Najnowocześniejsze call center Orange otwarte w Radomiu

24 października 2019

Najnowocześniejsze call center Orange otwarte w Radomiu

Orange Polska otwiera w Eko Park Radom nową siedzibę, w której znajdzie się najnowocześniejsze call center firmy w Polsce. Pracownicy tej infolinii miesięcznie obsługują blisko 40 tys. połączeń od klientów Orange. Jako jedyni wspierają klientów Orange Flex – innowacyjnej usługi komórkowej w aplikacji.

Naszym celem jest zapewnienie pracownikom nowoczesnego i przyjaznego środowiska pracy. Dzięki temu będą mogli efektywnie zaspakajać potrzeby klientów. Taki model funkcjonuje już w Warszawie, Gdańsku i w Łodzi, a w przyszłości wprowadzimy go także w innych miastach w kraju – powiedział Jacek Kowalski, członek zarządu ds. zasobów ludzkich Orange Polska.

Do dyspozycji pracowników będzie ponad 1100 m2 powierzchni zaaranżowanej w nowoczesną, otwartą przestrzeń biurową z salami konferencyjnymi i miejscami do pracy cichej. Znajdą się tam także jest pokój  relaksu i pokój gier oraz wygodnie urządzone pomieszczenia socjalne. W pomieszczeniach biurowych zamontowano lampy akustyczne absorbujące hałas, które  wpływają na wyciszenie biur i zwiększenie komfortu pracy.

W call center zlokalizowanym przy ul. Wrocławskiej, pracować będzie obecnie 110 osób. Pracownicy innych działów rozpoczną tam pracę w przyszłym roku.

Orange Polska rozwija swoją działalność w Radomiu. Jeszcze w tym roku planowane jest  zatrudnienie dodatkowych osób do działu obsługi klienta.

Wykorzystywane dotąd przez Orange  budynki  w Radomiu  (przy ul. Gajowej i Piłsudskiego /Plac Konstytucji) są przeznaczone do sprzedaży.

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Udostępnij: Najnowocześniejsze call center Orange otwarte w Radomiu

Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes na Open’er Festival Powered by Orange 2020

7 października 2019

Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes na Open’er Festival Powered by Orange 2020

Przez trzy dekady jego twórczość przyjmowała wiele form, obejmując szerokie spektrum gatunków. Dziś, bez względu na to, czy jesteśmy fanami Radiohead czy wyczekujemy jego pobocznych i solowych projektów, jego status jest niepodważalny – Thom Yorke to legenda współczesnej alternatywy. Z radością ogłaszamy, że w lipcu przybędzie do Gdyni, razem z Nigelem Godrichem, jego wieloletnim producentem i współpracownikiem, oraz Tarikiem Barrim – artystą wizualnym. Wspólnie zagrają przekrój jego solowej twórczości.

W 2019 roku ukazał się najnowszy, świetnie oceniany album Thoma Yorke’a „Anima”, który został stworzony z Godrichem. Wydawnictwo, któremu towarzyszył wyreżyserowany przez Paula Thomasa Andersona film, jest pierwszym solowym albumem Yorke’a, który znalazł się na szczycie zestawienia Billboard Dance/Electronic Albums oraz drugim w pierwszej dziesiątce najlepszych płyt na Wyspach. Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes wystąpi na Open’erze 2020. Do zobaczenia 1 lipca.

EARLY BIRD TICKETS w sprzedaży (do wyczerpania puli)

Karnet 4 DNI – 539 PLN

Karnet 4 DNI + pole namiotowe – 639 PLN

Karnet weekendowy (pt + sob) – 419 PLN

Karnet weekendowy (pt + sob) + pole namiotowe – 489 PLN

Bilet jednodniowy – 299 PLN

Bilety dostępne na www.altersklep.pl lub www.ebilet.pl

Napisz do Nas
Udostępnij: Thom Yorke Tomorrow’s Modern Boxes na Open’er Festival Powered by Orange 2020

Taylor Swift pierwszą headlinerką Open’er Festival Powered by Orange 2020

18 września 2019

Taylor Swift pierwszą headlinerką Open’er Festival Powered by Orange 2020

Taylor Swift, absolutna ikona ostatniej dekady, zdobywczyni 10 nagród Grammy i jedna z najbardziej wpływowych artystek na świecie headlinerką Open’er Festival Powered by Orange 2020. Koncert 3 lipca w Gdyni będzie jej pierwszym występem w Polsce.

W sierpniu fani Taylor Swift doczekali się jej siódmego albumu „Lover”, który natychmiast znalazł się na pierwszym miejscu Billboardu, a kawałki „Me!”, „You Need to Calm Down” czy „Lover” momentalnie rozgrzały serwisy streamingowe do czerwoności. Nic dziwnego – mówimy o artystce, która przez ponad dekadę zbudowała status popowej legendy.

Przygodę z muzyką rozpoczęła jeszcze jako dziecko, a już w wieku 14 lat podpisała swój pierwszy kontrakt wytwórnią płytową. Szybko okazało się, że ma nie tylko świetny głos, ale i talent do pisania piosenek. Jednak wtedy pewnie mało kto przypuszczał, że będzie autorką lub współautorką wszystkich swoich największych przebojów. W 2006 roku ukazał się jej imienny debiut, dzięki któremu stała się w USA sensacją muzyki country. Drugim albumem „Fearless” (2008) Taylor Swift tylko podniosła poprzeczkę, zgarniając aż 4 statuetki Grammy. Następne płyty, „Speak Now”, (2010), „Red (2012)”, „1989” (2014) i „Reputation” (2017) odsłaniały jej kolejne muzyczne i wizerunkowe oblicza, a przeboje „We Are Never Ever Getting Back Together”, „I Knew You Were Trouble”, „Shake It Off”, „Bad Blood” czy „Look What You Made Me Do” cementowały jej czołową pozycję wśród największych gwiazd na świecie.

