Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

2 listopada 2018

Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

Dzisiaj startujemy z nową promocją „200 zł na start” w Orange na kartę. Każdy nowy klient, który zdecyduje się na zakup naszych usług na kartę, może otrzymać 200 zł na rozmowy. Wystarczą dwa kroki:

• W pierwszym należy aktywować oraz zarejestrować nowy starter Orange na kartę,
  • W drugim – włączyć promocję wysyłając bezpłatny SMS o treści PREZENT pod nr 815.

Bonus w wysokości 200 zł jest ważny 30 dni od dnia aktywacji. Można je wykorzystać na połączenia ze wszystkimi sieciami komórkowymi i stacjonarnymi.

Ważność środków pozostałych do wykorzystania w ramach bonusu można sprawdzić wysyłając SMS o treści ILE MINUT pod nr 901 (koszt standardowego SMSa) lub poprzez konto w Orange Online.

Promocja trwa do 31.12.2018 r. Regulamin promocji.

Udostępnij: Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB

12 października 2018

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB

Wczoraj w Orange na kartę odświeżyliśmy naszą flagową usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”. Oznacza to, że nasi klienci, którzy korzystają z nielimitowanych połączeń i SMS-ów do wszystkich sieci w Polsce i w roamingu Unii Europejskiej oraz pakietu danych, dostają teraz jeszcze więcej.

Co się zmieniło

W odświeżonej usłudze „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” pojawiły się nowe opcje usługi: jednorazowe na 1, 3, 5 i 10 dni oraz odnawialna na 7 dni Dzięki temu wszyscy klienci Orange na kartę, niezależnie od ilości posiadanych złotówek na koncie, mają dostęp do usługi „bez limitu”. Szczegóły w tabeli poniżej.

Wersja jednorazowa
Usługa Cena Ważność
Rozmowy i SMS-y bez limitu 10 – 20 GB 25 zł 31 dni
5 GB 10 zł 10 dni
3 GB 7 zł 7 dni
2 GB 5 zł 5 dni
1 GB 3 zł 3 dni
0,5 GB 1 zł 1 dzień
Wersja automatycznie odnawialna
Usługa Cena Ważność
Rozmowy i SMS-y bez limitu 15 – 20 GB 25 zł 31 dni
3 GB 7 zł 7 dni

Dlaczego wprowadziliśmy aż tyle wariantów? Ponieważ zależy nam, żeby każdy klient w Orange na kartę mógł pozwolić sobie na nielimitowane rozmowy i SMS-y oraz pakiet danych. Utrzymaliśmy też wszelkie benefity stażowe przy aktywacji usług (od 10 do 20 GB w pakiecie bazowym) oraz premiujące stałość odnawiania (+1 GB za każde kolejne odnowienie).

Użytkownik sam zdecyduje, jak długo chce korzystać z rozmów i  SMS-ów bez limitu do wszystkich sieci oraz pakietów danych. Co więcej, pakiety GB oraz ważności usług z kolejnych aktywacji i odnowień sumują się. Po wykorzystaniu pakietu danych w okresie ważności usługi zostanie włączony tzw. lejek, czyli ograniczenie prędkości transferu danych chroniące przed nieplanowanymi kosztami.

Co jeszcze dostajecie w nowej usłudze

• Możecie włączyć kolejną wersję usługi mając aktywną jej poprzednią wersję,
  • po włączeniu kolejnej wersji usługi w trakcie trwania ważności poprzedniej, GB i ważność usługi sumują się. Nie tracicie tego, za co już zapłaciliście,
  • usługa odnawia się natychmiast po doładowaniu konta, a nie co 3-4 godziny, jak dotychczas.

Jak działają usługi automatycznie odnawialne

Ułatwieniem jest automatyczne odnawianie usługi co 7 lub 31 dni. Z konta  głównego pobierana jest odpowiednia kwota. Dzięki temu można nieprzerwanie korzystać z rozmów i SMS-ów do wszystkich, a pakiet danych rośnie przy kolejnych odnowieniach. Każde kolejne odnowienie usługi to dodatkowe 1 GB do liczby GB z poprzedniego okresu. Wraz z odnowieniem usługi, niewykorzystane GB przechodzą na kolejny okres. W wersji na 31 dni pakiet bazowy GB zależy od stażu w Orange na kartę. Czyli, im dłużej jesteś z nami tym więcej dostajesz.

