Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji

29 stycznia 2019

Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji

Na blogu Stelka napisała o nowej kampanii prepaid Sypnęło gigabajtami w Orange na kartę.

Dlatego tylko dla formalności przypominam, na czym polega promocja. Bonus wysokości 100 GB otrzymacie po doładowaniu za 200 zł. Każde doładowanie w Orange Free na kartę daje internet za darmo – od 2,5 GB na 2 dni za doładowanie 5 zł, do 100 GB na 5 miesięcy za 200 zł. Wystarczy kupić starter lub skorzystać z kodu – *101*40#. Szczegóły na stronie Orange.

Mam nadzieję, że ta promocja umili Wam oczekiwanie na wiosnę (o ile tak, jak ja nie przepadacie za zimą 🙂 )

Regulamin promocji „Internet za darmo”.

Udostępnij: Nawet 100 GB za doładowanie – szczegóły promocji

Dobra zmiana w KWR w Orange na kartę

19 grudnia 2018

Dobra zmiana w KWR w Orange na kartę

Konto Ważne Rok jest znane i lubiane. Nie dziwi mnie to i Was pewnie też nie. Zauważyliśmy jednak, że wielu zapomina o doładowaniu konta głównego po roku i 30 dniach, tylko przypomina sobie o nim, gdy telefon już całkiem zamilknie.. Potem przychodzi czas telefonów na infolinię i próśb o przywrócenie. Dlatego, by nieco ułatwić Wam (i sobie) życie przedłużyliśmy w usłudze Konto Ważne Rok okres, w którym możecie jedynie odbierać połączenia z 30 dni do 93 dni. Uznaliśmy, że jeżeli ktoś przez kwartał nie zauważy, że nie może odbierać połączeń to chyba naprawdę ten numer nie jest mu on potrzebny i nie będzie żałował jego utraty.

Od razu zaznaczam, zmiana nie działa wstecz – więc odpali się dopiero od kolejnej aktywacji Konta Ważnego Rok. Dla przypomnienia – by to zrobić wystarczy wysłać SMS o treści START pod numer 8002. Dla klientów z mniej niż 3 miesiącami stażu usługa kosztuje 3 zł, później jest darmowa. Pozwala ona na przedłużenie ważności środków na koncie głównym właśnie o rok, w czasie którego możecie dzwonić i odbierać telefony. Potem możecie przez kolejny kwartał wyłącznie odbierać telefony, chyba że doładujecie konto lub ponownie włączycie Konto Ważne Rok.

Udostępnij: Dobra zmiana w KWR w Orange na kartę

Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

2 listopada 2018

Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

Dzisiaj startujemy z nową promocją „200 zł na start” w Orange na kartę. Każdy nowy klient, który zdecyduje się na zakup naszych usług na kartę, może otrzymać 200 zł na rozmowy. Wystarczą dwa kroki:

• W pierwszym należy aktywować oraz zarejestrować nowy starter Orange na kartę,
  • W drugim – włączyć promocję wysyłając bezpłatny SMS o treści PREZENT pod nr 815.

Bonus w wysokości 200 zł jest ważny 30 dni od dnia aktywacji. Można je wykorzystać na połączenia ze wszystkimi sieciami komórkowymi i stacjonarnymi.

Ważność środków pozostałych do wykorzystania w ramach bonusu można sprawdzić wysyłając SMS o treści ILE MINUT pod nr 901 (koszt standardowego SMSa) lub poprzez konto w Orange Online.

Promocja trwa do 31.12.2018 r. Regulamin promocji.

Udostępnij: Dajemy 200 zł na start w Orange na kartę

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB

12 października 2018

Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB

[Aktualizacja: 21.01.2019] W Orange na kartę wprowadzamy odświeżone, elastyczne pakiety internetowe.

Wczoraj w Orange na kartę odświeżyliśmy naszą flagową usługę „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”. Oznacza to, że nasi klienci, którzy korzystają z nielimitowanych połączeń i SMS-ów do wszystkich sieci w Polsce i w roamingu Unii Europejskiej oraz pakietu danych, dostają teraz jeszcze więcej.

