Orange Światłowód przyspiesza do 1 Gb/s

24 sierpnia 2018

Podsumowujemy rok 2017! – infografika

2 stycznia 2018

podsumowanie-roku-2017-infografika-orange-polska-mediateka-duza podsumowanie-roku-w-sieci-orange-polska-blog-infografika

Przygotowaliśmy podsumowanie roku 2017 w Orange Polska w formie dwóch infografik. W pierwszej wybraliśmy dla Was 12 kluczowych wydarzeń, związanych z rozbudową sieci, ofertą czy choćby naszą strategią Orange.one. Druga z grafik dotyczy naszych inwestycji w sieć mobilną, stacjonarną, rozbudowy sieci szkieletowej. Znajdziecie tam wiele danych, które pokazują stan naszej sieci w 2017.  Dowiecie się ile danych przesłali nasi klienci, ile stacji bazowych powstało, ile gospodarstw domowych w Polsce jest w zasięgu światłowodu.

Wydarzenia, które znalazły się na pierwszej z grafik:

1. Ponad 99% Polaków znalazło się w zasięgu 4G LTE od Orange Polska
  2. Start oferty Orange Love.
  3. Pierwsze 100 tys. klientów Orange Światłowód.
  4. Światłowód od Orange dla ponad 4,5 tysiąca szkół.
  5. 100 tys. klientów Orange Love
  6. Roam Like at Home w Orange Polska.
  7. 55. tys uczestników Orange Warsaw Festiwal.
  8. 120 tys. uczestników Open’er powered by Orange.
  9. Orange.one nowa strategia do 2020.
  10. Netflix i Eleven Sports 1 w 4K w Orange TV.
  11. 500 tys. klientów nju z rachunkiem.
  12. 200 tys. klientów Orange Światłowód.
  13. 500 tys. klientów Orange Love.

Tekst rozszerzający informacje znajdujące się na drugiej z grafik: Rozbudowa, rozbudowa, rozbudowa – nasza sieć w 2017 r.

podsumowanie-roku-2017-infografika-orange-polska-mediateka-duza
podsumowanie-roku-w-sieci-orange-polska-blog-infografika
Udostępnij: Podsumowujemy rok 2017! – infografika

Infografika – 105 tysięcy klientów Orange Energia

16 października 2017

orange-energia-podsumowanie-infografika

Orange Energia to jedna z konwergentnych usług, na których rozwój stawia Orange Polska. Obecnie, po zakupie spółki energetycznej obsługujemy łącznie 105 tysięcy klientów prądu, w tym również klika tysięcy firm. Osoby zainteresowane zakupem energii elektrycznej od Orange mogą liczyć na ofertę 3 miesięcy prądu za darmo i dzięki usłudze „Prąd na klik” zmienią sprzedawcę prądu na Orange online, bez wychodzenia z domu.

orange-energia-podsumowanie-infografika
Udostępnij: Infografika – 105 tysięcy klientów Orange Energia

Orange Love i nowe plany mobilne – oferta sierpień 2017

1 września 2017

orange_mailing_tabelka_3_0100_abo1 orange_mailing_tabelka_all_0101_3_abo orange_mailing_tabelka_5_0400_mko1 orange_mailing_tabelka_2_0100_abo1

Tylko trzy plany: Internet Mobilny Podstawowy i Optymalny z większymi pakietami danych oraz Internet Domowy 4G z łącznym pakietem aż 250 GB – to nowa, uproszczona oferta internetu mobilnego Orange. Nowością jest także zapasowy Pakiet danych na konto, dzięki któremu internet na wszystkich urządzeniach nigdy się nie kończy. A dla klientów będących poza zasięgiem internetu stacjonarnego, nowy pakiet usług Orange Love 4G z TV, bogatą ofertą telewizyjną i smartfony w najlepszych cenach.

Czytaj więcej: Prosta oferta internetu mobilnego i nowy pakiet usług Orange Love z internetem 4G i telewizją

Nowa oferta mobilna Orange to cztery proste plany komórkowe, z jedną wysokością abonamentu w ofercie z telefonem i bez niego. Każdy zawiera nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci w kraju i w roamingu UE oraz większe niż dotychczas pakiety danych. Nowością jest oferta dla duetów i rodziny, z możliwością dokupienia do każdej dodatkowej karty SIM smartfona w atrakcyjnej cenie.

Czytaj więcej: Nowe, proste plany mobilne i smartfony w atrakcyjnych cenach także dla duetów i rodzin

Orange upraszcza i uatrakcyjnia ofertę stacjonarną i pakietową, w tym flagową usługę konwergentną – Orange Love. Od 24 sierpnia takie same ceny są w całej Polsce, niezależne od technologii internetu i stałe przez cały czas trwania umowy. Do tego klienci otrzymają atrakcyjne smartfony i rabaty dla całej rodziny.

Czytaj więcej: Nowa oferta Orange dla domu: proste rozwiązania, smartfony w najlepszych cenach i rabaty dla całej rodziny

Poniżej znajdziecie Państwo materiały dotyczące oferty.

orange_mailing_tabelka_3_0100_abo1
orange_mailing_tabelka_all_0101_3_abo
orange_mailing_tabelka_5_0400_mko1
orange_mailing_tabelka_2_0100_abo1
Udostępnij: Orange Love i nowe plany mobilne – oferta sierpień 2017

Aplikacja WiFi Calling – grafiki

26 lipca 2017

aplikacja-wifi-calling-wyglad-4 aplikacja-wifi-calling-wyglad-5 aplikacja-wifi-calling-wyglad-6 aplikacja-wifi-calling-wyglad-7 aplikacja-wifi-calling-w-sklepie-google-play

Stworzyliśmy aplikacje WiFi Calling, która od dzisiaj dostępna jest w Google Play. Jest ona przeznaczona dla klientów Orange. Wystarczy ją zainstalować, zgodzić się by otrzymała dostęp do naszych kontaktów, podpiąć się do WiFi i włączyć. Przy nazwie operatora pojawi się pomarańczowa ikona ze słuchawką, a po drugiej stronie obok znaku WiFi – kluczyk. Od tego momentu wszystkie Wasze rozmowy – zarówno te inicjowane przez kontakty, jak i przez samą aplikację przechodzą przez WiFi Calling.

Poniżej znajdziecie dodatkowe materiały graficzne

aplikacja-wifi-calling-wyglad-4
aplikacja-wifi-calling-wyglad-5