Konkursy dla startupów

25 lutego 2020

Konkursy dla startupów

Szukamy innowacyjnych startupów, które łączą nowe technologie z pozytywną zmianą społeczną.

VIVA Technology 2020

Dla tych, którzy, chcą z nami współpracować międzynarodowo mamy kilka propozycji wyzwań konkursowych.

• Pomóż nam znaleźć rozwiązania, które pozwolą nam stać się firmą bardziej odpowiedzialną społecznie – zmniejszyć nasz ślad środowiskowy i zaproponować nowe proekologiczne projekty w zakresie energii odnawialnej, monitoringu emisji CO2, recyklingu czy „powściągliwości cyfrowej”.
  • A może interesuje Was temat cyberbezpieczeństwa – tu poszukujemy innowacji w zakresie zabezpieczenia naszej sieci czy oferowania nowych usług dla naszych klientów.
  • I wreszcie temat 5G i wykorzystania tej technologii w domu i w podróży, w mediach społecznościowych czy dla pracy zdalnej.

Więcej o wyzwaniach CSR, Cyberbezpieczeństwo i 5G i kryteriach oceny na stronie, informacje na temat Programu i naszych wyzwań znajdziecie na stronie  www.vivatechnology.com. Termin zgłoszeń został przedłużony do 28.02.

plakat z treścia społeczna odpowiedzialność biznesu - wyzwanieanie

Oranege FAB

Jeszcze o 5 G. W Orange Fab również szukamy startupów, które razem z nami będą pracować nad rozwojem usług związanych z tym obszarem. Rekrutacja kończy się 29.02. Szczegóły na stronie www.orangefrance.fr

Fundusz Sektora 3.0

Mamy też ofertę dla startupów w Polsce. Jako parter Funduszu Sektora 3.0 szukamy innowacyjnych ludzi i organizacji. Fundusz Sektora 3.0 to program wspierający tworzenie nowych narzędzi, aplikacji i produktów, które wpisują się w ideę “Tech for good”. Oferuje wsparcie w postaci kompleksowego cyklu szkoleniowego, mentoringowego i doradczego, ułatwiającego dopracowanie pomysłu i stworzenie spójnej koncepcji. W drugim etapie wybrani pomysłodawcy mogą uzyskać finansowanie w łącznej kwocie 100 000 PLN. Partnerami Funduszu Sektora 3.0 są Orange Polska, Netguru i Koalicja na rzecz Polskich Innowacji.

Ogłoszenie Fundusz Sektora 3.0 z napisem 100 000 PLN na nowy produkt Tech for Good

Więcej o programie na stronie www.sektor3-0.pl/fundusz/. Rekrutacja trwa do 28.02.

Udostępnij: Konkursy dla startupów