3 GB za 3 zł na Mikołajki (aktualizacja)

29 listopada 2016

3 GB za 3 zł na Mikołajki (aktualizacja)

Za oknami śnieg, a za tydzień 6 grudnia, czyli Mikołajki. A więc tradycyjnie ruszamy z pakietem taniego, ale błyskawicznego interentu mobilnego. W końcu zgodnie z wynikami speedtest.pl cały czas nosimy dumnie pomarańczową koszulkę lidera 😉 Może pakiet nie jest największy – 3 GB to niedużo, ale do codziennego korzystania  przez  21 dni, czyli tyle ile trwa ważność pakietu – moim zdaniem w pełni wystarcza. Szczególnie, że kosztuje tylko 3 złote, a więc niewiele!

Pakiet można aktywować od dzisiaj, czyli 28 listopada do Mikołajek – 6 grudnia. Pakiet jest w wersji jednorazowej, więc nie będzie odnawiał się co miesiąc. Każda kolejna aktywacja pakietu daje Wam kolejne 3 GB, lecz nie przedłuża jego okresu ważności, więc z taniutkich GB transferu będziecie mogli skorzystać maksymalnie do 27 grudnia. Nie zmienia to faktu, że jeżeli uda się Wam zużyć całe 3 GB możecie za 3 zł dokupić kolejne.  By aktywować pakiet wystarczy wysłać SMS – o treści AKT3 pod nr 260 lub użyć kodu – *110*76#. Stan pakietu również sprawdzamy SMS-em na numer 260, tym razem o treści STAN3 lub kodem *110*76*1#. Pakiet można aktywować w taryfach Orange Yes, Orange One, Orange POP oraz Nowe Orange Go w Orange. Mogą to także zrobić klienci ofert Zetafon i Minutofon.

Aktualizacja: Oferta działa także w Orange Free na kartę

Stronę promocji znajdziecie tutaj.

Promocja nie działa w njumobile – tam jest kilka innych ciekawych źródeł tanich GB 😉

Aktualizacja nr 2. Wprowadziłem Was niestety w błąd, co do kolejności sciągania pakietów. Dlatego przysiadłem, przepytałem kogo trzeba i oto efekt – kolejność ściągania danych z poszczególnych rodzajów pakietów w ramach prepaid. Na warsztat biorę „taryfę dla koneserów” – Orange Free na Kartę. 1 schodzi jako pierwsza, 6 ostatnia

1. Bonusy „akcyjne” – bonus za rejestrację, akcja „Giga za gole” itp.
  2. Pakiety głosowe, w ramach których dostajecie także pakiety GB do transferu danych – na przykład ten, w którym za 28 zł dostajecie nielimitowane rozmowy i SMS-y oraz 8 GB internetu.
  3. Pakiety GB – te w ramach których dostajecie określoną ilość GB za określoną kwotę – na przykład pakiet „Mikołajkowy”. Przy czy w tej kategorii pakiet Mikołajkowy schodzi jako pierwszy.
  4. Pakiety danych za doładowanie w Orange Free na Kartę
  5. Środki z konta promocyjnego
  6. Środki z konta głównego

Przepraszam Was za zamieszanie w komentarzach. Sądzę, że teraz będzie już wszystko jasne.

Udostępnij: 3 GB za 3 zł na Mikołajki (aktualizacja)

Rudy 102 na wypasie od Orange

15 listopada 2016

Rudy 102 na wypasie od Orange

Aktualizacja: Oferta działa także w Orange Free na kartę

Stronę promocji znajdziecie tutaj.

1. Bonusy „akcyjne” – bonus za rejestrację, akcja „Giga za gole” itp.
  4. Pakiety danych za doładowanie w Orange Free na Kartę
  5. Środki z konta promocyjnego
  6. Środki z konta głównego

Udostępnij: Rudy 102 na wypasie od Orange

10 października 2016

Orange Polska wprowadził nową ofertę w ramach której każdy klient, który zmieni sprzedawcę prądu na Orange Energia otrzyma 200 zł do wykorzystania na opłaty za prąd.  Dodatkowo Orange Energia gwarantuje stałą, najniższą cenę za 1 kWh przez 4 lata. Przy zużyciu prądu na średnim poziomie 2200 kWh rocznie, można zaoszczędzić nawet 470 zł przez 2 lata.

Każdy, kto zmieni swojego dotychczasowego sprzedawcę energii na Orange Energia otrzyma na start 200zł na poczet opłat za pobraną energię elektryczną w ciągu pierwszych 3 miesięcy dostaw. Nowa oferta gwarantuje także stałą, najniższą na rynku cenę za 1 kWh na poziomie 0,2424 zł netto (0,2982 zł brutto) i to aż na 4 lata. Wystarczy podpisać umowę z Orange na dostawy energii na 2 lata.

