Obsługa i Relacje z Klientami

Przedłużamy #testujzOrange. Testuj i wygrywaj

30 marca 2020

Przedłużamy #testujzOrange. Testuj i wygrywaj

Do niedzieli 5 kwietnia br. przedłużamy czas na zgłoszenie się do konkursu #testujzOrange. Zgłoś swój udział na stronie testuj.orange.pl, zaprezentuj się i testuj smartfony od Motoroli: One Macro i One Zoom. Dla zwycięzców mamy Motorolę Razr oraz testowane modele.

Startuje nowa edycja konkursu „Testuj z Orange”. Tym razem do testów trafią dwa modele od Motoroli: One Macro i One Zoom. Jury konkursowe wybierze 10 testerów. Nagrodą główną jest Motorola Razr, a pozostałe to testowane modele – One Macro i One Zoom.

Prowadzisz profil w social media? #testujzOrange

Do konkursu zapraszamy osoby aktywne w mediach społecznościowych. Prowadzisz profile o dotyczące technologii, mody, podróży? Wypełnij formularz zgłoszeniowy na stronie testuj.orange.pl Rejestracja trwa do 27 marca, a listę testerów poznamy 3 kwietnia. Kryterium wyboru jest jakość i popularność kanałów social media oraz kreatywna odpowiedź na pytanie, co wyróżnia Motorolę Razr spośród innych smartfonów. W kolejnym kroku wybrani testerzy trafią dwóch grup. Jedna z nich przetestuje Motorolę One Macro, druga – One Zoom.

Sprawdzaj funkcje, dziel się wrażeniami

W drugim etapie uczestnicy otrzymają cztery zadania. W zależności od modelu telefonu będą one związane z wykonaniem zdjęć w trybie nocnym, wykorzystaniem funkcji Gesty Moto lub trików związanych z funkcją rozmycia tła.

W czasie testów uczestnicy będą publikować efekty działań w swoich kanałach społecznościowych z hasztagiem #testujzOrange. Posty konkursowe testerów trafią także na stronę www.testuj.orange.pl tak aby każdy zainteresowany przebiegiem konkursu mógł śledzić  online jego przebieg.

Na zakończenie każdy uczestnik otrzyma ankietę z prośbą o odpowiedzi na pytana o dany model telefonu. Podsumowanie ankiet przeczytacie w Poradniku Orange.

Nagrody: Razr, One Zoom, One Macro

Trzech najlepszych testerów otrzyma nagrody. Będą to testowane telefony, a nagrodą główną będzie  Motorola Razr.  Najważniejszymi kryteriami oceny będą: jakość, efektywność i wizualna strona wykonania wszystkich zadań.

Regulamin konkursu znajdziecie na www.testuj.orange.pl

To już 21. edycja konkursu „Testuj z Orange”. Konkurs to okazja do osobistego sprawdzenia wszystkich funkcjonalności testowanych urządzeń. Obecna edycja ma jeszcze jeden wyjątkowy element – daje uczestnikom możliwość zaprezentowania siebie i swoich profili w mediach społecznościowych oraz dotarcia do szerokiego grona odbiorców.

Udostępnij: Przedłużamy #testujzOrange. Testuj i wygrywaj

Ruszamy z #testujzOrange w nowej odsłonie

7 czerwca 2019

Ruszamy z #testujzOrange w nowej odsłonie

Ruszamy z nową edycją konkursu „Testuj z Orange”. Od dzisiaj, czyli 7 czerwca br. możecie zarejestrować się na stronie www.testuj.orange.pl. Tym razem do testów mamy 3 modele smartfonów – Samsung Galaxy S10+, Samsung S10e oraz Samsung A50.  Jury konkursowe wybierze 18 testerów, a sześciu z nich będzie mogło wygrać telefon na własność.

Konkurs przeznaczony jest dla tych, którzy lubią poznawać nowe technologie, są otwarci na nowe wyzwania, a w świecie social mediów czują się jak ryba w wodzie. Zgłaszając się do konkursu możecie sprawdzić się w roli tech – influencera.

Pierwszy krok to wypełnienie formularza zgłoszeniowego

O wyborze zadecyduje jakość i popularność kanałów social mediowych zgłaszających się osób oraz kreatywne wyjaśnienie, dlaczego to właśnie oni powinni zostać testerami. Rejestracja potrwa do 21 czerwca, a lista testerów zostanie ogłoszona 28 czerwca. Uczestnicy zostaną podzieleni na 3 grupy. Każda z nich będzie testować inny model telefonu.

W kolejnym etapie trzy zadania

W zadaniu „Bądź w ciągłym ruchu” chodzi o nagranie dynamicznego video w ruchu np. z treningu lub zabawy ze swoim pupilem. Zadanie „Zostań królem metamorfoz” ma na celu wykorzystanie unikalnych funkcji aparatu fotograficznego w telefonie poprzez zrobienie serii zdjęć obiektów, scenerii, portretów przed i po zastosowaniu modyfikacji. Natomiast w zadaniu „Pokaż szerszą perspektywę” trzeba będzie wykazać możliwości ultraszerokokątnego obiektywu. Im szersza perspektywa – tym lepiej.

