i prezent dla każdego. Jego brak to dyshonor dla gospodarzy. Jak kończy się nasza historia? Zapraszam do obejrzenia spotu.

I jeszcze garść informacji. Za kreację odpowiedzialna jest agencja Leo Burnett. Produkcją zajęło się Dynamo, postprodukcją Studio Delapost, a media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media. Spot wyreżyserował Michał Gazda.

Udostępnij: Prezent na święta od Orange

Święta w firmie z Orange

19 listopada 2018

Święta w firmie z Orange

Jeszcze listopad, ale w sklepach i telewizji to już święta. Czuję ten gorący okres ostatnich przygotowań, a przecież został jeszcze miesiąc. W Orange dla Firm też już mamy prezenty. Z życzeniami najlepszego dajemy przedsiębiorcom Samsung Galaxy S8 w najlepszej cenie na rynku, czyli za 23 zł + VAT miesięcznie. A gorączkę przedświątecznych zmagań zobaczycie w naszym najnowszym spocie Orange dla Firm. Za jego kreację odpowiada Havas Warsaw, produkcję Lemon Film, postprodukcję Miło, a reżyserię Tomasz Kapuściński. Media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media. Miłego oglądania! 🙂

Udostępnij: Święta w firmie z Orange

W Orange na kartę już święta

16 listopada 2018

W Orange na kartę już święta

A jak święta, to oczywiście prezenty, a do tego jeszcze nowy spot z Robertem Górskim i Mikołajem Cieślakiem. Ale po kolei. Idą święta, więc czas już myśleć o prezentach. W Orange na kartę mamy dla Was 200 zł na rozmowy do wszystkich sieci komórkowych i stacjonarnych. Ofercie promocyjnej od dziś towarzyszy uroczy spot z moim ulubionym duetem, w którym panowie starają się ustalić czym udekorować choinkę. W Waszych domach to gwiazda czy czubek? U mnie gwiazda.

I tradycyjna garść informacji mniej lub bardziej przydatnych. Za kreację spotu odpowiada agencja Leo Burnett. Jego produkcją zajęło się studio produkcyjne M5. Postprodukcja to Studio Orka. Reżyserię powierzyliśmy Michałowi Łebkowskiemu, a media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media.

Udostępnij: W Orange na kartę już święta