Gigabajty za gole

25 marca 2022

Gigabajty za gole

W meczu Polska – Szkocja emocje nie ustały do ostatniej minuty! Nasza drużyna w meczu towarzyskim zremisowała 1:1. Z tej okazji Orange rozdaje extra 2 GB. Wystarczy być klientem Orange i wysłać SMS-a o treści KARNY93 pod numer 233 (opłata za SMS-a zgodna z cennikiem planu taryfowego). Użytkownicy Flexa zgarną dodatkowe 2 GB, wpisując KARNY93 w aplikacji, w zakładce „Kody promocyjne”.  Na jednym numerze można aktywować tylko jeden dodatkowy pakiet GB za gole. Aktywacji można dokonać dzisiaj do godziny 22.30. Promocyjne GB ważne są 3 dni od daty aktywacji i obowiązują tylko w kraju.

Udostępnij: Gigabajty za gole

Mamy awans, a kibice duuużo GB!

8 października 2017

Mamy awans, a kibice duuużo GB!

Rekord frekwencji na narodowym – ponad 57 tys. kibiców, 4 bramki i piękna piłka nożna. Tak w skrócie można podsumować zwycięski mecz z Czarnogórą. Mecz, dzięki któremu polska reprezentacja weszła z pierwszego miejsca w grupie do Mistrzostw Świata w Piłce Nożnej. Pierwsza połowa nasza, potem Czarnogóra wyrównała, a na koniec przyszedł Lewandowski i pozamiatał. „Uff, dobrze, że mamy w drużynie gościa, który zarabia 20 mln euro rocznie.” cytując kolegę ;-).

Ale czy godzi się, by takie zwycięstwo, takie nerwy i taki awans uczcić jedynie pakietem 4 GB za 4 bramki? Na pewno nie!

Dlatego tym razem w ramach „Pakietu Kibica” mamy dla Was 28 GB ważne przez 10 dni. Dokładnie tyle, ile bramek strzeliła nasza reprezentacja w ciągu całych eliminacji. To dużo, dlatego zdecydowaliśmy się wydłużyć okres ważności pakietu do 10 dni. Pakiet będzie można aktywować do 11.10 wysyłając hasło MAMYAWANS na numer 277. Oczywiście nie trzeba być kibicem piłki nożnej, by aktywować pakiet 😉

Tutaj znajdziecie regulamin „Pakietu Kibica”.

Korzystajcie! 28 GB piechotą nie chodzi, szczególnie przez 10 dni.

Udostępnij: Mamy awans, a kibice duuużo GB!

3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

4 września 2017

3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

Porażka z Danią okazała się wyłącznie “wypadkiem przy pracy”. Dzisiaj reprezentacja Polski grała znacznie lepiej, zasłużenie wygrywając z Kazachstanem na Stadionie Narodowym. Cieszymy się razem z Wami, dlatego w ramach “pakietu kibica” odpalamy Wam 3 GB – po jednym giga za każdą bramkę. Mając przy tym pewność, że jeszcze sporo Wam zostanie.

By aktywować pakiet 3 GB wystarczy wysłać SMS z hasłem pod numer 277. Znajdziecie je na naszym Facebooku, możecie też zajrzeć do regulaminu promocji (PDF,164 KB). Koszt SMS dla abonementowców zgodny z taryfą, dla karciarzy – 20 gr. Promocja dotyczy klientów posiadających abonament, usługi na kartę, zetafon lub minutofon.

Bonus możecie odebrać od zakończenia meczu do 7 września, do godziny 23:59. Zostanie on przyznany w ciągu maksimum 24 godzin, a potwierdzenie otrzymacie SMS-em. Na wykorzystanie pakietu macie 5 dni od momentu aktywacji. Ten 3 GB schodzą z konta jako pierwsze, przed GB z abonamentu czy otrzymanymi w ramach wykupionych usług na kartę.

