Niedzielna okazja ze smartwatchami Huawei

30 lipca 2022

Niedzielna okazja ze smartwatchami Huawei

W niedzielę, 31 lipca polecam śledzić naszą stronę. W cyklicznej „Niedzielnej Okazji” będziecie mogli kupić przecenione o 200 zł smartwatche Huawei. Niższa cena będzie dotyczyć 2 modeli w ofercie bez abonamentu: Huawei Watch GT 3 42mm Elegant i Huawei Watch GT 3 46mm Active.

Huawei Watch GT 3 Active jest idealnym kompanem do bycia aktywnym. Ma ponad 100 trybów treningów, a „ukryty” w nim osobisty trener dostarcza plany treningowe, dostosowane do aktualnej kondycji fizycznej. Zaawansowany monitoring aktywności pozwala też śledzić postępy w realizacji ustawionych celów.

Huawei Watch GT3 Elegant przekonuje minimalistycznym designem. Klasyczna okrągła tarcza jest pokryta zakrzywionym szkłem 3D. Można na niej wyświetlać jedną z wielu opcji w wybranym stylu. Zegarek pomoże ustalić cele treningowe i monitorować wyniki. Dużym ułatwieniem są powiadomienia głosowe, które słychać podczas ćwiczeń.

Udostępnij: Niedzielna okazja ze smartwatchami Huawei

Oferta tygodnia – smartfon OPPO i Huawei Watch

6 sierpnia 2021

Oferta tygodnia – smartfon OPPO i Huawei Watch

W aktualnej ofercie tygodnia mamy dla Was OPPO Reno5 Z 5G oraz Huawei Watch Active 3 eSIM. Smartfon w promocji kosztuje teraz mniej o 240 zł w Planach 50, 60 i 80 oraz we wszystkich pakietach Orange Love. Natomiast cena smartwatcha Huawei przez tydzień będzie niższa o 120 zł w Planach 50, 60 i 80 oraz we wszystkich pakietach Orange Love. Natomiast w ofercie bez abonamentu OPPO RenoZ 5G kupicie taniej o 100 zł a smartwatch Watch Active 3 eSIM nawet o 350 zł.

Oferta dostępna jest do 11 sierpnia. Szczegóły znajdziecie na stronie ofety tygodnia.

Udostępnij: Oferta tygodnia – smartfon OPPO i Huawei Watch

Flex Hour – nowa pozycja w sklepu Flex

17 czerwca 2021

Flex Hour – nowa pozycja w sklepu Flex

Po uruchomieniu sprzedaży ratalnej w ubiegły czwartek, ten tydzień przynosi nową akcję w sklepie Flex.

Flex Hour – tak nazywa się nowa, cykliczna akcja, która będzie w każdy czwartek, o godz. 14:00. Co ważne, aby skorzystać z cotygodniowych okazji klienci Orange Flex będą musieli wykazać się nie lada refleksem, bo oferta będzie dostępna tylko przez godzinę, a rabaty na urządzenia wyniosą  minimum 14%.

Na dobry początek gratka dla fanów marki Xiaomi – zestaw Xiaomi Mi10T 5G z Mi Watch Lite za 1 459 zł czyli 240 zł taniej. Telefon z zegarkiem dostępny jest zarówno przy płatności gotówkowej (karta kredytowa/BLIK), jak również w 30 ratach 0% po 48,63 zł/miesięcznie. Warto się spieszyć, bo ilość produktów w tej cenie jest limitowana.

Więcej o akcjach promocyjnych w sklepie Orange Flex można przeczytać na blogu pod tym linkiem. Naprawdę warto, bo okazji do złapania smartfonów, smartwatchy lub innych urządzeń jest naprawdę wiele.

Mogę też zapowiedzieć prawdziwy tydzień okazji. We wtorek 22 czerwca w sklepie Flex startuje Maraton Flex Nocy. Przez 8 kolejnych dni, od 18 do 6 rano, do kupienia będą produkty Apple, Samsung, Xiaomi, Oppo w świetnych cenach.

Zapraszam do sklepu Flex. Tych, którzy nie mają jeszcze aplikacji Orange Flex do wizyty w Google Play lub AppStore, pobrania aplikacji i skorzystania z kodu FLEX3 na 3 miesiące subskrypcji Flex za 1 zł/miesięcznie każdy.

Udostępnij: Flex Hour – nowa pozycja w sklepu Flex

Taniej w duecie! Okazyjne zestawy Samsung i Xiaomi

11 marca 2021

Taniej w duecie! Okazyjne zestawy Samsung i Xiaomi

Przed Wami kolejna marcowa promocja, a w niej interesujące zestawy ze smartfonami Xiaomi oraz Samsung. Kupując jeden ze sprzętów, drugi produkt tej samej marki dobierzecie jedynie za złotówkę miesięcznie! Będzie coś dla miłośników smartfonów, muzyki czy… sportu.

