Dwie nowe kampanie Orange

8 września 2017

Dwie nowe kampanie Orange

Dziś wystartowały dwie nowe kampanie reklamowe. Pierwsza z nich to mój ulubiony Robert Górski, w kolejnej odsłonie Orange na kartę. Nie ma kiosku, ale nadal jest zabawnie. Zobaczcie kto mu tym razem towarzyszy. Podpowiem, że będzie Zosia, Litwa i dusza romantyka. Resztę sprawdźcie sami. Dodam garść informacji praktycznych: za kreację spotu odpowiada Agencja Publicis, produkcję – Studio Tyrka, postprodukcję – Orka, a spot wyreżyserował Michał Gazda (reżyser m.in. serialu Wataha, Druga Szansa czy Belle Epoque). Media kupił dom mediowy Initiative Media.

Druga nowa kampania to Orange LOVE dla Firm, a w niej wesoła scenka z udziałem znanych Wam z wcześniejszych kampanii dwóch kucharzy. Za kreację tego spotu odpowiada Agencja Havas. Produkcją zajęło się M5, postprodukcją Miło, a materiał wyreżyserował Maciej Kowalczuk. Media kupił dom mediowy Initiative Media.

Udostępnij: Dwie nowe kampanie Orange

Orange Światłowód dla firm

9 września 2016

Orange Światłowód dla firm

Udostępnij: Orange Światłowód dla firm

Dwa abonamenty w cenie jednego

11 kwietnia 2016

Dwa abonamenty w cenie jednego

Mamy dla Was dwa abonemanty bez limitu w cenie jednego w ofercie Orange dla Firm. Zapłacicie 28,78 zł + VAT. A do tego internet stacjonarny w najtańszym pakiecie na rynku. Nie wierzycie? To zobaczcie nasz nowy spot, który o tym opowiada. Za jego kreację odpowiada Havas. Produkcją zajął się Lemon Film, a postprodukcją Lunapark. Media kupił dom mediowy Initiative Media. Reżyserię spotu powierzyliśmy Maćkowi Kowalczukowi.

Udostępnij: Dwa abonamenty w cenie jednego

Kwadratowy Passport dla biznesu

16 grudnia 2014

Kwadratowy Passport dla biznesu

Cały 2014 rok obfitował w ciekawe premiery flagowych smartfonów, praktycznie wszystkich producentów. Dla mnie najciekawsze były doświadczenia z HTC One (M8), Samsung Galaxy S5 i iPhone 6 Plus. Wszystkimi udało mi się pobawić i z czystym sumieniem polecam. Do ręki wpadł mi także BlackBerry Passport, o którym piszę, dlatego że jest bardzo interesujący i właśnie trafił do naszej oferty. Sprzedajemy go tylko w wyższym segmencie biznesowym, bo urządzenie zostało zaprojektowane zdecydowanie z myślą o ludziach biznesu, szukających niezawodnego narzędzia do komunikacji. Na co szczególnie warto zwrócić uwagę? Po pierwsze szeroki, kwadratowy wyświetlacz o przekątnej 4.5 cala. To jedyny na rynku smartfon o takim ekranie, który znakomicie ułatwiał mi czytanie e-maili i przeglądanie stron internetowych. Po drugie dotykowy ekran i również dotykowa, fizyczna klawiatura z dodatkową opcją touchpad, która świetnie sprawdzała się przy dłuższym pisaniu. I na koniec coś, co mnie urzekło i pewnie nie tylko mnie. Bateria o pojemności aż 3450 mAh. Trudno znaleźć większą baterię w jakimkolwiek, innym smartfonie. Wytrzymuje ponad 2 dni przy dość intensywnym użytkowaniu. Zainteresowanych zapraszam do większego testu, który zrobił nasz bloger Michał Rosiak.

