Smartfony Honor od dziś w Orange

18 maja 2023

Smartfony Honor od dziś w Orange

To premiera, na którą czekało wielu z Was. Telefony Honor ponownie zawitały do Polski i od dziś możecie je kupić tylko w Orange. Na początek mamy promocyjną ofertę na dwa modele – Honor 70 5G i Magic5 Lite 5G.

Jeśli szukacie średniopółkowego smartfona w przystępnej cenie, eleganckiego, z wytrzymałą baterią i dobrym aparatem to świetnie trafiliście. Takie właśnie są: Honor 70 5G i Magic5 Lite 5G. Obydwa mamy w dwóch wersjach kolorystycznych – czarnej oraz zielonej. Urządzenia współpracują z siecią 5G i mają Google Mobile Services.

Zachęcamy też do wzięcia udziału w promocji „Wiosna z Honorem”. Pierwsi z Was, którzy zdecydują się kupić te modele na naszej stronie – mogą otrzymać nawet 300 zł zwrotu w postaci karty Sodexo. Wystarczy od 8 maja do 7 czerwca br. zakupić Honory i zarejestrować się. Warto się jednak pospieszyć, bo pula tych bonusów jest ograniczona. Szczegóły dostępne są w regulaminie.

Przypomnę, że Honor należał kiedyś do koncernu Huawei. Od ponad 2 lat funkcjonuje na świecie jako samodzielna marka. Swoje drugie podejście w Polsce, rozpoczynają z nami i życzymy im powodzenia.

Więcej informacji – parametry technicznych i ceny smartfonów znajdziecie tutaj.

Udostępnij: Smartfony Honor od dziś w Orange

Smartfony taniej nawet o 528 zł

27 kwietnia 2023

Smartfony taniej nawet o 528 zł

Nadchodzi maj i wyczekiwana przez wszystkich majówka – zalążek lata, wakacji, podróży oraz spotkań z bliskimi. Na ten czas przygotowaliśmy Wam specjalną ofertę promocyjną.

Jak pogoda nie dopisze, a jest takie ryzyko, to zamiast grillowań, pikników trzeba będzie z rodziną lub znajomymi łapać się na wideorozmowach czy telefonicznych ploteczkach – wtedy przyda się dobry smartfon. Mamy też coś dla gadżeciarzy: sprzęt, który sprawdzi się na wyjazdy lub posłuży na prezent.

Telefony w obniżonych cenach na majówkę

Przeceniliśmy sporo modeli. Niektóre z nich, np. Samsunga Galaxy S23 5G 256 GB można upolować nawet o 528 zł taniej.

Smartfony, które biorą udział w akcji:

• Samsung Galaxy S23 5G 256 GB
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G  6/128
  • Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G  6/128
  • realme narzo 50i Prime 3/32 GB
  • realme 9i 5G 4/64 GB
  • Samsung Galaxy Z Fold4 5G 256 GB
  • Samsung Galaxy Z Fold4 5G 512 GB

Promocja trwa od dziś do 17 maja i dotyczy oferty na abonament komórkowy (rekomendowana opcja – plan M, 24 raty). W takiej formie można zakupić również laptopa HP 250 G9 w obniżonej cenie. Oglądanie filmów, korzystanie z internetu i zdalna praca, wszystko to będzie przyjemnością na takim sprzęcie. Szczegóły oferty majówkowej znajdziecie tutaj.

Aktualizacja: to nie koniec promocji i niespodzianek w Orange!
Kolejna, odrębna oferta wystartowała 28.04., tj. obniżona została cena Samsung Galaxy S22 5G 128 GB – nawet o 720 złotych przy zakupie wybranego planu (taka konkretnie zniżka dotyczy Planu S, dostępne są też inne warianty).

Gadżety i elektronika od Orange

Dodatkowo, z myślą o majowych wyprawach, a także nadchodzących sezonach prezentowych (komunie, dzień matki, dzień dziecka, dzień ojca, koniec roku szkolnego) polecamy gadżety w atrakcyjnych cenach. Odwiedźcie salony lub naszą stronę internetową, gdzie możecie wybierać spośród praktycznych sprzętów.

Na wycieczki rowerowe przyda się uchwyt na telefon, na wyprawy autem – mocowanie pod GPS lub smartfona, by móc jeździć wygodnie i bezpiecznie. W podróży niezbędne są powerbanki i słuchawki, a imprezy plenerowe umilą designerskie głośniki. Wszystko dostaniecie w Orange i to teraz w okazyjnych cenach.

Właśnie na blogu zadebiutował cykl prezentownik – czyli co kupić na różne święta, gdzie będziemy podpowiadać Wam ciekawy pomysły. Bądźcie czujni i czekajcie na różne propozycje, polecajki, inspiracje. Już teraz pierwsza odsłona: co kupić na komunię?

Udostępnij: Smartfony taniej nawet o 528 zł

Zajączek przynosi tańsze smartfony

6 kwietnia 2023

Zajączek przynosi tańsze smartfony

W Orange obniżyliśmy ceny telefonów na Wielkanoc. Od dziś proponujemy wybrane smartfony, przecenione nawet o 400 zł. Poznajcie szczegóły.

