Stówka na start w Orange na kartę

2 kwietnia 2018

Stówka na start w Orange na kartę

Jak to szło? „Słuchajcie uważnie bo nie będę powtarzać”! Sprawa jest prosta, więc nie będę się rozpisywał. Wszyscy, który między 28 marca a 31 maja aktywują dowolny starter Orange, lub przeniosą numer do Orange na kartę mogą zgarnąć bonus – 100 zł na rozmowy do wszystkich sieci, ważne przez 30 dni. By odpalić bonus wystarczy wysłać darmowy SMS o treści BONUS pod numer 815. O promocji pisał już Wojtek na Twitterze, ale jeszcze nie wspominaliśmy o tym na blogu, więc najwyższy czas.

P.S. jeżeli chcecie więcej GB pamiętajcie jeszcze o naszej akcji na 20-lecie 😉

Udostępnij: Stówka na start w Orange na kartę

Więcej GB w starterach Orange

1 marca 2018

Więcej GB w starterach Orange

Każdą ilość giga można „przepalić”, a transferu nigdy nie za dużo. Pomyśleliśmy więc, że ucieszy Was informacja, że od 1 marca w starterach Orange na kartę czeka więcej GB niż do tej pory. Z tego co widziałem najwięcej na rynku. Każdy starter za 5 zł zapewni Wam 6 GB internetu, starter za 7 zł – 7 GB, a starter za 20 zł – 50 GB. Dla przypomnienia – do tej pory 5 zł przekładało się na 1 GB neta, a za 7 zł otrzymywaliście 2 GB.

Zaczynamy także wprowadzać nowe opakowania, w których kryją się SIM-y. Całkowitemu przeobrażeniu uległa kolorystyka. Teraz będzie prosto z mostu – pomarańczowe tło, czarny pasek z logo w dolnej części i duże, białe litery. Znajdziecie tam także bardzo klarowny opis tego, co można zyskać w naszej ofercie. Trudno będzie je przeoczyć. I chyba o to chodzi… prawda?

Jako pierwsze pojawią się startery Orange Free na kartę, w którym po każdym doładowaniu klient otrzymuje darmowe pakiety GB, aż do 100 GB po doładowaniu za 200 zł.  Można to połączyć z innymi pakietami tworząc bardzo fajne zestawy.

Wszystkie informacje o zmianach znajdziecie pod adresem www.orange.pl/lp/nowe-startery

Skoro już przy starterze jesteśmy – pamiętajcie, że możecie go także wykorzystać by wymienić kartę SIM w Waszym telefonie. Wystarczy do tego wizyta w kiosku, starter za 5 zł i kilkanaście minut wolnego czasu. Cały proces opisałem w tekście: Samodzielna wymiana SIM w Orange i nju. Zapraszam do lektury 😉

Udostępnij: Więcej GB w starterach Orange

Po starter do Żabki, Fresh’a i punktu RUCHu

4 października 2017

Po starter do Żabki, Fresh’a i punktu RUCHu

Kolejna porcja wiadomości dla fanów prepaidów. Tym razem zmiany nie dotyczą jednak kolejnych kroków (niewielkich dla człowieka ale olbrzymich dla ludzkości) na drodze do upraszczania oferty.  Będzie za to o małym prezencie, dla wszystkich tych, którzy kupią starter w jednej ze wspomnianych w tytule ogólnopolskich sieci lub bardziej lokalnie KDSH Rypin, PSS Olsztyn, Codet oraz SL Optymi.

Prezentem jest 50 GB transferu, z którego możecie skorzystać 14 dni. Procedura jest prosta – wysyłacie kod, który otrzymaliście w czasie zakupów na numer telefonu, który dostaniecie wraz z nim. Promocja w Żabce i Fresh’u ważna jest do końca października, w punktach RUCH do końca listopada.

Dla fanów czytania regulaminów załączam regulamin akcji z RUCHem, jest analogiczny do tego z Fresh’em i Żabką, różnią się tylko datą zakończenia. No i oczywiście miejscem, w którym trzeba zakupić starter by dostać bonus.

Przy okazji przypomnę o innym bonusie, który możecie zgarnąć w związku z kupowaniem nowego startera (choć nie zawsze) – 100 GB i nielimitowane rozmowy ważne przez 3 miesiące.  Co prawda to bonus związany z poleceniem znajomemu naszych usług, ale dostajemy go i my i nasz znajomy. Więc dla kupujących nowy starter – w sam raz ;-).

Udostępnij: Po starter do Żabki, Fresh’a i punktu RUCHu

Na start 1000 SMS-ów do wszystkich

6 listopada 2012

Na start 1000 SMS-ów do wszystkich

Do końca grudnia wszyscy z Was, którzy kupią dowolny starter w ofercie Orange na kartę lub Zetafon mogą otrzymać na dzień dobry darmowy pakiet 1000 SMS-ów do wszystkich sieci. Wystarczy, że wyślecie bezpłatny SMS o treści TYSIAC pod numer 80408. Bonus można wykorzystać do końca przyszłego miesiąca. W każdej chwili możecied sprawdzić liczbę SMS-ów, wysyłając SMS o treści ILE SMS pod numer 901 (opłata zgodna cennikiem).

c257623c410ee0a53268c504756e9af2339

Udostępnij: Na start 1000 SMS-ów do wszystkich

Eurostarter nie tylko dla kibiców

20 kwietnia 2012

Eurostarter nie tylko dla kibiców

Przygotowaliśmy specjalny starter z myślą o kibicach z zagranicy, którzy przyjadą do nas na Euro 2012. Chociaż moim zdaniem może być także atrakcyjny dla niektórych was. Właśnie trwa jego dystrybucja do naszych salonów i sieci Ruch. Oferta ma zaszyty bonus ważny przez miesiąc, który można wykorzystać na nielimitowane rozmowy w sieci lub ponad 100 tysięcy SMS-ów i MMS-ów do Orange Polska lub 5 GB na dostęp do netu. Starter kosztuje 50 zł (w krajach Europy Zachodniej ich ceny wahają się w granicach 10-20 euro), ale pieniądze można z kolei wykorzystać na połączenia do pozostałych sieci w Polsce i zagranicą. Sądzę, że duża część fanów, którzy przyjadą do Polski używa smarfonów i korzysta z Internetu w telefonie. Ma też świadomość wysokiej ceny za net w roamingu, dlatego paczka 5 GB jest idealnym rozwiązaniem. Znam wielu Polaków, którzy za granicą robią dokładnie to samo. Kupują lokalny starter do kontaków na miejscu i netu, bo wychodzi taniej. Szczegóły tutaj.

Przy okazji zaglądnijcie do kolegów na blog EURO2012. Chłopaki zorganizowali kilkuetapowy konkurs, w którym do wygrania będzie mnóstwo gadżetów EURO-wych, ale przede wszystkim 2 bilety na mecze Polski!

starter1.png

Udostępnij: Eurostarter nie tylko dla kibiców