Innowacje

Wybierz Polską Aplikację Października (0)

Marta Cieślak-Krajewska

Wybierz Polską Aplikację Października

Aktualizacja: Wczoraj portal Appdnia ogłosił, że Serce Zimy zostało wybrane Polską Aplikacją Października w głosowaniu internautów. Dodatkowo Redaktorzy portalu przyznali aplikacji tytuł Wybór Redakcji, tak uzasadniając swój wybór: „Fantastyczny dubing i czysta przyjemność z jej używania sprawiają, że jest to zdecydowanie nie tylko najlepsza aplikacja miesiąca, ale i jedna z najlepszych polskojęzycznych produkcji roku 2011″. Dziękujemy za Wasze głosy i gratulujemy twórcom.
Wyniki

Dzisiaj zwracam się do Was w sercowej sprawie 😉 Na appdnia.pl trwa głosowanie na Polską Aplikację Października. W plebiscycie biorą udział znane Wam już aplikacje z Orange Labs: 1812: Serce Zimy oraz zRozum Serce. Głosowanie potrwa do końca tygodnia. Jeśli polubiliście nasze aplikacje, macie okazję dać temu wyraz 🙂
Wcześniejsze wpisy na blogu:
1812: Serce Zimy
zRozum Serce

Udostępnij: Wybierz Polską Aplikację Października
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Drzewo. wybierz ikonę
proszę zaznaczyć zgodę

Świąteczne prezenty za doładowania (0)

Wojtek Jabczyński

Świąteczne prezenty za doładowania

Ruszamy ze świąteczną promocją doładowań dla klientów ofert na kartę i Zetafona. Zdecydowaliśmy się na powtórkę pomysłu z ubiegłego roku, czyli „Dawanie prezentów cieszy podwójnie”, z którego chętnie korzystaliście. Nie będzie to jednak kalka jeden do jednego, bo w tym roku nagrody są lepsze. Przypomnę, że w promocji premiujemy prezentem każde doładowanie, a nagrodę można przekazać innej osobie. Wtedy Orange ją podwoi. Aby wziąć udział w promocji należy wysłać bezpłatnego SMS-a o treści PREZENT pod 8018. Przy każdym doładowaniu użytkownik może wybrać, czy chce wykorzystać prezent sam (SMS o treści: JA <ID prezentu> pod numer 8018), czy woli przekazać go bliskiej osobie (SMS o treści: <numer obdarowanego> <ID prezentu> pod numer 8018). Promocja trwa do 7 stycznia. Poniżej w tabeli znajdziecie konkretne prezenty, a szczegółowy regulamin promocji od jutra na www.orange.pl

tabela

Udostępnij: Świąteczne prezenty za doładowania
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Filiżanka. wybierz ikonę

Pół bańki fanów! (0)

Tomasz Owsianko

Pół bańki fanów!

Jest już z nami pół miliona fanów! Serce i Rozum zostali drugim komercyjnym fanpagem na Facebooku, któremu udała się ta sztuka. Dziękujemy Wam wszystkim!

Kolejny rekord mamy do pobicia na YouTube.pl/tp. Niedługo obejrzycie na naszym kanale 2 miliony filmów!

Spoty, spotami, ale niedługo przedstawimy Wam nowe formy zabawy z naszymi bohaterami. Co byście powiedzieli na grę Serce i Rozum? Klasyczna platformówka dostępna nie tylko na FB, ale również na smartphonach! Dodatkowo szykujemy świąteczne niespodzianki i masę konkursów. Zapraszamy do wspólnej zabawy 🙂

Udostępnij: Pół bańki fanów!
komentarz jest wymagany
Zweryfikuj czy jesteś człowiekiem wybierając Gwiazda. wybierz ikonę