„Bez limitu + 5 GB na start” – promocja dla nowych użytkowników Orange na kartę

5 maja 2021

„Bez limitu + 5 GB na start” – promocja dla nowych użytkowników Orange na kartę

Wystartowała akcja dla nowych klientów Orange na kartę. Wystarczy kupić starter i doładować konto dowolną kwotą, aby dostać za darmo – na dobry początek –  nielimitowane rozmowy, SMS-y i MMS-y do wszystkich oraz 5 GB na 5 dni!

Kto otrzyma bonus?

• Wszyscy nowi użytkownicy Orange na kartę oraz przenoszący numer z innej sieci czy oferty abonamentowej.
  • Osoby, które mają aktywne konto główne.
  • Użytkownicy, którzy zasilą swój telefon kwotą minimum 5 zł do 30.06.
  • Promocja nie dotyczy starterów Orange Free na kartę 30 zł oraz Zawsze Bez limitu.

Kiedy pakiet zostanie przyznany?

• Po doładowaniu – przez internet lub tradycyjnie – nowego konta kartą za minimum 5 zł usługa „Rozmowy, SMS-y i MMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet 5GB” aktywuje się sama.
  • Prezent włączy się w przeciągu 24 godzin. Dany numer może skorzystać z prezentu tylko raz.
  • Osoby, które posiadają bonusowe gigabajty z usługi „Internet za darmo” lub na start po aktywacji startera, będą mogły je wykorzystać przed pakietem gigabajtów z tej oferty.

Promocja „Bez limitu + 5 GB na start” w Orange na kartę potrwa do 30 czerwca 2021 r. Szczegóły dostępne są tutaj.

Jeśli potrzebujecie dodatkowego telefonu w opcji bez abonamentu – oferta znajduje się na orange.pl. Więcej akcji i zniżek, dotyczących usług prepaid, szukajcie w specjalnej zakładce orange.pl/nakarte .

Udostępnij: „Bez limitu + 5 GB na start” – promocja dla nowych użytkowników Orange na kartę

Inne

Gotówka i smartfony od Orange czekają!

1 lipca 2020

Gotówka i smartfony od Orange czekają!

Zachęcam Was do wzięcia udziału w konkursie „Wakacje z Orange”, który właśnie wystartował. Do wygrania 30 000 zł, 5 smartfonów iPhone 11 PRO, 10 x iPhone 11, 20 x iPhone7 Plus 32 GB oraz 300 doładowań za 30 zł.

Aby wziąć w nim udział wystarczy, że doładujecie telefon poprzez aplikację Mój Orange, strona doladowania.orange.pl lub wybrane serwisy bankowości elektronicznej. Potem na stronie www.wakacjezorange.pl wyślecie zgłoszenie konkursowe będące rozwinięciem zdania „Wakacje i Orange to doskonała para ponieważ…”

Konkurs trwa od 1 lipca do 31 sierpnia 2020r. Szczegóły i regulamin znajdziecie na stronie www.wakacjezorange.pl Powodzenia!

Udostępnij: Gotówka i smartfony od Orange czekają!

21 sierpnia 2019

Użytkownicy aplikacji Mój Orange mogą bezpłatnie i bezpiecznie wykonywać transfery pieniędzy na Ukrainę. Promocja na usługę trwa trzy miesiące od dnia pierwszej transakcji, którą należy wykonać między sierpniem a październikiem br. Możliwość transferów pieniężnych w aplikacji Mój Orange to efekt współpracy Orange z firmą PayUkraine.

Jak wynika z badania firmy Selektivv w Polsce przebywa 1,25 mln obywateli Ukrainy. Z myślą o nich Orange rozpoczął współpracę z ukraińskim partnerem, firmą PayUkraine. Do sprzedaży trafiły już startery Orange prepaid, opatrzone logo PayUkraine, a także ulotki i regulamin w języku ukraińskim, gdzie krok po kroku wyjaśnione są zasady korzystania z usługi przelewów pieniężnych.

Orange wspólnie z PayUkraine prowadzi kampanię promocyjną m.in. w internecie. Baner z ofertą PayUkraine można też znaleźć w aplikacji Mój Orange, a informacja o ofercie pojawiła się w kilku tysiącach sklepów i kiosków na terenie całego kraju, które obsługują klientów ukraińskich, a także na dworcach kolejowych i autobusowych.

Orange rejestruje miesięcznie kilkadziesiąt tysięcy nowych użytkowników oferty prepaid zza wschodniej granicy, którzy obecnie mieszkają w Polsce. W ofercie Orange na kartę są dostępne dla nich tańsze połączenie na Ukrainę – 0,29 zł za minutę.

***

Wyniki badania firmy Selektivv, dotyczące liczby obywateli Ukrainy (1,25 mln), przebywających w Polsce to efekt przyjętej metodologii. Policzono aktywnych użytkowników kart SIM polskich operatorów, korzystających w telefonie z języka ukraińskiego lub rosyjskiego oraz przynajmniej raz w roku podróżujących na Ukrainę. Najwięcej Ukraińców mieszka w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Trójmieście Lublinie, Katowicach i okręgu górnośląskim.