63628068db01fb9f9174773b09e39ba611f

Udostępnij: Kwadratowy Passport dla biznesu

Jeszcze więcej korzyści z nowym Orange Open

8 kwietnia 2014

Jeszcze więcej korzyści z nowym Orange Open

Nowa odsłona promocji Orange Open to dowód, że warto być w Orange i korzystać z jak największej liczby usług. Proste i elastyczne zasady Orange Open sprawiają, że każdy może łatwo stworzyć własny, najlepszy dla siebie i najbliższych zestaw usług i korzystać z coraz większego rabatu z każdą kolejną usługą. Z Orange Open można obniżyć rachunki nawet o 65 złotych miesięcznie. Aby zacząć oszczędzać z Orange Open, wystarczy połączyć ze sobą dwie usługi mobilne lub jedną mobilną i jedną domową. Nowości pojawiły się także w ofercie Orange Open dla Firm.

Nowy Orange Open stworzono z myślą o rodzinie. Pozwala on komponować indywidualne pakiety usług, dopasowane do potrzeb domowników, dodawać kolejne usługi w dogodnym terminie i cieszyć się coraz wyższymi rabatami. Ofertę można łączyć ze wszystkimi aktualnymi promocjami w Orange.

Mechanizm Orange Open jest bardzo prosty. Liczą się wszystkie usługi w Orange powyżej 39 zł, z których klient korzysta. Im więcej usług, tym większy rabat. Za 2 usługi klienci otrzymają comiesięczny rabat w wysokości 10 złotych, za 3 usługi – 20 zł, za 4 usługi 25 zł. Każda kolejna usługa zwiększa rabat o 10 zł, aż do jego maksymalnej wysokości  – 65 zł dla 8 lub więcej usług.

Rabat włącza się automatycznie, wystarczy na przykład:

• przedłużyć umowę na jedną z usług
  • dokupić kolejną usługę lub wybrać jednocześnie co najmniej dwie usługi
  • zwiększyć abonament na jedną z usług
  • podwyższyć prędkość Neostrady

Po dokonaniu jednej z tych czynności naliczamy rabat, a jego wysokość będzie uwzględniała liczbę wszystkich usług, z których klient już korzysta, a które spełniają warunki promocji.

Jakie usługi można łączyć w Orange Open?
Każdy klient może stworzyć dowolną kombinację usług, łącząc usługi mobilne z mobilnymi lub usługi mobilne z domowymi, przy czym miesięczny abonament każdej z nich powinien wynosić minimalnie 39 zł. W zestawie musi się znaleźć przynajmniej jedna usługa mobilna.

Usługi
mobilne wliczane w promocję
Orange
Open
Usługi
domowe wliczane w promocję
Orange
Open
Telefon komórkowy na
abonament i MIX
Telefon domowy
Internet mobilny na
abonament
Neostrada
Nowa Orange Strefa Neostrada z Orange TV
Orange Freedom Pro Neostrada z
nielimitowanymi rozmowami FunPack

Przykładowo, klient korzystający z usługi FunPack (czyli telefon, internet i telewizja) oraz telefonu komórkowego  otrzyma rabat za 4 usługi, czyli  25 zł.  Oznacza to, że dokupienie do FunPacka karty sim z nielimitowanymi rozmowami do sieci komórkowej Orange i 400 minutami do pozostałych sieci będzie kosztowało tylko 4,97 zł miesięcznie.

Z kolei w Orange Open dla Firm pojawiły się nowe usługi, dzięki czemu klienci biznesowi otrzymują jeszcze więcej możliwości ograniczania kosztów swojej działalności. Do usług, z których można komponować zestawy w Orange Open dla Firm i korzystać z comiesięcznego rabatu, dołączył „IT dla Firm”, czyli serwis informatyczny z komputerem oraz profesjonalnym oprogramowaniem, a także Biznes Pakiet, na który składają się m.in. profesjonalny internet stacjonarny, nielimitowane połączenia z telefonu stacjonarnego, hosting do WWW i poczty, aplikacja centralki, fax2mail oraz e-sklep.

Pozostałe zasady są takie same jak w Orange Open dla klientów indywidualnych – comiesięczny rabat może sięgnąć 65 zł, co w skali roku daje oszczędność w wysokości 780 zł z VAT.

Więcej informacji wkrótce na www.orange.pl . Nowy Orange Open będzie dostępny od 11 kwietnia.

Wojciech Jabczyński, rzecznik Orange Polska
Tel.: 22 527 19 39