Zmiana sprzedawcy energii nie powoduje przerw w dostawie prądu, jest bezpłatna a wszelkie formalności związane ze zmianą sprzedawcy załatwia Orange. Potrzebna jest jedynie ostatnia faktura za energię elektryczną od dotychczasowego sprzedawcy.

Ofertę można zamówić we wszystkich salonach Orange, pod numerem infolinii 801 234 567 (opłata zgodnie z taryfą operatora) lub poprzez stronę www.orange.pl/200naenergie.

Faktury obejmujące opłaty za dostarczenie i za pobraną energię elektryczną są wystawianie co miesiąc. Klienci Orange Energia mogą dokonywać samodzielnych odczytów liczników. Na ich podstawie są wyliczane opłaty za bieżące zużycie energii.

Wojciech Jabczyński
Rzecznik Orange Polska
biuro.prasowe@orange.com

Zainteresował Cie wpis? Jeśli chcesz otrzymywać informacje prasowe, zostaw nam swój adres e-mail
Napisz do Nas
Udostępnij: Orange Energia – 200zł na rachunki za prąd oraz 4-letnia gwarancja najniższej ceny

nju idzie do szkoły

29 sierpnia 2016

nju idzie do szkoły

Wakacje już się kończą, a za chwilę zaczniemy rok szkolny. Tak, już widzę te wasze zadowolone miny 🙂 Na pocieszenie przygotowaliśmy coś ciekawego dla uczniów (i nie tylko): promocję z okazji powrotu do szkoły. Wystarczy, że kupicie nju z rachunkiem (nju buzz) bądź nju internetowy, a swój numer zamówienia wpiszecie na stronie www.njumobile.pl/oferta/szkola. Do wyboru macie jeden z gadżetów: kubek, myszka USB, USB 32 GB, czy zestaw lunch box.  Gadżet zostanie Wam wysłany kurierem na wskazany adres, a  dostaniecie go po pierwszym pełnym okresie rozliczeniowym.  Promocja trwa do 11 września 2016.
Zapraszam do skorzystania z promocji, bo pierwszy raz można dostać prezent od nju za zakup nju internetowego.

97853291722cd250dcdd7f8f8f587985611

Udostępnij: nju idzie do szkoły

Nowe promocje w Orange na końcówkę „lipcopada”

28 lipca 2016

Nowe promocje w Orange na końcówkę „lipcopada”

Przez ostatnie kilka dni więcej było o technologii, wielkich wydarzeniach i ciekawych zmianach w obsłudze klienta niż o ofercie. Czas nadrobić zaległości.

Coś dla siebie znajdą fani tanich smartfonów, a dokładnie rzecz ujmując – fanów dobrych telefonów w niskich cenach. W dół poszły ceny,  zapłacicie na start między innymi za iPhone 6s 16GB, Samsung Galaxy S7 edge, czy Samsung Galaxy A5 (2016). Z kolei za niektóre z telefonów zapłacicie niższą opłatę miesięczną. Chodzi między innymi o Huawei P9 i P8 lite. Moim zdaniem lista jest bardzo ciekawa i zróżnicowana, a więc każdy znajdzie coś dla siebie. Najmocniej, bo o równo 500 złotych spadła cena Samsung Galaxy S7 edge. Teraz na start zapłacicie za tego przepięknego smartfona 249 złotych, a później miesięcznie 170 złotych (w ramach planu Smart Plan LTE 74,99 zł i opłaty za telefon).  Ciekawie prezentuje się także nowa cena iPhone 6s – 999 zł przy miesięcznej opłacie 130 zł oraz Sony Xperia M5 – 149 zł i 90 złotych miesięcznie. Oczywiście opłaty miesięczne zawierają  w sobie kwoty abonamentu – w pierwszym przypadku Smart Planu LTE 74,99 w drugim za 54,99. Promocja trwa jeszcze kilka dni. Więcej znajdziecie na stronie internetowej.

Drugą promocją, którą możecie już od jakiegoś czasu znaleźć na naszej stronie internetowej jest Happy Week. Zasady są bardzo proste – jeżeli zdecydujecie się na nową umowę na Neostradę lub Orange Światłowód za złotówkę możecie dokupić jeden z dwóch gadżetów – drona, lub przenośny głośnik Bluetooth.

Sądzę, że dużo ważniejsze są wprowadzone na początku wakacji rozwiązania konwergentne. Sam korzystam z takiego rozwiązania i moim zdaniem ma ono głęboki sens – za dobrą ofertę mobilną płacę nieco ponad 20 złotych, a w domu mam światłowód z FunPakiem bo bardzo sympatycznej cenie.

P.S. oczywiście do tematu Światowych Dni Młodzieży jeszcze wrócimy, zapewne już jutro 😉

Udostępnij: Nowe promocje w Orange na końcówkę „lipcopada”