Więcej informacji: Wysyłaj pieniądze z Polski na Ukrainę z PayUkraine.

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Orange rozpoczął współpracę z PayUkraine. Przelewy pieniężne na Ukrainę za darmo w aplikacji Mój Orange.

„Za darmo w Orange” teraz w Orange Free na kartę

8 sierpnia 2019

„Za darmo w Orange” teraz w Orange Free na kartę

Od dzisiaj popularna usługa „Za darmo w Orange” jest dostępna także w naszej wiodącej taryfie Orange Free na kartę. Usługa umożliwia nielimitowane połączenia i SMS-y na numery komórkowe w Orange zawsze wtedy, gdy aktywne jest konto na połączenia wychodzące.

„Za darmo w Orange” wymaga aktywacji – należy wysłać SMS o treści START pod 131, lub użyć krótkiego kodu *110*47#.

Usługa wyklucza się z bonusami gigabajtów po doładowaniu. Zawsze jednak można będzie do nich powrócić.

Pojawienie się „Za darmo w Orange” w Orange Free na kartę oznacza zniknięcie Orange YES z puli taryf na start. Ale bez obaw – startery z frontem „0 zł na rozmowy i SMS-y w Orange” nadal będą dostępne w dystrybucji. Po aktywacji takiego startera, zaczniecie korzystać z taryfy Orange Free na kartę z opcją włączenia usługi „Za darmo w Orange”.

P.S. Dzisiaj wprowadziliśmy także nową możliwość rejestracji kart w Orange – teraz jest to możliwe z wykorzystaniem konta bankowego. Na blogu napisał o niej Piotrek, więc zapraszam do jego wpisu. Robi się nam… „dzień Orange na kartę”. A jeżeli chcecie przeczytać więcej o naszych innych promocjach i nowościach w Orange na kartę, zapraszamy tutaj.

A jeżeli chcecie wiedzieć o naszych najnowszych promocjach w Orange na kartę zajrzyjcie tutaj. Możecie także zajrzeć na stronę orange.pl, gdzie poznacie szczegóły naszej oferty prepaid.

Udostępnij: „Za darmo w Orange” teraz w Orange Free na kartę

Wystarczy bankowość internetowa by zarejestrować prepaid w Orange

8 sierpnia 2019

Wystarczy bankowość internetowa by zarejestrować prepaid w Orange

Sporo tych możliwości rejestracji karty SIM w Orange na kartę się nam nazbierało. Cały proces mocno spowszechniał, jednak tym razem pojawia się coś naprawdę dużego. Od dzisiaj możecie zarejestrować Orange na kartę wspierając się bankowością internetową – Moje ING w ING Banku Śląskim, a w przyszłości także w innych bankach.

Szybciej, sprawniej i bez wychodzenia z domu – zarejestruj swojego prepaida

Co Wam to da? Będziecie mogli zarejestrować numer na kartę nie wychodząc z domu. Sądzę, że dla osób z niepełnosprawnościami, czy złamaną nogą może być to spore ułatwienie. Co równie ważne (bo często o tym pisaliście), nie podajecie nikomu Waszych danych.

Przepływają one z banku do Orange automatycznie. Nie będę wspomniał, że cały proces nie potrwa zbyt długo, więc oszczędzicie też czas. Same plusy.

3 proste kroki i już wam SIM działa

Całość odbywa się w trzech prostych krokach. Na początek wchodzicie na stronę https://zarejestrujnumer.blue.pl/orange. To strona Blue Media, firmy dzięki współpracy z którą możliwy jest cały proces. Wypełniacie tam krótki formularz, z którego zostajecie przekierowani do procesu logowania do Moje ING. Tam złożycie wniosek o przekazanie danych osobowych z banku do Orange. Ostatnim krokiem jest akceptacja zlecenia jednorazowym kodem, podobnie jak w zleceniu przelewu. Klik, Klik i Wasze dane – dokładnie PESEL, imię i nazwisko trafiają do nas, byśmy mogli zarejestrować kartę. Łatwo, bezpiecznie i przyjemnie dla wszystkich. Karta zacznie działać po chwili.

Cały proces jest możliwy dzięki wprowadzeniu, wspólnie z Blue Media usługi elektronicznego potwierdzania tożsamości (eID). Dzięki niej możecie także podpisać nową umowę na naszej stronie, o czym piszemy w komunikacie prasowym. Zainteresowani?

Jeżeli chcecie dowiedzieć się więcej o najnowszych promocjach i okazjach w Orange na kartę wejdźcie tutaj.

Dzisiaj newsami o naszej ofercie na kartę podzieliliśmy się z Martą. Ona najczęściej o tym pisze dla Was, ale postanowiłem ją nieco odciążyć, dokonując błyskawicznego przejęcia tematu 😉 Tak, że ja mam dzisiaj dla Was wieści o nowych możliwościach rejestracji, a Marta opisała Wam zmiany w ofercie i odpalenie „Za darmo w Orange” także w OFnK. Prawdziwy „Dzień Orange na kartę” na naszym blogu 😉

Udostępnij: Wystarczy bankowość internetowa by zarejestrować prepaid w Orange