Koncerty Taylor Swift w Europie są bardzo rzadkie. W ciągu ostatnich pięciu lat zagrała na naszym kontynencie w zaledwie siedmiu miastach, co czyni jej występ szczególnie wyjątkowym. Artystka otwiera line-up Open’er Festival 2020, który odbędzie się w dniach 1-4.07. Kolejne ogłoszenia już wkrótce!

EARLY BIRD TICKETS w sprzedaży (do wyczerpania puli)

Karnet 4 DNI – 539 PLN

Karnet 4 DNI + pole namiotowe – 639 PLN

Karnet weekendowy (pt + sob) – 419 PLN

Karnet weekendowy (pt + sob) + pole namiotowe – 489 PLN

Bilet jednodniowy – 299 PLN

Bilety dostępne na www.altersklep.pl lub www.ebilet.pl

Napisz do Nas
Udostępnij: Taylor Swift pierwszą headlinerką Open’er Festival Powered by Orange 2020

Orange Polska przedłuża najem Miasteczka Orange

5 września 2019

Orange Polska przedłuża najem Miasteczka Orange

Miasteczko Orange w Warszawie pozostanie główną siedzibą Orange Polska przez kolejne 14 lat. Operator podpisał z właścicielem budynku umowę o przedłużeniu najmu.

Miasteczko od 6 lat jest wizytówką Orange, miejscem pracy najważniejszych struktur – to serce naszej firmy. Stworzyliśmy w nim przyjazne środowisko pracy dla ponad 3,7 tys. osób. Zamierzamy je nadal rozwijać i unowocześniać. Wkrótce trafią tu  pracownicy z innych lokalizacji na terenie Warszawy – powiedział Jacek Kowalski, członek zarządu Orange Polska ds. zasobów ludzkich.

W procesie renegocjacji Orange Polska reprezentowała firma CBRE oraz  Andrzej Szmigiel z kancelarii prawnej CEE Attorneys. – Przedłużenie najmu poprzedziły szczegółowe analizy dostępności powierzchni i potrzeb najemcy. W przypadku Orange znaczenie ma także to, że siedziba jest już częścią DNA marki, wpisała się w jej komunikację i wizerunek. Jesteśmy pewni, że to najlepszy wybór – mówi Rafał Wdowczyk, Business Development Director z firmy CBRE.

Oddane do użytku w 2013 r. Miasteczko jest biurowcem klasy A+, zaprojektowanym przez Stanisława Fiszera. Uwzględnia wymogi oszczędności energii, oświetlenia, wody i zagospodarowania terenów zielonych. Kompleks składa się z pięciu sześciokondygnacyjnych budynków, które łącznie mają 44 800 tys. m2 powierzchni użytkowej. Podziemny parking mieści 1050 samochodów i 120 rowerów. Pracownicy mają do dyspozycji kantynę, sklep spożywczy, kiosk, kawiarnię, myjnię samochodową oraz zadrzewiony ogród.

Miasteczko otrzymało certyfikat BREEAM z oceną „Excellence”, który potwierdził spełnienie restrykcyjnych norm ekologicznych i najwyższe europejskie standardy w budownictwie.

Udostępnij: Orange Polska przedłuża najem Miasteczka Orange

Tegoroczne Filmowe Lato z Orange na kartę za nami

29 sierpnia 2019

Tegoroczne Filmowe Lato z Orange na kartę za nami

10 tys. widzów, 8 tys. przejechanych kilometrów, 35 pokazów w 18 miejscowościach, 2000 litrów zjedzonego popcornu – to liczbowy bilans tegorocznego filmowego lata. Emocji i wzruszeń towarzyszących filmom nie da się już tak łatwo podsumować.

Orange wraz z Multikinem po raz kolejny udowodnili, że rozrywka i kultura w najlepszej odsłonie może docierać w każdy, nawet najdalszy zakątek Polski.  Lista regionów jest długa i urozmaicona: Bory Tucholskie, Wielkopolska, Wybrzeże, Pojezierze Drawskie, Kaszuby, Kujawy i Pałuki, Mazury i Mazury Garbate, Zamojszczyzna, Bieszczady, Tatry i Podhale, Karkonosze, Ziemia Lubuska, Żuławy Wiślane, Pobrzeże Gdańskie, Suwalszczyzna…

Tego roku letnicy spędzający wakacyjne miesiące w polskich kurortach mieli okazję zasmakować najlepszego kina festiwalowego, mądrych filmów środka i propozycji familijnych. Śmialiśmy się z gagów Woody’ego Allena, Roberta De Niro i Sama Rockwella, zaciskaliśmy palce na oparciach leżaków śledząc emocjonujące losy bohaterów granych przez Jessicę Biel, Edwarda Nortona czy Toni Colette, ocieraliśmy łzy wzruszenia w pięknych scenach z udziałem Julii Roberts czy Helen Mirren.

Kino dostarczyło nam najlepszej rozrywki i masę wartościowych refleksji – dopisała tez pogoda: większość pokazów odbyło się podczas pięknych, ciepłych, wakacyjnych wieczorów, w malowniczych okolicznościach, gdzie nasz plenerowe audytorium stawało na stoku narciarskim, w środku bieszczadzkiego lasu, czy na nadmorskich lub mazurskim bulwarze.

Do obejrzenia galerii zapraszamy na www.facebook.com/filmowelatozorangenakarte

To było piękne lato. Filmowe Lato!

Udostępnij: Tegoroczne Filmowe Lato z Orange na kartę za nami