Oferta dostępna jest przy zakupie Planu L, z możliwością wyboru elastycznych rat. Promocja potrwa od 6 do 19 kwietnia.

Modele, które kupicie teraz taniej:

• OPPO A57s 4/128 GB
  • Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 6/128 GB
  • TCL 30 5G 4/128 GB
  • OPPO Reno7 Lite 5G 8/128 GB
  • vivo Y35

Przecenione smartfony mamy w ograniczonej liczbie, do wyczerpania zapasów. Możecie kupić je w salonach i poprzez stronę internetową, gdzie asortyment jest znacznie większy. O promocji od Zajączka Orange przeczytacie tutaj.

Dodatkowo polecamy dobrać opcję: zabezpiecz ekran telefonu (już od 49,90 zł). Szczegóły na orange.pl i u sprzedawcy.

Przypominam też, że 9 kwietnia na naszej stronie, tradycyjnie pojawi się niedzielna oferta. Znajdziecie niespodziankę – produkt w bardzo atrakcyjnej cenie i ograniczonej liczbie sztuk. Co będzie tym razem? Możecie sprawdzić już w najbliższą niedzielę.

Udostępnij: Zajączek przynosi tańsze smartfony

Tańsze smartfony na wiosnę w Orange

23 marca 2023

Tańsze smartfony na wiosnę w Orange

Od 21 marca zaroiło się od promocji. Sprawdźcie, co przygotowaliśmy dla miłośników Samsungów, a także dla klientów wybierających Plany Mobilne.

2x więcej pamięci dostaniecie przy zakupie Samsunga Galaxy 23.
Już teraz smartfon o wyższej pojemności można nabyć w cenie telefonu o niższej pamięci. Oferta potrwa do 2 kwietnia i będzie dostępna dla użytkowników abonamentu, jak i w ofercie bez abonamentu. Liczba urządzeń objętych promocją jest ograniczona więc kto pierwszy, ten lepszy.

Akcja dotyczy modeli:

• Samsung Galaxy S23 5G 256 GB
  • Samsung Galaxy S23+ 5G 512 GB
  • Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512 GB

Szczegóły dostępne są tutaj.

Taniej w Planach Mobilnych

Od wtorku, 21.03 obniżyliśmy też ceny nawet o 396 zł w wybranych planach abonamentowych. Okazyjna oferta trwa do końca miesiąca. Wśród smartfonów, które biorą udział w promocji, znajdują się następujące modele i zestawy:

• realme GT NEO 3 5G 12/256GB
  • realme narzo 50i Prime 3/32GB
  • Samsung Galaxy Z Fold4 5G 256 GB
  • Samsung Galaxy Z Fold4 5G 512 GB
  • TCL 30 5G 4/128GB
  • Zestaw Samsung Galaxy Z Fold4 5G 256 GB i Samsung Galaxy Watch4 44 mm eSIM
  • Zestaw Samsung Galaxy Z Fold4 5G 256 GB i Samsung Galaxy Watch5 44 mm eSIM

Więcej o tej ofercie przeczytacie na stronie.

W piątek 24 marca obniżamy też ceny Xiaomi Redmi 9A 2/32 GB, realme C31 4/64 GB, Xiaomi Redmi 10C 4/64 GB. Szczegóły znajdziecie tutaj.

Przypominamy również, że i użytkownicy korzystający z telefonów na kartę mają wiosenną promocję z darmowymi rozmowami i gigabajtami. Pisaliśmy o tym ostatnio na blogu. Każdy więc znajdzie coś dla siebie.

Udostępnij: Tańsze smartfony na wiosnę w Orange

Smartfony i smartwatche w supercenach

16 marca 2023

Smartfony i smartwatche w supercenach

Od 16 marca czeka na Was wiele smartfonów w wyjątkowo atrakcyjnych cenach. Kupując wybrane modele możecie otrzymać w prezencie smartwatcha.

Użytkownicy Planów Mobilnych, przedłużający umowę, mogą liczyć na korzystne ceny np.: Xiaomi Redmi Note11 128 GB, Xiaomi Redmi Note11 128 GB 5G i Motorola Edge 30 NEO 5G.

W naszej ofercie specjalnej na ten tydzień mamy: OPPO Reno8 T 8/128 GB oraz Realme 9i 5G 4/64 GB. Polecamy szczególnie z Planem L, w opcji na 24 raty. To się opłaca!

Dodatkowo proponujemy nowe zestawy, w ramach których smartwatch będzie w prezencie – za symboliczną złotówkę miesięcznie:
Samsung Galaxy Z Flip4 i Samsung Galaxy Watch4 44 mm eSIM
Samsung Galaxy Z Fold4 i Samsung Galaxy Watch4 44 mm eSIM

Zegarek będzie można też kupić w innych konfiguracjach w dobrej cenie i elastycznym systemie ratalnym.

Zaglądajcie na orange.pl i śledźcie bieżące oferty. Tam też poznacie parametry i dokładne ceny wyżej wymienionych modeli.

Udostępnij: Smartfony i smartwatche w supercenach