Duety tygodnia

Oto nasze wybrane na ten czas pary produktów i opcje, w których możecie zakupić je w tańszych niż dotychczas cenach:

– w Planie Mobilnym 55 – 399 zł  na start + 184 zł/mc,

– w Planie Mobilnym 75 – 0 zł  na start + 171 zł/mc;

– w Planie Mobilnym 55 – 0 zł na start + 46/mc,

– w Planie Mobilnym 75 – 0 zł na start + 36/mc;

– w Planie Mobilnym 55 – 0 zł na start + 30/mc,

– w Planie Mobilnym 75 – 0  zł na start + 20/mc;

Podane raty zawierają już 1 zł/mies. Oferta dostępna jest także z wybranymi pakietami Orange Love oraz w ofercie bez abonamentu. Promocja dotyczy nowych  klientów i przedłużających umowy.

samsung galaxy

Smartwatch w prezencie

W tej drugiej opcji, czyli w ofercie bez abonamentu proponujemy także dodatkowy zestaw: Xiaomi Redmi Note 9T 5G z modnym smartwatchem Xiaomi Watch Mi Lite (naszą recenzję jego przeczytacie tutaj) za 1 złoty miesięcznie.

Do nowoczesnego telefonu, obsługującego najszybszą obecnie sieć 5G, dorzucamy inteligentny zegarek, który ma m.in. wiele systemów treningowych czy funkcje monitorowania zdrowia użytkownika. Przyda się każdemu miłośnikowi sportu, nowych technologii i designu. Pakiet kosztuje 65,95 złotych miesięcznie, w 20 nieoprocentowanych ratach.

smartwatch xiaomi

Parametry powyższych sprzętów, jak również szczegóły każdej wersji oferty tygodnia znajdziecie na stronie: orange.pl . Promocja obowiązuje do 17 marca, do końca dnia. Zapraszamy!

Udostępnij: Taniej w duecie! Okazyjne zestawy Samsung i Xiaomi

Najnowszy smartwatch OPPO 46mm eSIM w promocyjnej cenie

23 grudnia 2020

Najnowszy smartwatch OPPO 46mm eSIM w promocyjnej cenie

W ofercie Orange dostępny jest kolejny smartwatch z funkcją eSIM. Tym razem to OPPO Watch 46mm eSIM. Premiera w Orange wiąże się z jego promocyjną ceną 1299 złotych.

Nowoczesny zegarek dla wymagających

Karta eSim to wirtualna karta sim z dostępem do urządzeń. Dzięki niej obsłużymy telefon, nawet jeśli nie mamy go przy sobie. Wszystko zrobimy za pomocą zegarka – odbierzemy połączenie, wyślemy wiadomość, posurfujemy po internecie, włączymy GPS, posłuchamy muzyki czy zapłacimy bezgotówkowo. To bardzo komfortowa sytuacja np. na zakupach, podczas treningu lub wtedy, kiedy nie wiemy, gdzie podział się nasz telefon.

OPPO Watch 46mm eSIM ma też świetny design. Minimalistyczna konstrukcja jest synonimem dobrego stylu. Duży wyświetlacz (1,91”), oryginalny zakrzywiony ekran i matryca AMOLED zapewnią dobrą widoczność – niezależnie od pogody czy warunków atmosferycznych, a mocna bateria starczy nawet do 36 godzin. Zegarek można dostosować też do swoich upodobań, stylu życia, dopasować do stroju i np. zmienić wygląd tarczy, tworząc swój indywidualny wzór – dzięki technologii AI. To też smartwatch dla aktywnych – wiele trybów ćwiczeń, analizy tętna, snu oraz kondycji. Każdy znajdzie w nim coś dla siebie.

Oppo Watch 46mm w Orange

OPPO w Orange

Zegarek można kupić w ofercie Orange z aktywacją oraz bez abonamentu. Smartwatch dostępny jest tutaj. Także inne dwa modele OPPO są teraz tańsze o 200 zł. Watch 46mm kosztuje 1099 zł, a Watch 41mm – 799 zł. Promocyjne ceny obowiązują do 31.12 lub do wyczerpania zapasów. Takie gadżety z pewnością sprawdzą się na prezent.

Współpraca Orange z marką OPPO coraz bardziej się rozwija. Telefon OPPO A15 można było otrzymać jako upominek, w ramach świątecznej promocji Orange. A o nowym smartwatchu, dostępnym już w naszej ofercie, opowiadał rzecznik prasowy – Wojtek Jabczyński. Możecie obejrzeć to na poniższym filmiku. Szykuje się zresztą cały cykl takich nagrań. Zachęcamy także do wzięcia udziału w kolejnej odsłonie akcji Testuj z Orange, gdzie tym razem do zrecenzowania są nowoczesne smartfony OPPO – szczegóły znajdują się tutaj.

Udostępnij: Najnowszy smartwatch OPPO 46mm eSIM w promocyjnej cenie