P.S. Skoro już przy piłce nożnej jesteśmy, posłuchajcie co Jerzy Dudek, ambasador Klubów Sportowych Orange, mówi o naszym programie: Rodzicu, rusz się z kanapy.

Polska - Kazachstan - pakiet kibica Orange Polska

Udostępnij: 3 GB za zwycięstwo Biało-Czerwonych!

Gigabajty za gole czyli „pakiet kibica”

10 czerwca 2017

Gigabajty za gole czyli „pakiet kibica”

Piotrek Domański

Pewnie przyzwyczailiście się już, że każdy mecz polskiej reprezentacji kończy się paczką 3 GB, która trafia na Wasze konta. Nie inaczej jest tym razem. Gdy już opadną sportowe emocje po trzech golach Lewandowskiego, weźcie swój telefon i wyślijcie SMS z hasłem na numer 277. Hasło znajdziecie na Facebooku Orange Polska.

Tradycyjnie wielkość paczki to bezpośrednio związana jest z liczbą bramek strzelonych przez reprezentację Polski. Pakiet mogą zgarnąć klienci korzystający z naszych ofert głosowych, zarówno tych na kartę jak i w abonamencie, a także zetafon i minutofon. Będzie on ważny przez 5 dni, a aktywować go można tylko raz na jednym numerze. Możecie aktywować go do 13.06.2017.

Miłego korzystania, w końcu internet mobilny Orange Polska to czołówka, jeżeli chodzi o średnią prędkość. Tak wynika ze strony speedtest.pl 😉

Grafika informacyjna mówiąca o możliwości otrzymania 3GB internetu mobilnego w Orange

Udostępnij: Gigabajty za gole czyli „pakiet kibica”

7 czerwca 2016

UEFA EURO 2016™ rusza za kilka dni. Fani piłki nożnej będą mogli obejrzeć wszystkie mecze na żywo w telewizji Orange. Oferta dotyczy klientów posiadających usługi Neostrada z Telewizją i Funpack. Dostęp można kupować od 2 czerwca i kosztuje 99 zł za cały okres trwania Mistrzostw.

Oferta Orange dotyczy korzystania od 10 czerwca do 10 lipca 2016 roku z kanałów Polsat Sport 2, Polsat Sport 3, na których będą transmitowane na żywo i bez żadnych przerw reklamowych, wszystkie 51 meczów Euro 2016. To ponad 200 godzin relacji. W telewizji można będzie także obejrzeć ekskluzywne materiały z meczów i pobytu reprezentacji Polski we Francji, wielogodzinne studia z obszernymi analizami oraz relacje pokazujące atmosferę panującą we wszystkich meczowych miastach Francji.

Jednorazowa opłata za uzyskanie dostępu do kanałów Polsat Sport 2 i Polsat Sport 3  wynosi 99 zł. Dostęp do kanałów Polsat Sport 2 i Polsat Sport 3 nastąpi w ciągu 2 godzin dla zamówień złożonych w godzinach 6.00-22.00 Dla zamówień złożonych w godz. 22.00-6.00 dostęp zapewnimy do godz. 8.00. Aktywacja zostanie potwierdzona smsem. Zamówienia można dokonać pod bezpłatnym numerem 801 234 567 lub 510 100 100 (opłata według cennika).

Orange jest Globalnym Sponsorem i Oficjalnym Dostawcą Usług Telekomunikacyjnych UEFA EURO 2016™. Firma będzie świadczyła wszystkie usługi stacjonarne i mobilne. Będzie także odpowiedzialna za dostarczanie partnerom nadawczym i kibicom na całym świecie sygnał z meczów na żywo z 10 stadionów we Francji. Zapewni również organizatorom, obsłudze, mediom, sędziom oraz wolontariuszom w trakcie turnieju łączność za pośrednictwem około 25 tys. punktów dostępowych.
Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Nasz blog: www.blog.orange.pl