Co się zmieniło

W odświeżonej usłudze „Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB” pojawiły się nowe opcje usługi: jednorazowe na 1, 3, 5 i 10 dni oraz odnawialna na 7 dni Dzięki temu wszyscy klienci Orange na kartę, niezależnie od ilości posiadanych złotówek na koncie, mają dostęp do usługi „bez limitu”. Szczegóły w tabeli poniżej.

Wersja jednorazowa
Usługa Cena Ważność
Rozmowy i SMS-y bez limitu 10 – 20 GB 25 zł 31 dni
5 GB 10 zł 10 dni
3 GB 7 zł 7 dni
2 GB 5 zł 5 dni
1 GB 3 zł 3 dni
0,5 GB 1 zł 1 dzień
Wersja automatycznie odnawialna
Usługa Cena Ważność
Rozmowy i SMS-y bez limitu 15 – 20 GB 25 zł 31 dni
3 GB 7 zł 7 dni

Dlaczego wprowadziliśmy aż tyle wariantów? Ponieważ zależy nam, żeby każdy klient w Orange na kartę mógł pozwolić sobie na nielimitowane rozmowy i SMS-y oraz pakiet danych. Utrzymaliśmy też wszelkie benefity stażowe przy aktywacji usług (od 10 do 20 GB w pakiecie bazowym) oraz premiujące stałość odnawiania (+1 GB za każde kolejne odnowienie).

Użytkownik sam zdecyduje, jak długo chce korzystać z rozmów i  SMS-ów bez limitu do wszystkich sieci oraz pakietów danych. Co więcej, pakiety GB oraz ważności usług z kolejnych aktywacji i odnowień sumują się. Po wykorzystaniu pakietu danych w okresie ważności usługi zostanie włączony tzw. lejek, czyli ograniczenie prędkości transferu danych chroniące przed nieplanowanymi kosztami.

Co jeszcze dostajecie w nowej usłudze

• Możecie włączyć kolejną wersję usługi mając aktywną jej poprzednią wersję,
  • po włączeniu kolejnej wersji usługi w trakcie trwania ważności poprzedniej, GB i ważność usługi sumują się. Nie tracicie tego, za co już zapłaciliście,
  • usługa odnawia się natychmiast po doładowaniu konta, a nie co 3-4 godziny, jak dotychczas.

Jak działają usługi automatycznie odnawialne

Ułatwieniem jest automatyczne odnawianie usługi co 7 lub 31 dni. Z konta  głównego pobierana jest odpowiednia kwota. Dzięki temu można nieprzerwanie korzystać z rozmów i SMS-ów do wszystkich, a pakiet danych rośnie przy kolejnych odnowieniach. Każde kolejne odnowienie usługi to dodatkowe 1 GB do liczby GB z poprzedniego okresu. Wraz z odnowieniem usługi, niewykorzystane GB przechodzą na kolejny okres. W wersji na 31 dni pakiet bazowy GB zależy od stażu w Orange na kartę. Czyli, im dłużej jesteś z nami tym więcej dostajesz.

Wersja automatycznie odnawialna
Usługa Cena Ważność SMS pod 696 Krótki kod Włącz Online
Rozmowy i SMS-y bez limitu 15 – 20 GB 25 zł 31 dni AKT31 CYKL *115*2*31# Po zalogowaniu do Mój Orange
3 GB 7 zł 7 dni AKT7 CYKL *115*2*7#

Więcej o ofercie:

„Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich + pakiet GB”

Regulamin

Udostępnij: Rozmowy i SMS-y bez limitu do wszystkich+pakiet GB

Stówka na start w Orange na kartę

2 kwietnia 2018

Stówka na start w Orange na kartę

Jak to szło? „Słuchajcie uważnie bo nie będę powtarzać”! Sprawa jest prosta, więc nie będę się rozpisywał. Wszyscy, który między 28 marca a 31 maja aktywują dowolny starter Orange, lub przeniosą numer do Orange na kartę mogą zgarnąć bonus – 100 zł na rozmowy do wszystkich sieci, ważne przez 30 dni. By odpalić bonus wystarczy wysłać darmowy SMS o treści BONUS pod numer 815. O promocji pisał już Wojtek na Twitterze, ale jeszcze nie wspominaliśmy o tym na blogu, więc najwyższy czas.

P.S. jeżeli chcecie więcej GB pamiętajcie jeszcze o naszej akcji na 20-lecie 😉

Udostępnij: Stówka na start w Orange na kartę