#testujzOrange

W czasie testów, uczestnicy będą na bieżąco publikować wykonane przez siebie zadania w swoich kanałach społecznościowych oznaczając je hasztagiem #testujzOrange. Posty konkursowe testerów zostaną także opublikowane na stronie www.testuj.orange.pl, tak aby każdy zainteresowany przebiegiem konkursu mógł śledzić  online jego przebieg.

Na zakończenie, każdy uczestnik otrzyma ankietę i odpowie na pytanie dotyczące oceny danego modelu telefonu. Podsumowanie ankiety zostanie opublikowane w Poradniku Orange.

Telefony na własność dla najlepszej szóstki

Sześciu najlepszych testerów otrzyma testowane telefony na własność. Najważniejszymi kryteriami oceny będą: jakość, efektywność i wizualna strona wykonania wszystkich zadań. Będą też dodatkowe nagrody dla pozostałych uczestników – akcesoria marki Samsung.

To już 20.edycja konkursu „Testuj z Orange”. Każdy konkurs to doskonała okazja do osobistego sprawdzenia wszystkich funkcjonalności i parametrów testowanych urządzeń. Obecna edycja konkursu ma jeszcze jeden wyjątkowy element – daje uczestnikom możliwość zaprezentowania siebie i swoich profili w mediach społecznościowych oraz dotarcia do szerokiego grona odbiorców. Regulamin akcji dostępny na www.testuj.orange.pl

Liczę na wasz udział i kreatywne zgłoszenia #zrobciemikonkurencję 😀

Udostępnij: Ruszamy z #testujzOrange w nowej odsłonie

Grupowe „Testuj z Orange” z Sony Xperia Z3

17 czerwca 2015

Grupowe „Testuj z Orange” z Sony Xperia Z3

Przypominam Wam, że odkurzyliśmy konkurs „Testuj z Orange”, w którym możecie wygrać fajne smartfony. Tym razem do zdobycia Sony Xperia Z3. Kwalifikacje trwają do 23 czerwca więc macie jeszcze kilka dni na zgłoszenie się. Lekko zmodyfikowaliśmy formułę i do zabawy w testowanie zapraszamy czteroosobowe zespoły. Aby przystąpić wystarczy, że lider wypełni formularz na tej stronie, potem trzeba przejść krótki quiz i odpowiedzieć na kluczowe pytanie: dlaczego właśnie Twoja grupa powinna testować smartfona? Spośród zgłoszeń wybierzemy zespoły testerów, które od  6 do 26 lipca będą od oporu „ćwiczyły” Sony Xperia Z3 wyposażone w Joyn. Tradycyjnie zespół, który najlepiej i najciekawiej rozwiąże zadania zachowa sobie telefony na zawsze. Powodzenia.

888845736713d4f474df433a46ae5b405cc

Udostępnij: Grupowe „Testuj z Orange” z Sony Xperia Z3

Wakacyjne testowanie smartfonów

14 lipca 2014

Wakacyjne testowanie smartfonów

Startujemy z kolejną edycją konkursu „Testuj z Orange”. Tym razem dla odmiany nie będą to topowe smartfony, ale naprawdę przyzwoite telefony ze średniej półki. Warto sprawdzić, co potrafią LG G2 mini i firmowy Orange Reyo, do czego Was zachęcam. Mamy po 20 sztuk każdego modelu, z których tradycyjne połowa zostanie na zawsze w rękach najlepszych testerów. Szczegóły konkursu i formularz rejestracyjny znajdziecie tutaj. Powodzenia.

ffd5df73b84853ac96c011ae5bff368853d

Udostępnij: Wakacyjne testowanie smartfonów

Testujcie topowego Samsunga i Sony

10 marca 2014

Testujcie topowego Samsunga i Sony

Kto w Was chce sprawdzić, jak działają Samsunga Galaxy Note 3 Neo lub Sony Xperia Z1 Compact, a przy okazji móc je zdobyć, ma dobrą okazję, bo właśnie ruszyliśmy z kolejną edycja konkursu „Testuj z Orange”. Mamy dla Was po 10 sztuk każdego modelu, z których tradycyjne połowa zostanie na zawsze w rękach zwycięzców. Obydwa telefony są topowymi nowościami i z najwyższej półki. Po raz pierwszy w naszej akcji mamy smartfona koreańskiego potentata. Jestem pewny, że szczęśliwi testerzy nie będą się nudzić. Szczegóły konkursu i formularz rejestracyjny znajdziecie tutaj. Powodzenia.

0edb24bd64d41931bfa5706d1f49c905b4f

Udostępnij: Testujcie topowego Samsunga i Sony