Wersja automatycznie odnawialna
Usługa Cena Ważność SMS pod 696 Krótki kod Włącz Online
Rozmowy i SMS-y bez limitu 15 – 20 GB 25 zł 31 dni AKT31 CYKL *115*2*31# Po zalogowaniu do Mój Orange
3 GB 7 zł 7 dni AKT7 CYKL *115*2*7#

Więcej o ofercie:

„Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”

Regulamin

Udostępnij: Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB

Stówka na start w Orange na kartę

2 kwietnia 2018

Stówka na start w Orange na kartę

Jak to szło? „Słuchajcie uważnie bo nie będę powtarzać”! Sprawa jest prosta, więc nie będę się rozpisywał. Wszyscy, który między 28 marca a 31 maja aktywują dowolny starter Orange, lub przeniosą numer do Orange na kartę mogą zgarnąć bonus – 100 zł na rozmowy do wszystkich sieci, ważne przez 30 dni. By odpalić bonus wystarczy wysłać darmowy SMS o treści BONUS pod numer 815. O promocji pisał już Wojtek na Twitterze, ale jeszcze nie wspominaliśmy o tym na blogu, więc najwyższy czas.

P.S. jeżeli chcecie więcej GB pamiętajcie jeszcze o naszej akcji na 20-lecie 😉

Udostępnij: Stówka na start w Orange na kartę

Więcej GB w starterach Orange

1 marca 2018

Więcej GB w starterach Orange

Każdą ilość giga można „przepalić”, a transferu nigdy nie za dużo. Pomyśleliśmy więc, że ucieszy Was informacja, że od 1 marca w starterach Orange na kartę czeka więcej GB niż do tej pory. Z tego co widziałem najwięcej na rynku. Każdy starter za 5 zł zapewni Wam 6 GB internetu, starter za 7 zł – 7 GB, a starter za 20 zł – 50 GB. Dla przypomnienia – do tej pory 5 zł przekładało się na 1 GB neta, a za 7 zł otrzymywaliście 2 GB.

Zaczynamy także wprowadzać nowe opakowania, w których kryją się SIM-y. Całkowitemu przeobrażeniu uległa kolorystyka. Teraz będzie prosto z mostu – pomarańczowe tło, czarny pasek z logo w dolnej części i duże, białe litery. Znajdziecie tam także bardzo klarowny opis tego, co można zyskać w naszej ofercie. Trudno będzie je przeoczyć. I chyba o to chodzi… prawda?

Jako pierwsze pojawią się startery Orange Free na kartę, w którym po każdym doładowaniu klient otrzymuje darmowe pakiety GB, aż do 100 GB po doładowaniu za 200 zł.  Można to połączyć z innymi pakietami tworząc bardzo fajne zestawy.

Wszystkie informacje o zmianach znajdziecie pod adresem www.orange.pl/lp/nowe-startery

Skoro już przy starterze jesteśmy – pamiętajcie, że możecie go także wykorzystać by wymienić kartę SIM w Waszym telefonie. Wystarczy do tego wizyta w kiosku, starter za 5 zł i kilkanaście minut wolnego czasu. Cały proces opisałem w tekście: Samodzielna wymiana SIM w Orange i nju. Zapraszam do lektury 😉

Udostępnij: Więcej GB w starterach Orange

Nowa kampania Orange na kartę

12 stycznia 2018

Nowa kampania Orange na kartę

Chwilę mnie tu nie było, ale wracam i to z petardą. Wasz ulubiony kioskarz Robert Górski ma w naszej nowej kampanii kolegę. Jeśli śledzicie inne produkcje z Robertem, to ten duet nie wyda Wam się obcy. 😉

A o czym tym razem opowiada nasz spot? Na warsztat wzięliśmy „Rozmowy i SMSy bez limitu do wszystkich + GB” za 25zł. Rozwiązania ‘bez limitu’ pozwalające na korzystanie z telefonu zupełnie bez ograniczeń w zakresie połączeń i SMSów, oferujące mnóstwo GB, a wszystko w naprawdę niskiej cenie, stały się bardzo atrakcyjną alternatywą dla oferty abonamentowej przy pełnej wolności prepaida (brak umowy).

Powiecie, że przecież wszyscy nasi główni konkurenci oferują w swoim portfolio podobne rozwiązania w zbliżonej cenie. Racja, jednak to Orange wygrywa zdecydowanie ilością GB. W jednorazowej wersji usługi, przy stażu krótszym niż rok klient dostaje co miesiąc aż 15 GB. Wielkość pakietu rośnie wraz ze stażem (20 GB po 3 latach), a w wersji cyklicznej usługi dodatkowo o 1 GB co miesiąc (czyli po roku w Orange, korzystając z usługi cyklicznej pakiet wynosi 27 GB, a po 2 latach – 41 GB).

A teraz trochę technikaliów. W kampanii już po raz czwarty spotykamy się ze sławnym Polakiem, tym razem – Mikołajem Kopernikiem, który wraz z Robertem Górskim i nową postacią – Mikołajem Cieślakiem przekonują, że „prawdziwy kosmos tylko w Orange na kartę”. Kreację opracowała agencja Publicis, produkcją zajął się dom produkcyjny M5, postprodukcją studio produkcyjne Orka, a media zaplanował i kupił dom mediowy Initiative Media. Spot wyreżyserował Michał Gazda znany z Watahy, Świadka koronnego czy Belle Epoque.

I jak Wam się podoba?

Udostępnij: Nowa kampania Orange na kartę